- Konu Sahibi babyface26
-
merhaba arkadaşlar biliyorum başınızı çok ağrıttım.fakat deneyimleri olanpaylaşan varsa çok mutlu olacağım içim rahatlayacak bu gün doktoruma gittim. adet olduğunda tekrar gel demişti klomen verdi.ilacım bitince ne olacak merak ediyorum daha önce yaşanlar varsa anlatabilir mi?benneyaptımki hiç bir bilgim yok ilaç sonrası ve devamı neler olacak?:uhm:
merhaba canım bende bebek istiyorum 6 aydır korunmuyoruz fakat olmuyor iki aydır da düzensiz adet oluyordum muayeneye başladım duphaston kullandım bugün adet olunca doktora gittim klomen verdi.bugün herşey güzel dedi yumurtalarm tembeldi.bakalım ne olacak cevabın için tşkelr. inşallah bebeğine kavuşursun mutlu haberini alırım sevgiler canım
çok geçmiş olsuna.s.
Merhaba canım klomen bittikten sonra doktoruna yumurta takibine gideeksin doktorun yumurtanın büyüklüğüne göre sana iğne verecek o ineden sonra ne zaman ilişkide bulunacağınızı söyleyecek.İnşallah iyi sonçlar alırsın Benimde klomenle ikinci ayım bu ay geçen ay 2 yumurtam vardı fakat doktor iğne vermedi kendiliğinden çatlamasını bekledik fakat çatlamadı ve kist oluştu.Sonra 1 ay bekledim adet olunca kistler geçti ve bu ay yine klomen kullandım.Bu ay 3 yumurtam var 4 gün önce iğnemi oldum ve heyecanla bekliyorum.Allah hepimizin yüzünü güldürsün...
inşallah canım allah hepimize tüm bebek isteyenlere sabır versin kusura bakma ama yaşın kaçtı acaba? ben 25im bu yaşımda ne bileyim korkuyorum
nergis33 bilgilendirdiğin için tşk ederim.inşallah hakkında hayırlısı yavruna kavuşursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?