sonrası ne olacak???

babyface26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
383
0
96
İzmir
merhaba arkadaşlar biliyorum başınızı çok ağrıttım.fakat deneyimleri olanpaylaşan varsa çok mutlu olacağım içim rahatlayacak bu gün doktoruma gittim. adet olduğunda tekrar gel demişti klomen verdi.ilacım bitince ne olacak merak ediyorum daha önce yaşanlar varsa anlatabilir mi?benneyaptımki hiç bir bilgim yok ilaç sonrası ve devamı neler olacak?:uhm:

canım sonrası ne olacak bilmem de ben deneyimlerimi paylaşayım seninle..
klomeni 5 gün kullandım,yumurta yeterli büyüklüğe gelince doktor çatlatma iğnesi yaptı ve eşimle birlikte olmamız için gün ve saat verdi..iğnemi çarşamba günü saat 15:00da oldum,bizden perşembe günü 21:00-03:00 arasında birlikte olmamızı istedi ama diğer günlerde birlikte olabilirsiniz dedi..sanırım sen de bebek istiyorsun ama olmadı..sorunun nedir?bende polikistik over var mesela..o yüzden adetlerim çok düzensiz malesef,adetlerim düzensiz olunca da bu düzenli yumurtlamadığım anlamına geliyor ve gebe kalamıyorum..doktor kontrolünde yumurtlamak için kullandığım bir ilaç yani..ben 3 kür kullandım pek faydasını göremedim gonal f diye bir iğne kullandım anca o zaman gelişti yumurtalarım şimdi de haftaya perşembeyi bekliyorum test yapmak için umarım hamileyimdir:)) ama sakın umutsuzluğa kapılma çünkü bu ilacı tek bir sefer kullanıp hamile kalan o kadar çok kişi var ki kadınlar kulübünde anlatamam.. :enbuyukkk:
umarım tez zamanda bebeişlerimize kavuşuruz..
sevgiler.

merhaba canım bende bebek istiyorum 6 aydır korunmuyoruz fakat olmuyor iki aydır da düzensiz adet oluyordum muayeneye başladım duphaston kullandım bugün adet olunca doktora gittim klomen verdi.bugün herşey güzel dedi yumurtalarm tembeldi.bakalım ne olacak cevabın için tşkelr. inşallah bebeğine kavuşursun mutlu haberini alırım sevgiler canım

çok teşekkür ederim..hepimizin hakkında hayırlısı olsun..

inşallah canım allah hepimize tüm bebek isteyenlere sabır versin kusura bakma ama yaşın kaçtı acaba? ben 25im bu yaşımda ne bileyim korkuyorum

Merhaba canım klomen bittikten sonra doktoruna yumurta takibine gideeksin doktorun yumurtanın büyüklüğüne göre sana iğne verecek o ineden sonra ne zaman ilişkide bulunacağınızı söyleyecek.ınşallah iyi sonçlar alırsın Benimde klomenle ikinci ayım bu ay geçen ay 2 yumurtam vardı fakat doktor iğne vermedi kendiliğinden çatlamasını bekledik fakat çatlamadı ve kist oluştu.Sonra 1 ay bekledim adet olunca kistler geçti ve bu ay yine klomen kullandım.Bu ay 3 yumurtam var 4 gün önce iğnemi oldum ve heyecanla bekliyorum.Allah hepimizin yüzünü güldürsün...

nergiscim canım umarım bu ay da bize mutlu haberi sen verirsin umarım bebişin senledir ne yapıyorsun bu arada görüşemiyoruz uzun zamandır

merhaba bende pco luyum klomen kullandim daha sonra catlatma ignesi kullandim 3 aydir bisey olmadi bizde cocuk istiyoruz.insallah bizede nasip olur butun isteyenlerede

inşallah hamile kalırsın canım bir an önce inan kendime ve benim gibi bütün bebek isteyenlere hep birlikte dua ediyorum allah annelik duygusundan kimseyi mahrum bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…