22 ŞubatBat ne zamandı canım senin
İnsallah hepimiz güzel haberler alırızHmm daha var mış baya inşallah güzel sonuçlanır
Benimde 3 kaldı aslında bugün damla şeklinde geliyor. Hastanede uzak yarın karın vericem inşallah. Yanılma varmı acaba?İnşallah canım yaa bat yarın geçerse hemen kan vereceğim inşallah
Çıkmış canım baya belli oluyor bence vardır ya öyle görünüyorBenimde 3 kaldı aslında bugün damla şeklinde geliyor. Hastanede uzak yarın karın vericem inşallah. Yanılma varmı acaba?
Umarım yaÇıkmış canım baya belli oluyor bence vardır ya öyle görünüyor
Kuruma cızgısı olmadığına emınım çünkü pembe ama neden 2 saat sonra çıktı bu cızgı acaba bakmadınız mı hiç yapıp 2 saat sonra mı baktınız yada elınız de ne kdr kaldı testMerhaba arkadaşlar softec kaset test yaptım yaklaşık 3 saat sonra ikinci çizgim belirginleşmişti yaşayan varmı pozitife dönen varmı bu şekilde merak ettim bi çok kişide hamilelik olarak yorumlanmış geçmiş konularda şu ab bunu yaşayan varmı acaba aranızda
Yani ben baktım negatif ti bıraktım markete felan gittik geldik yine bakmadım öyle en son işte atacağım sıra gördüm ama ilk dakikalarca dcıkmadı ondan eminim yarım saat sonrasında çıkmadı baya geç oluştu diye düşünüyorum ama neden pembemsi işte daha önce negatif testlerimde hiç böyle olmadı günlerde geçse o yüzden kafam karıştı bırazKuruma cızgısı olmadığına emınım çünkü pembe ama neden 2 saat sonra çıktı bu cızgı acaba bakmadınız mı hiç yapıp 2 saat sonra mı baktınız yada elınız de ne kdr kaldı test
Testtte yazar kaç dakikalık süre olduğu kuruma cızgısı değil ya hamılesın yada test bozukYani ben baktım negatif ti bıraktım markete felan gittik geldik yine bakmadım öyle en son işte atacağım sıra gördüm ama ilk dakikalarca dcıkmadı ondan eminim yarım saat sonrasında çıkmadı baya geç oluştu diye düşünüyorum ama neden pembemsi işte daha önce negatif testlerimde hiç böyle olmadı günlerde geçse o yüzden kafam karıştı bıraz
Bende yaptım böle çıktı mesela bende anlamadım hemen çıktı benımkisiYani ben baktım negatif ti bıraktım markete felan gittik geldik yine bakmadım öyle en son işte atacağım sıra gördüm ama ilk dakikalarca dcıkmadı ondan eminim yarım saat sonrasında çıkmadı baya geç oluştu diye düşünüyorum ama neden pembemsi işte daha önce negatif testlerimde hiç böyle olmadı günlerde geçse o yüzden kafam karıştı bıraz
Hemen çıktı ise vardır bence bebişBende yaptım böle çıktı mesela bende anlamadım hemen çıktı benımkisi
Numo markası erken gebelık ama kaset testtte bişi çıkmadı yada ben göremedimBende yaptım böle çıktı mesela bende anlamadım hemen çıktı benımkisi
Yani görünmüyor şu an evet benimde öyle akşam üstü yaptım hafif çıktı az önce yaptım çıkmadı negatif çıktı 4 dün önce hayalet çıktı yine çizgi testler mi garip biz mi ben anlamadım bi var çıkıyor bi yokNumo markası erken gebelık ama kaset testtte bişi çıkmadı yada ben göremedim
Ama 5 dk sonra olan testler dogrumaonuc vermıyorYani görünmüyor şu an evet benimde öyle akşam üstü yaptım hafif çıktı az önce yaptım çıkmadı negatif çıktı 4 dün önce hayalet çıktı yine çizgi testler mi garip biz mi ben anlamadım bi var çıkıyor bi yok
Bu bahsettiklerim 5 Dk içinde olan etikette sorduğum dün oldu ama saatler sonra hatta günler sonra bile çizgi görenler pozitife dönen çok olmuş negatif diye sonrada heri bakanlar burada geçmiş tarihlerdr çok var bilmiyorum haktan hayırlısı tabiAma 5 dk sonra olan testler dogrumaonuc vermıyor
Canım Benimkide awox marka bende güvenilir olduğunu duydum benimde 1 hafta gecikmem var şimdi sen öyle deyince acaba yanlışmı sonuç diye düşünür oldum yarın kan testi verebilirimAwox yanılması çok yüksek diye gördüm hep kendimde daha önce kullandm güvenilir gelmiyor o bana hiç başka denemedin mi
Aynen öyle bi çıkıyor silik bir yok of valla zorYani görünmüyor şu an evet benimde öyle akşam üstü yaptım hafif çıktı az önce yaptım çıkmadı negatif çıktı 4 dün önce hayalet çıktı yine çizgi testler mi garip biz mi ben anlamadım bi var çıkıyor bi yok
Canım seninki baya belirgin içini karartma belki vardır istisnai durumda olabilir benim dediğim ama güvenilir liği konusunda eleştiri alan bir marka benim gördüğüm ama sen kötü düşünme hepsi öyle olacak diye bi kural yok senin var görünüyorCanım Benimkide awox marka bende güvenilir olduğunu duydum benimde 1 hafta gecikmem var şimdi sen öyle deyince acaba yanlışmı sonuç diye düşünür oldum yarın kan testi verebilirim
Az önceki yaptığım hayalet olduNumo markası erken gebelık ama kaset testtte bişi çıkmadı yada ben göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?