- Konu Sahibi semincaglayan
-
Merhaba kizlar,
Sitenin en ugrak yeri burasi oldugundan buraya yazayim dedim benim derdim bitmek bilmeyen kabizlik.
Ben 58 kiloyum son 3 ayda 7 kilo verdim fakat boyle bi sorunum olustu. Probiyotik iciyorum, activia yogurt yiyorum ama sadece gaz yapiyor 4 gunde 1 tuvalete cikabiliyorum. Vucudum sisiyor, kendimi cok mutsuz hissediyorum. Sindirim sistemimi duzenleyici tavsiyelerinize ihtiyacim var. Denemedigim yol kalmadi caylar ictim yine de tik yok. Anca haftada 1 kahve sigarayla geliyor. Bu arada bol bol yemek yiyorum
Simdiden yardiminiz icin tesekkurler kizlar!
Su iciyormusun?ne kadar iciyorsun bu cok onemli.sebze meyve tuketiyor musun
sen ona sonsuz kabızlıkmı diyorsun( daha yeni olmuş.. ben ne yapayım.. bağırsağım normalden uzun ve başka çarem yok.. devamlı yaşadıgım bır problem... ama beni azda olsa rahatlatan şeyler doğadan form mısır püsküllü çay, kayısılı çayı, armut, ilaç ismi vermek dğrumu bilmiyorum ama duphalac gibi fizyolojik bağırsak düzenleyiciler, ve çok çok çok zorda kalırsam sinemaki... sni benden iyi kimse anlayamaz, ama ne acıki sen sonsuz kabızlığı anlayamazsın... geçmiş olsun....
Merhaba kizlar,
Sitenin en ugrak yeri burasi oldugundan buraya yazayim dedim benim derdim bitmek bilmeyen kabizlik.
Ben 58 kiloyum son 3 ayda 7 kilo verdim fakat boyle bi sorunum olustu. Probiyotik iciyorum, activia yogurt yiyorum ama sadece gaz yapiyor 4 gunde 1 tuvalete cikabiliyorum. Vucudum sisiyor, kendimi cok mutsuz hissediyorum. Sindirim sistemimi duzenleyici tavsiyelerinize ihtiyacim var. Denemedigim yol kalmadi caylar ictim yine de tik yok. Anca haftada 1 kahve sigarayla geliyor. Bu arada bol bol yemek yiyorum
Gecmis olsun biliyorum hic bir kolay bir olay degil sana zencefil tavsiye edebilir kucuk kucuk dogra suda hasla ve sadece suyunu ic cok faydadi oluyor bi dene
Merhaba kizlar,
Tesekkurler canim evde zencefil var hemen yapiyorum !!
Bir de ılık sütü deneyin, gerçekten işe yarıyor
Tesekkurler, ne guzel bircok cevap aldim cok mutlu oldum :)
doktora gttin mi peki ilaç verdimi ?
Yok gitmedim daha doktora canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?