Sonu Hayal Kirikligi olan bir Ask...

En güzeli onu eski hayatına göndermem.Fazla deger görünce tavan yapmış biyerleri İlk adımı aradıgında acmayıp mesajlarına cevap vermeyerek yapabilirsin.

Konunun sonunda " ben bu adami kirmadan nasil ayrilirim ondan?kendini öldurebilir, bu vebali alamam" diycegini bekliyordum. Yani ayrilmak istiyosun sandim.
Ama baktim o adam zaten senden ayrilmaya niyetlenmis.
Senin amacin ne? Firsat ayagina gelmis be kizim. Ayril ondan.
Ne saniyosun? Bundan sonra hesabi oduyceginimi? Asikken odememis adam bundn sonrami oduycek?

Ayrica bende ikizler burcuyum canim, erkek arkdasinin burcu neki boyle uyumsuzsnuz.

og
oglak maalesef

Yazının başını okuyunca sonunda "ayrılmak istiyorum ama intihar etmesinden korkuyorum" filan yazıyor sandım. Tam tersi çıktı. Ay okurken çok sıkıcı olan bir erkekle nasıl beraber olabiliyorsunuz hayret.
Üniversite yıllarımdaki dangalak ilişkilerimi saysaaam bana tam kaşarmışsın dersin
Ama hepsinden bir şey öğrendim, aşık olduğum adamla evlenip mutlu bir yuva kurdum.
Bu olayı böyle gör ve yoluna devam et.

ben okurken bunaldım sen yaşamışsın bide bırak ya sen mi poh pohlucan elalemi.1 sene ne ki millet 40 yıllık kocasını bırakıyor.Yapman gereken heryerden engelleyip sana ulaşmamasını sağlamak ve hayatına devam etmek.Bu gidişle sende ona benzeyip hayata siyah beyaz bakıcaksın

Istersen evlilik teklifi et bu adamin anasinida gorelim .saka gibisin madde bagimllisimidir surekli duygu degisimi yasiyor olumu dusunuyor.ay bide hesap odetiyor ilk bulusmada daha ne olsun

ay ne bileyim ya cok buyuttum heralde duygusal bir insan degildim katiyen beni de duygusallastirdi bu oglan. tamamen sildim engelledim zaten canim her yerden facebook twiteer whatsapp hatta numarasini bile engelledim ararsa direk mesgule verilsin diye bakalim. onumuzde ne kapi acacak mevlaam, en cok cekincem biraz yakinlasmis olmam ama bundan sonra ders olsun parmagima yuzuk takmadan sarilmicam bile

Istersen evlilik teklifi et bu adamin anasinida gorelim .saka gibisin madde bagimllisimidir surekli duygu degisimi yasiyor olumu dusunuyor.ay bide hesap odetiyor ilk bulusmada daha ne olsun
cocukken cok dislanmis canim ondan boyle :/

valla benzemeyemeye baslamadim desem yalan olur goruldugu gibi uzum uzume baka baka kararir demisler benimde icim karardi suan biraz daha iyiyim canim kurtuldum sukur tamamen bitirdim...

adam senin yaşam enerjini emmiş resmen seni de aşağı çekmeye devam ediyor.
uyuz olurum böyle bunalım tiplere.belki manik depresif filan olabilir.
kurtul şundan bak bize dua edeceksin ilerde

Sevgilin bence tecrubesiz olduğu için sacmaliyor.

Bende ilk ayrıldığımda böyleydim üzüntü anlamında.Hatta allah yukarda duşa girdiğim ve suyun bedenimden kaydığını hissettiğimde gözyaşlarımda birbir süzülüyordu.Çok ağladım çok dua ettim.Kandillerde bile ağzımdan ona ilahi adalet yerini bulsun lafı eksik olmadı.Erkekler böyle canım,birisi belki ilgilisini çekmiştir günahını alamam ama belli bir süre sonra sıkılıyorlar.Sendende vazgeçememesinin sebebi alışkanlık oluyor.Ağlaya ağlaya ayağa kalkmayı öğreneceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…