- 7 Şubat 2020
- 20
- 7
- 1
- 30
- Konu Sahibi Rosemommmm
-
Test yuklenmemis ama gecersiz sayilir ilk 5 dak.cikan sonuc dogrudur ins.en kusa surede hamile kalirsinArkadaşlar merhaba geçen ay yumurtlama gününü degerlendirdim 26 ve 27 ocak yumurtlama oldu bu testi yumurtlamadan 11 gün sonra yapmış oldum ilk etapta çizgi göremedim testi kenara koydum 1 2 saat sonra baktığımda böyleydi adetime 7 gün var sizce varmıdır gebelik?Eki Görüntüle 2586112
Simdi gordum testi idrar kuruyunca orda o cizgi cikabiliyor ilk 5dak.baz al yarin yine yapYükledim ama görünmüyor mu. Daha öncede yaptım sonradan çıkmamıştı ama şüpheye dustum
Galiba en iyi si kan testi ama korkuyorum negatif çıkacak diye adet günümü bekleyip tekrar mi test yapsam diyorum bilmiyorumCanım dün geldi başıma daha.
Bende yaptım bıraktım bi kaç saat sonra çöpe atacakken çizgi vardı. Bu sabah yaptım bidaha ama negatif.
Ama benim ip gibiydi senin baya belirgin.
En iyisi bidaha test yap yada direk kan ver bunda çıkan kanda zaten çıkar.
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canim. Benim bir tane var ikinci için uğraşıyorum neredeyse 8 ay oldu her ay umutla test yapıyorum bu ay da ovulasyon testi kullandım umutluyum ama bakalim bugün bi test alıp yapicam tekrarYanılma çok oluyor ama bence var canm
Benim daha da silikti sonradan çıkmıştı dikkatli bakmayınca görünmüyo bile resimde
Sonuç hamileyim
Testi tekrarla hergün varsa koyulaşır Eki Görüntüle 2586117
Tatlım ben seni takip ediyorum tüm konularini okudum nerdeyse dua ediyorum inşallah en kısa zamanda allah sana da nasip etsinBen bu testleri bi türlü anlayamadım
Geçen ay her testim de nerdeyse kuruma çizgileri çıkıyordu hatta bazısı baya pızitfe yakındı
Ama mesela bu ay asla o kuruma çizgilerini görmedim
İlk çıktığı zaman çok ümitlenmiştimbundan 3 ay önceydi
yaklaşık bir senedir test yapıyırum ama 3 aydır çizgiler görüyorum
İnşallah hamilesindir canım
Tatlım ben seni takip ediyorum tüm konularini okudum nerdeyse dua ediyorum inşallah en kısa zamanda allah sana da nasip etsin
Yok canım daha dışarı çıkamadım çıkınca alicam yapınca atarim. Içimden bi ses negatif çıkacak diyor amaAmiiinn canımm Allah razı olsunn
Sen bi daha test yaptın mı
Yok canım daha dışarı çıkamadım çıkınca alicam yapınca atarim. Içimden bi ses negatif çıkacak diyor ama
Al benden de o kadar.. insan hakim olamıyor kendineBugün benimde test alasım var ama verdiğim paraya acıyorum artık
Al benden de o kadar.. insan hakim olamıyor kendine
Yanılma çok oluyor ama bence var canm
Benim daha da silikti sonradan çıkmıştı dikkatli bakmayınca görünmüyo bile resimde
Sonuç hamileyim
Testi tekrarla hergün varsa koyulaşır Eki Görüntüle 2586117
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?