oglak maalesefKonunun sonunda " ben bu adami kirmadan nasil ayrilirim ondan?kendini öldurebilir, bu vebali alamam" diycegini bekliyordum. Yani ayrilmak istiyosun sandim.
Ama baktim o adam zaten senden ayrilmaya niyetlenmis.
Senin amacin ne? Firsat ayagina gelmis be kizim. Ayril ondan.
Ne saniyosun? Bundan sonra hesabi oduyceginimi? Asikken odememis adam bundn sonrami oduycek?
Ayrica bende ikizler burcuyum canim, erkek arkdasinin burcu neki boyle uyumsuzsnuz.
og
oglak maalesef
ay ne bileyim ya cok buyuttum heralde duygusal bir insan degildim katiyen beni de duygusallastirdi bu oglan. tamamen sildim engelledim zaten canim her yerden facebook twiteer whatsapp hatta numarasini bile engelledim ararsa direk mesgule verilsin diye bakalim. onumuzde ne kapi acacak mevlaam, en cok cekincem biraz yakinlasmis olmam ama bundan sonra ders olsun parmagima yuzuk takmadan sarilmicam bileYazının başını okuyunca sonunda "ayrılmak istiyorum ama intihar etmesinden korkuyorum" filan yazıyor sandım. Tam tersi çıktı. Ay okurken çok sıkıcı olan bir erkekle nasıl beraber olabiliyorsunuz hayret.
Üniversite yıllarımdaki dangalak ilişkilerimi saysaaambana tam kaşarmışsın dersin
Ama hepsinden bir şey öğrendim, aşık olduğum adamla evlenip mutlu bir yuva kurdum.
Bu olayı böyle gör ve yoluna devam et.
cocukken cok dislanmis canim ondan boyle :/Istersen evlilik teklifi et bu adamin anasinida gorelim .saka gibisin madde bagimllisimidir surekli duygu degisimi yasiyor olumu dusunuyor.ay bide hesap odetiyor ilk bulusmada daha ne olsun
valla benzemeyemeye baslamadim desem yalan olur goruldugu gibi uzum uzume baka baka kararir demisler benimde icim karardi suan biraz daha iyiyim canim kurtuldum sukur tamamen bitirdim...ben okurken bunaldım sen yaşamışsın bidebırak ya sen mi poh pohlucan elalemi.1 sene ne ki millet 40 yıllık kocasını bırakıyor.Yapman gereken heryerden engelleyip sana ulaşmamasını sağlamak ve hayatına devam etmek.Bu gidişle sende ona benzeyip hayata siyah beyaz bakıcaksın
Bende ilk ayrıldığımda böyleydim üzüntü anlamında.Hatta allah yukarda duşa girdiğim ve suyun bedenimden kaydığını hissettiğimde gözyaşlarımda birbir süzülüyordu.Çok ağladım çok dua ettim.Kandillerde bile ağzımdan ona ilahi adalet yerini bulsun lafı eksik olmadı.Erkekler böyle canım,birisi belki ilgilisini çekmiştir günahını alamam ama belli bir süre sonra sıkılıyorlar.Sendende vazgeçememesinin sebebi alışkanlık oluyor.Ağlaya ağlaya ayağa kalkmayı öğreneceksin.Meraba arkadaslar... benim bir derdim var ne yapacagimi bilemiyorum artik herkese de iliskimin butun detaylarini anlatamiyorum. beni yargilamadan dinleyip tavsiye verirseniz cok sevinirim.
