• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonradan çıkan silik çizgi

yosun4646

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2024
143
40
13
26
Merhaba arkadaşlar softec kaset test yaptım yaklaşık 3 saat sonra ikinci çizgim belirginleşmişti yaşayan varmı pozitife dönen varmı bu şekilde merak ettim bi çok kişide hamilelik olarak yorumlanmış geçmiş konularda şu ab bunu yaşayan varmı acaba aranızda

Eklentiler

• 2558D659-589E-45BE-A5FF-BDD0CDD6E874.jpeg
    2558D659-589E-45BE-A5FF-BDD0CDD6E874.jpeg
    245 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_3186.jpeg
    IMG_3186.jpeg
    479,3 KB · Görüntüleme: 99
Alt karnım da farklı gibi ağrı gibi değil ama rahatsız eden birşey var sanki çok çişim varda ağrı yapıyor gibi sende böyle bir ağrı varmı
Bahsettiğin şeyi hissetmek için aşırı erken aşkım ama bagırsak ağrısı gşbi şu an hissettiğim benm bu sancı başlayana kadar da hep sol kaşığımda ağrı batma hissediyordum hep yürürken ayakta iken felan sol bacağım yine sızı gibi değişik ağrı bu ne ise beni çok rahatsız etti sancı 🤕

Bahsettiğin şeyi hissetmek için aşırı erken aşkım ama bagırsak ağrısı gşbi şu an hissettiğim benm bu sancı başlayana kadar da hep sol kaşığımda ağrı batma hissediyordum hep yürürken ayakta iken felan sol bacağım yine sızı gibi değişik ağrı bu ne ise beni çok rahatsız etti sancı 🤕
Anladım sabırlı olmam lazım o zaman bat günü yaklaşsın biraz daha

Merhaba arkadaşlar softec kaset test yaptım yaklaşık 3 saat sonra ikinci çizgim belirginleşmişti yaşayan varmı pozitife dönen varmı bu şekilde merak ettim bi çok kişide hamilelik olarak yorumlanmış geçmiş konularda şu ab bunu yaşayan varmı acaba aranızda
Çizgi var ama kzum kan versen daha iyi olur gibi 🌼

Merhaba benim 7 şubat yumurtlama 8 şubat çatlama 2 3 gündür baş dönmesi gibi bir ağrı oluyor ve mide yanması sabahtan değil de akşamüstü 4 5 gibi oluyor femara kullanmıştım ilk kez 3 yumurta gelişti onun için umutluyum inşallah vardır 22 şubat bat tarihim
İkimizin yumurtlama tarihi ve bat tarihleri aynı insallah güzel haberler alırız 🙏🏻

İnşallah cnm benim 2 3 gündür akşamüstü 4 5 gibi baş dönmesi gibi bir ağrım oluyor ve mide yanması bende varmı böyle birşeyler
bende yorgunluk var ve kasiklarimda ara ara batmalar ,bir de beyaz akintim oluyor ama regl belirtisi hamilelik mi bilmiyorum.Ara ara sıcak basmasi oluyor ara ara üşüme geliyor ellerim ısınmıyor.

Eki Görüntüle 3545124
Bana da yalanxı pozitif hiç olmamış falan dediler kullandım 15 gündür adetim de gecikti kızlar 3 gün sonra doktora randevu aldım bakalım artık ya iyice gergin ve stres oldum
15 gün geçti ise vardır asşkım bi daha yapsana test oradada çizgi var gibi benim mi gözümde kalmış çizgi bilmiyorum hayalet çizgi var gibi orada ama bi daha yap test bence nasıl dayanıyorsun acile gitmedin mi hiç 🤭🥹

15 gün geçti ise vardır asşkım bi daha yapsana test oradada çizgi var gibi benim mi gözümde kalmış çizgi bilmiyorum hayalet çizgi var gibi orada ama bi daha yap test bence nasıl dayanıyorsun acile gitmedin mi hiç 🤭🥹
1 yıl olacak canım artık negatif görmekten yoruldum ve üzülüyorum 3 gün sonra doktor kontrolüm var gideceğim ama yarın tekrar test de yspayım

Back