sonsuzaşk ve ringring sohbet :)

ringring

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
197
0
0
İstanbul
Selam herkese :) Arkadaşlar bz 10 dakika bekleyemediğimiz için buradan sohbet edeceğiz :)

İsyan eder tabi seninki yorulmanı ister mi hiç :)

hayırlı olsun topiğin kız hemen buldum seni isyan etti ya bu saat oldu anca mesaj laşıyoz birde yemek yiyemedim diye kızdı:84::84:

hayırlı olsun topiğin kız hemen buldum seni isyan etti ya bu saat oldu anca mesaj laşıyoz birde yemek yiyemedim diye kızdı:84::84:

Sende arada mesaj at be :) Bu arada senin adını yaşını vs. bilmiyorum neydi ya:) böyle sonsuzaşk diye hitap etmek garip geliyor :) Benim adım deniz.

ay evet 15 günde olsa gidip görecemmmmmmmmmmmmmm aşkımıııııııııııııııı ha bugün bi sayfada adını unuttum ama bişey bakıyorlardı vallaha tuuttu doğum tarihlerinden bizimki tutkulu aşk mış

ben tutanlara inanırım tutmayanlara inanmam ben başak o akrep kıskançççççççççççççç:76:

ben tutanlara inanırım tutmayanlara inanmam ben başak o akrep kıskançççççççççççççç:76:

Ben aslanım :) Gerçi ben her şeyden kendime bir şey çıkarırım:) Allah kavuşturmuş işte herkesi biriyle. Kimi doğru kimi yanlış. Ama öyle olaylar yaşıyorsun ki bir yandan nefret ederken zamanla aşık oluyorsun Allahım nasıl bir düzen kurmuş :)

Evet Bizim üniv'de okumuş mezun olmuş Ben de okulun 1. sınıfı çömeziyim yani Arkadaşımla sabahladım bir proje yapabilmek için Sonra kantindeyim elimde kutsal bir şeymiş gibi taşıyorum Hocaya vereceğim tam çıkıyorum kantinden bu elini bir çarptı benim ödev tuzla buz :)

Ben bağırıyorum kantinde buna Naptığını zannediyosun sen ben ne kadar uğraştım bilyormsn Notum 0 olacak sayende haberin var mııı? diye Herkes başımıza toplandı. Sonra arkadaşlarım ağzımı falan kapatıyorlar Sakinleşince napcam diye düşünmeye başladım. Sonra bunu tuttum kolundan hocaya anlatıcaksın diye. Tamam dedi anlattı falan :) Hoca yarın getir dedi. Öyle halloldu tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…