sevgilimle bundan 1 yil once bir internet sitesinde tanistik.. amaclarimiz ayniydi, ikimizde ayni sinava hazirlaniyorduk birbirimize surec boyunca yardim ettik ve ayni universiteyi kazandik yalniz ben turkiye de gercekten artik vasat diyebilceginiz mezunlarinin issiz gezdigi bir Fen fakultesinde bolume yerlestim o da hatri sayilir bir muhendislik bolumunu kazandi iliskimiz 6 7 ay boyunca internet uzerinde yazisarak yer yer skype da goruserek devam etti ben onun ilk iliskisiydim ve bana cok asikti... 6 7 ay sonra ayni sehirde bulustuk... ve cok guzel anilarimiz oldu... ben de onun bana asik olmasina asik olmustum... yalniz kizlar nasil diyim biriyle internet ortaminda yazisirken de cok ayri dunyalarin insanlari oldugunuzu az cok fark ediyorsunuz ama yanyana gelmediginiz icin de cok gozunuze batmiyor, veya ustunu ortuyorsunuz... biz tanistikca anlastikca aslinda aramizda ucurumlarin oldugunu farkettik... ayni frekansta kesinlikle degildik ben daha simarik ucari gezmeyi eglenmeyi seven renkli bir mizactayim o ise siyah beyaz hayatinda hocbir renk olmayan ve arkadasi bile yok denecek kadar az olan en ufak bir sorunda icine kapanan kabuguna cekilen bazen de sorunlarla basa cikamadiginda ölümden bahseden hassas bir adam... anlasabilmemiz icin benim surekli kendimden verip onun frekansina inmem gerikiyor ama ne adet ne de usul biliyor. Simdi diyeceklerime ayip diyebilirsiniz ben de yazarken utaniyorum hatta turkiye sinirlari icinde boyle adamlar oldugunu bilmezdim ama cogunlukla hesabi bile ben oduyorum.... tabii ki iliski icinde her sey musterek yeri gelir ben oderim yeri gelir o oder ama ilk bulustugumuzda bile ben odedim..... bu konu gercekten beni rahatsiz ediyor... daha bu konuyla ilgili cok ama cok ornek var ama simdi kendimi hakli cikarmak gibi olmasin diye yazmak istemiyorum... yani uzun lafin kisasi Asiri rahat ve umursamaz bir insan, bunalari da bi sekilde ortbas edip, onu sevdigimi ilerde cok mutlu olacagimizi her seyin cok guzel oldugunu dusunuyordum ama bi tarafim hep, soru isaretleriyle doluydu... surekli ensesinden tutup yukari cekmekten bazen yoruluyordum ama asiktim seviyordum gozm gormuyordu hicbir seyi.... birlikte gecen 4 5 aylik surecte 1 ya da 2 kez birlikte olduk... birlikte olduk derken tam anlamiyla bir cinsel iliski degil kiyafetlerimizi dahi cikarmamistik bunlari ilk defa yasadigim icin onemli oluyor haliyle onu birakmakta istemiyorum... bundan nerdeyse 1 ay once bana aniden soguk davranmaya arayip sormamaya basladi neden boyle yapiyorsun hic aklina gelmiyor muyum diye sorunca da aramaya basladi ama konusma suremiz maksimum 2 dakika...... ikizler burcuyum ve iletisim benim icin cok onemli kizlar ikimiz de yetiskin insanlariniz tabiki telefon elimizde bik bik mesaj yazacak halimiz yok ya da telefon kulagimizda 3 saat konusacak halimiz yok ama insan ilgi alaka istiyor iste dusunuldugunu gormek istiyor.... neyse... ben zorlamayinca o 2 dakikalik aramalar da bitti en sonun da 4 5 gun ne o aradi ne de ben aradim, ama en sonunda dayanamayip mesaj atan yine ben oldum bana ayriliktan soz etti "sen olmani cok isterdim o kisinin ama degilsin" gibi seyler soyledi hicbir sey demedim... 2 saat sonra aradi agladi telefonda biraz konustuk ertesi gun yine ilgisiz... ben aradigimda da konusmayi kesmek istermis gibi bahane bulup neyse benim x isim var sonra konusalim diyor ve telefonu kapatiyor.... ben de dayanamadim... telefonu "gerizekalisin" diyerek kapattim...... ne bileyim artik sinirimden argoya dusuyor kelimelerim... anlatamiyorum derdimi her seyi icine atip atip hicbir sey yokken ortada (aldatma, yalan vs) birden iliskiyi tek tarafli bitirme noktasina geldi artik ne yapacagimi nasil haraket edecegimi bilmiyorum... ben de bitirme moduna girdim ister istemez... biliyorum karakterlimiz cok zit, aslinda kendimize dogru gelen bir haraket digerimiz icin yalnisss..
bunlarin yaninda yasanilanlar var anilar var ne yapacagimi gercekten bilmiyorum gunlerdir uyuyamiyorum yataga yatiyorum geri kalkiyorum sabaha kadar hicbir seklde uyuyamiyorum.....
tam unuttum bitti artik derken, ariyor ve beni yine derin dusuncelere gark ediyor.....
ne yapayim kizlar beni bu kadar seven insan nasil bu kadar gaddar olabilir aklim almiyor... nasil bicak gibi kesip atabilir 1 seneyi... acaba hata bende mi alltan alip onu mu beklemeliyim bilmiyorum yardim edin nolur