Sonradan cikan silik çizgi..

Rosemommmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2020
20
7
1
30
Arkadaşlar merhaba geçen ay yumurtlama gününü degerlendirdim 26 ve 27 ocak yumurtlama oldu bu testi yumurtlamadan 11 gün sonra yapmış oldum ilk etapta çizgi göremedim testi kenara koydum 1 2 saat sonra baktığımda böyleydi adetime 7 gün var sizce varmıdır gebelik?

Test yuklenmemis ama gecersiz sayilir ilk 5 dak.cikan sonuc dogrudur ins.en kusa surede hamile kalirsin

Yükledim ama görünmüyor mu. Daha öncede yaptım sonradan çıkmamıştı ama şüpheye dustum

Canım dün geldi başıma daha.
Bende yaptım bıraktım bi kaç saat sonra çöpe atacakken çizgi vardı. Bu sabah yaptım bidaha ama negatif.
Ama benim ip gibiydi senin baya belirgin.
En iyisi bidaha test yap yada direk kan ver bunda çıkan kanda zaten çıkar.

Galiba en iyi si kan testi ama korkuyorum negatif çıkacak diye adet günümü bekleyip tekrar mi test yapsam diyorum bilmiyorum

Yanılma çok oluyor ama bence var canm
Benim daha da silikti sonradan çıkmıştı dikkatli bakmayınca görünmüyo bile resimde
Sonuç hamileyim

Testi tekrarla hergün varsa koyulaşır

Ben bu testleri bi türlü anlayamadım
Geçen ay her testim de nerdeyse kuruma çizgileri çıkıyordu hatta bazısı baya pızitfe yakındı
Ama mesela bu ay asla o kuruma çizgilerini görmedim

İlk çıktığı zaman çok ümitlenmiştim bundan 3 ay önceydi
yaklaşık bir senedir test yapıyırum ama 3 aydır çizgiler görüyorum

İnşallah hamilesindir canım

Var gibi ama kan ver kuzum yinede hadi hayırlı uğurlu olsun

Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canim. Benim bir tane var ikinci için uğraşıyorum neredeyse 8 ay oldu her ay umutla test yapıyorum bu ay da ovulasyon testi kullandım umutluyum ama bakalim bugün bi test alıp yapicam tekrar

Tatlım ben seni takip ediyorum tüm konularini okudum nerdeyse dua ediyorum inşallah en kısa zamanda allah sana da nasip etsin

Aynen ben bazen yeğenlerimi yolluyorum artık aldırmaya simdi alicam test eve geçince yapicam bakalim

Kızlar test yaptım çıplak gözle yine çok çok silik bi çizgi görünüyor ama fotoğraf çekince anlaşılmıyor. Bu arada ovulasyonun üzerinden 10 gün geçmiş eğer varsa da bu testlerde çıkmaz sanıyorum en iyisi beklemek yada kan testi

Buda benim gebelik testim adet oldum ama 2 gün sürdü sizce varmı birşey normalde daha belirgin görüyorum ben

Eklentiler

• IMG_20200207_151115.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 113
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…