Bahsettiğin şeyi hissetmek için aşırı erken aşkım ama bagırsak ağrısı gşbi şu an hissettiğim benm bu sancı başlayana kadar da hep sol kaşığımda ağrı batma hissediyordum hep yürürken ayakta iken felan sol bacağım yine sızı gibi değişik ağrı bu ne ise beni çok rahatsız etti sancıAlt karnım da farklı gibi ağrı gibi değil ama rahatsız eden birşey var sanki çok çişim varda ağrı yapıyor gibi sende böyle bir ağrı varmı
Anladım sabırlı olmam lazım o zaman bat günü yaklaşsın biraz dahaBahsettiğin şeyi hissetmek için aşırı erken aşkım ama bagırsak ağrısı gşbi şu an hissettiğim benm bu sancı başlayana kadar da hep sol kaşığımda ağrı batma hissediyordum hep yürürken ayakta iken felan sol bacağım yine sızı gibi değişik ağrı bu ne ise beni çok rahatsız etti sancı
Evet canım senin çok erken daha çok pozitif düşün inşallah rabbim hepimize nasip eder bende yarın regl olmaz isem 17 snde kan vereceğim inşallah dua et bana daAnladım sabırlı olmam lazım o zaman bat günü yaklaşsın biraz daha
İnşallah vardır kuzum haber ver bana daEvet canım senin çok erken daha çok pozitif düşün inşallah rabbim hepimize nasip eder bende yarın regl olmaz isem 17 snde kan vereceğim inşallah dua et bana da
Çizgi var ama kzum kan versen daha iyi olur gibiMerhaba arkadaşlar softec kaset test yaptım yaklaşık 3 saat sonra ikinci çizgim belirginleşmişti yaşayan varmı pozitife dönen varmı bu şekilde merak ettim bi çok kişide hamilelik olarak yorumlanmış geçmiş konularda şu ab bunu yaşayan varmı acaba aranızda
İkimizin yumurtlama tarihi ve bat tarihleri aynı insallah güzel haberler alırızMerhaba benim 7 şubat yumurtlama 8 şubat çatlama 2 3 gündür baş dönmesi gibi bir ağrı oluyor ve mide yanması sabahtan değil de akşamüstü 4 5 gibi oluyor femara kullanmıştım ilk kez 3 yumurta gelişti onun için umutluyum inşallah vardır 22 şubat bat tarihim
İnşallah cnm benim 2 3 gündür akşamüstü 4 5 gibi baş dönmesi gibi bir ağrım oluyor ve mide yanması bende varmı böyle birşeylerİkimizin yumurtlama tarihi ve bat tarihleri aynı insallah güzel haberler alırız
İnşallah canım yaa bat yarın geçerse hemen kan vereceğim inşallahÇizgi var ama kzum kan versen daha iyi olur gibi
Awox kullandım canım ama negatif çıktıHangi marka gebelik testi kullandınız acaba
bende yorgunluk var ve kasiklarimda ara ara batmalar ,bir de beyaz akintim oluyor ama regl belirtisi hamilelik mi bilmiyorum.Ara ara sıcak basmasi oluyor ara ara üşüme geliyor ellerim ısınmıyor.İnşallah cnm benim 2 3 gündür akşamüstü 4 5 gibi baş dönmesi gibi bir ağrım oluyor ve mide yanması bende varmı böyle birşeyler
Dün dayanamayıp kan verdim negatif geldiİnşallah cnm benim 2 3 gündür akşamüstü 4 5 gibi baş dönmesi gibi bir ağrım oluyor ve mide yanması bende varmı böyle birşeyler
Sıcak soğuk bendede oluyorbende yorgunluk var ve kasiklarimda ara ara batmalar ,bir de beyaz akintim oluyor ama regl belirtisi hamilelik mi bilmiyorum.Ara ara sıcak basmasi oluyor ara ara üşüme geliyor ellerim ısınmıyor.
Ben sabretmeye çalışacağım bakalım olursa tabiDün dayanamayıp kan verdim negatif geldi
Awox yanılması çok yüksek diye gördüm hep kendimde daha önce kullandm güvenilir gelmiyor o bana hiç başka denemedin miAwox kullandım canım ama negatif çıktı
Awox yanılması çok yüksek diye gördüm hep kendimde daha önce kullandm güvenilir gelmiyor o bana hiç başka denemedin mi
Bat ne zamandı canım seninDün dayanamayıp kan verdim negatif geldi
15 gün geçti ise vardır asşkım bi daha yapsana test oradada çizgi var gibi benim mi gözümde kalmış çizgi bilmiyorum hayalet çizgi var gibi orada ama bi daha yap test bence nasıl dayanıyorsun acile gitmedin mi hiçEki Görüntüle 3545124
Bana da yalanxı pozitif hiç olmamış falan dediler kullandım 15 gündür adetim de gecikti kızlar 3 gün sonra doktora randevu aldım bakalım artık ya iyice gergin ve stres oldum
1 yıl olacak canım artık negatif görmekten yoruldum ve üzülüyorum 3 gün sonra doktor kontrolüm var gideceğim ama yarın tekrar test de yspayım15 gün geçti ise vardır asşkım bi daha yapsana test oradada çizgi var gibi benim mi gözümde kalmış çizgi bilmiyorum hayalet çizgi var gibi orada ama bi daha yap test bence nasıl dayanıyorsun acile gitmedin mi hiç
Çok haklısın canım ben kısa süredir deniriyorm ama çıldırıyorum beklerken her testte kalbim patlıyor sanki sonucu beklerken1 yıl olacak canım artık negatif görmekten yoruldum ve üzülüyorum 3 gün sonra doktor kontrolüm var gideceğim ama yarın tekrar test de yspayım
İnsallah olurBen sabretmeye çalışacağım bakalım olursa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?