• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonradan çıkan silik çizgi

yosun4646

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2024
143
40
13
26
Merhaba arkadaşlar softec kaset test yaptım yaklaşık 3 saat sonra ikinci çizgim belirginleşmişti yaşayan varmı pozitife dönen varmı bu şekilde merak ettim bi çok kişide hamilelik olarak yorumlanmış geçmiş konularda şu ab bunu yaşayan varmı acaba aranızda

Eklentiler

• 2558D659-589E-45BE-A5FF-BDD0CDD6E874.jpeg
    2558D659-589E-45BE-A5FF-BDD0CDD6E874.jpeg
    245 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_3186.jpeg
    IMG_3186.jpeg
    479,3 KB · Görüntüleme: 99
Kuruma çizgisi olabilir ama ben pembelik gördüm çok hafif o yüzden hamilelik var bence ama emin değilim tabi hangi test markası acaba
Ay inşallah ya eski konularda da öyle okudum hep kamerada rengi net belli olmuyor göründüğünden daha pempembsi bide iki gün önce erken gebelik yaptım ondada hayalet çizgi vardı softec idi markası markayı da araştırdım çok nadir kötü yorum denk geldim

Ay inşallah ya eski konularda da öyle okudum hep kamerada rengi net belli olmuyor göründüğünden daha pempembsi bide iki gün önce erken gebelik yaptım ondada hayalet çizgi vardı softec idi markası markayı da araştırdım çok nadir kötü yorum denk geldim
Yarın kan testi verecek misin canım bence ver yarın bende test yapacağım ay hayırlı haberler alalım ya

Regliniz yakınmış olma ihtimali yüksek. Ben ilk yaptığımda negatif diye testi bırakıp saatler sonra silik çizgi görmüştüm pozitifti yani olabiliyor böyle de

Yarın kan testi verecek misin canım bence ver yarın bende test yapacağım ay hayırlı haberler alalım ya
İnşallah güzel sonuçlar alırız belirtilerin varmı senin benim 1 2 3 yumurtlama 4 çatlama idi 5 nden itibaren göğüs başladı batma başladı bi kaçgündğr ağız tatsızlığı var iştah artışı oldu iki gündür de şiddetli baş ağrısı halsizlik var ama psikolojik te olabilir bu belirtiler tabi bide mide yanması var ama bu kadar şey varken anında testte çıkmaması normal mı acaba varmı yokmu şaibedeyim işte

İnşallah güzel sonuçlar alırız belirtilerin varmı senin benim 1 2 3 yumurtlama 4 çatlama idi 5 nden itibaren göğüs başladı batma başladı bi kaçgündğr ağız tatsızlığı var iştah artışı oldu iki gündür de şiddetli baş ağrısı halsizlik var ama psikolojik te olabilir bu belirtiler tabi bide mide yanması var ama bu kadar şey varken anında testte çıkmaması normal mı acaba varmı yokmu şaibedeyim işte
Canım yani kişiye göre değişiyor bu belirtiler ama ama dediğin belirtiler hamilelik belirtisi olarak da söylüyorlar benim yumurtlamam böyle oldu yarın test yapacağım

Eklentiler

• IMG_0673.png
    IMG_0673.png
    600,1 KB · Görüntüleme: 35
Canım benim adet düzensizliğim var ama şuan asla regl belirtisi yok sadece batma var oda arada hafif
Kız benim solda batmam yapısıklık hissi gibi sabit oldu bi kaç gün sonra ara araya döndü ayakta durunca felan hissetmeye başladım bende sonrasında şu an umutlanınca bütün belirtileri psikolojik olarak hissetmeye hazırım🤣

Canım yani kişiye göre değişiyor bu belirtiler ama ama dediğin belirtiler hamilelik belirtisi olarak da söylüyorlar benim yumurtlamam böyle oldu yarın test yapacağım
Evet öyle belirtiler regl ile aynı bide insan patlıyor beklerken benimde bu şekilde idi tarihlerini anlayamadım senin ama maşallah net çizgiler inşallah olmuştur ya hepimizin 🤲❤️

Eklentiler

• 3F349CDE-ADC4-4312-9A6E-C9761D6561A6.jpeg
    3F349CDE-ADC4-4312-9A6E-C9761D6561A6.jpeg
    126,5 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba benim 7 şubat yumurtlama 8 şubat çatlama 2 3 gündür baş dönmesi gibi bir ağrı oluyor ve mide yanması sabahtan değil de akşamüstü 4 5 gibi oluyor femara kullanmıştım ilk kez 3 yumurta gelişti onun için umutluyum inşallah vardır 22 şubat bat tarihim

Merhaba benim 7 şubat yumurtlama 8 şubat çatlama 2 3 gündür baş dönmesi gibi bir ağrı oluyor ve mide yanması sabahtan değil de akşamüstü 4 5 gibi oluyor femara kullanmıştım ilk kez 3 yumurta gelişti onun için umutluyum inşallah vardır 22 şubat bat tarihim
İnşallah canım 🌸benm bat yarın ama bugün sancılarım var girip çıkıyor midem bulanıyor bide anlamadm halsiz ve kötü hissediyorum

Halsizlik bendede var bir terliyorum bir üşüyorum çok dengesiz hissediyorum ve her ay göğüs hassasiyeti olurdu bu ay hala yok farklı gibi hissediyorum 🌸
Aynen bende de öyle bi sıcak bi soğuk ama bugün de bu sancı girdi anlamadm regl oluncada olduktan sonra başlardı bende sancı öncesi değil göğüs hassasiyeti bende çatlama gününden hemen sonra başladı ağız tatsızlığı var bide insşllah regl olmam hamilelik sebebiyle ya aşırı stresliyim 🤢🥹

Aynen bende de öyle bi sıcak bi soğuk ama bugün de bu sancı girdi anlamadm regl oluncada olduktan sonra başlardı bende sancı öncesi değil göğüs hassasiyeti bende çatlama gününden hemen sonra başladı ağız tatsızlığı var bide insşllah regl olmam hamilelik sebebiyle ya aşırı stresliyim 🤢🥹
Alt karnım da farklı gibi ağrı gibi değil ama rahatsız eden birşey var sanki çok çişim varda ağrı yapıyor gibi sende böyle bir ağrı varmı

Back