sonsuzaşk ve ringring sohbet :)

ringring

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
197
0
0
İstanbul
Selam herkese :) Arkadaşlar bz 10 dakika bekleyemediğimiz için buradan sohbet edeceğiz :)

İsyan eder tabi seninki yorulmanı ister mi hiç :)

hayırlı olsun topiğin kız hemen buldum seni :66: isyan etti ya bu saat oldu anca mesaj laşıyoz birde yemek yiyemedim diye kızdı:84::84:

ay evet 15 günde olsa gidip görecemmmmmmmmmmmmmm aşkımıııııııııııııııı ha bugün bi sayfada adını unuttum ama bişey bakıyorlardı vallaha tuuttu doğum tarihlerinden:66::66: bizimki tutkulu aşk mış

ben tutanlara inanırım:66: tutmayanlara inanmam :63: ben başak o akrep kıskançççççççççççççç:76:

ben tutanlara inanırım:66: tutmayanlara inanmam :63: ben başak o akrep kıskançççççççççççççç:76:

Ben aslanım :) Gerçi ben her şeyden kendime bir şey çıkarırım:) Allah kavuşturmuş işte herkesi biriyle. Kimi doğru kimi yanlış. Ama öyle olaylar yaşıyorsun ki bir yandan nefret ederken zamanla aşık oluyorsun :D Allahım nasıl bir düzen kurmuş :)

Evet :D Bizim üniv'de okumuş mezun olmuş :D Ben de okulun 1. sınıfı çömeziyim yani :D Arkadaşımla sabahladım bir proje yapabilmek için :D Sonra kantindeyim elimde kutsal bir şeymiş gibi taşıyorum :D Hocaya vereceğim tam çıkıyorum kantinden bu elini bir çarptı benim ödev tuzla buz :)

Ben bağırıyorum kantinde buna Naptığını zannediyosun sen ben ne kadar uğraştım bilyormsn Notum 0 olacak sayende haberin var mııı? diye :D Herkes başımıza toplandı. Sonra arkadaşlarım ağzımı falan kapatıyorlar :D Sakinleşince napcam diye düşünmeye başladım. Sonra bunu tuttum kolundan hocaya anlatıcaksın diye. Tamam dedi anlattı falan :) Hoca yarın getir dedi. Öyle halloldu tabi :D

Back