ay ben çok karamsarım yaaayok yok olmuyor yani müziğide dinliyorum yok tık yok
bu bolum yerıne baslıga yaz ıstersen cnm sende katıl sımdılık oyle gecıcı bısey gıbı degıl cunku yaglanıyo gogus hatları cızgılerı cıkıyo ortaya cok farklı dıger tum yontemlerden anlıcan cnm buyume surecı ınsallah sende guzel sonuc alırsın
niye böyle yaa niyeeeeeeeeeeeeeeeAhh sorma bende çok karamsarım aslında :44: Ama karamsarlığımı yenmeye çalışıyorumbnde çk şey denedm ama bnde de tık mık kık falan hiçbişey yok
kac gundur dınlıyosun da hemen sonuc beklıyosun cnmay ben çok karamsarım yaaayok yok olmuyor yani müziğide dinliyorum yok tık yok
sabırla devam etcem:)kac gundur dınlıyosun da hemen sonuc beklıyosun cnmbız nısan ayında basladık ılk dınlemeye daha yenı yenı bı beden buyudu dıyebılıyorum yanı oyle kolay olmuyo kı buyumesı sabırlı olmalısın cnm ama etkılerınden bahsedıyosan eger bazı bunyelerde vucut gec cvp verebılıyo bıde duzenlı dınlemeye de baglı olabılıyo tabı
niye böyle yaa niyeeeeeeeeeeeeeeeşöyle bıngıl bıngıl olsaydı keşke sallana sallana gezeydim
Kızlar ben bu hayıtı ilk defa duyuyorum ne olduğunu bilmiyorum açıkcasıinternette baktım hayıt çayı diyo. bunu alıp direk içsem olurmu normal sallama çay şeklinde? bide nerde satılır bu çay aktarda varmıdır??
Müziği indirdim :) umarm işe yararbu arada bu kalıcı bi çözüm mü?
yattığmda acaba erkeğemi dönüşüyorm diorum hiç memücüm kalmıoAhahahaAynen yaa.Var ya dümdüz yattığmda kayboluyolar resmen Bıngıl bıngıl olamadk bi türlü
ay ben çok karamsarım yaaayok yok olmuyor yani müziğide dinliyorum yok tık yok
yattığmda acaba erkeğemi dönüşüyorm diorum hiç memücüm kalmıo
kız ben hergün her saat aklımda dua ediyorm memückler içn yaaa işte duam: Allah'ım yarabbim şu aciz kulunun memücklerine birazck dolgnluk,2 bden büyklük,dirilk,güzellik,çekicilk, verrr Allahımmmmmmm:)aminnnnolur dielim olsun :)) ben allaha dua etcem de utanıorum bi de bunu istemeye
öle sölüolar da bnde daha yeniyim deniorum bşka carem yok haytm
yattığmda acaba erkeğemi dönüşüyorm diorum hiç memücüm kalmıo
olur dielim olsun :)) ben allaha dua etcem de utanıorum bi de bunu istemeye
mrb arkadaşlar biri bu müziğin linkini paylaşabilirmi acaba bende merk ettm :)