sonradan çıkan silik çizgi

yosun4646

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2024
143
40
13
26
Merhaba arkadaşlar softec kaset test yaptım yaklaşık 3 saat sonra ikinci çizgim belirginleşmişti yaşayan varmı pozitife dönen varmı bu şekilde merak ettim bi çok kişide hamilelik olarak yorumlanmış geçmiş konularda şu ab bunu yaşayan varmı acaba aranızda

Eklentiler

• 2558D659-589E-45BE-A5FF-BDD0CDD6E874.jpeg
    245 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_3186.jpeg
    479,3 KB · Görüntüleme: 99
Kuruma cızgısı olmadığına emınım çünkü pembe ama neden 2 saat sonra çıktı bu cızgı acaba bakmadınız mı hiç yapıp 2 saat sonra mı baktınız yada elınız de ne kdr kaldı test

Yani ben baktım negatif ti bıraktım markete felan gittik geldik yine bakmadım öyle en son işte atacağım sıra gördüm ama ilk dakikalarca dcıkmadı ondan eminim yarım saat sonrasında çıkmadı baya geç oluştu diye düşünüyorum ama neden pembemsi işte daha önce negatif testlerimde hiç böyle olmadı günlerde geçse o yüzden kafam karıştı bıraz

Testtte yazar kaç dakikalık süre olduğu kuruma cızgısı değil ya hamılesın yada test bozuk

Bende yaptım böle çıktı mesela bende anlamadım hemen çıktı benımkisi

Eklentiler

• IMG_4802.png
    485,7 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_4803.jpeg
    139,6 KB · Görüntüleme: 25
Awox yanılması çok yüksek diye gördüm hep kendimde daha önce kullandm güvenilir gelmiyor o bana hiç başka denemedin mi
Canım Benimkide awox marka bende güvenilir olduğunu duydum benimde 1 hafta gecikmem var şimdi sen öyle deyince acaba yanlışmı sonuç diye düşünür oldum yarın kan testi verebilirim

Eklentiler

• 1000037349.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 21
Canım Benimkide awox marka bende güvenilir olduğunu duydum benimde 1 hafta gecikmem var şimdi sen öyle deyince acaba yanlışmı sonuç diye düşünür oldum yarın kan testi verebilirim
Canım seninki baya belirgin içini karartma belki vardır istisnai durumda olabilir benim dediğim ama güvenilir liği konusunda eleştiri alan bir marka benim gördüğüm ama sen kötü düşünme hepsi öyle olacak diye bi kural yok senin var görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…