• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonradan cikan silik çizgi..

Ovulasyon testi yaptım oda böyle çıktı
20200207_191026.jpg

Adetin normalden farklı olduysa bi kan testi yaptr canm
Yanılma çok oluyo kuruma çizgisi vs
Varda olablir yokkta
En iyisi kan testi yaptrmak

Çok yoğun geçmesi lazımdı 1 ped anca doldu rengi falan pembe değild kırmızıydı ama adetimin bittigi gün zaten 2 gün sürdü kan testi negatifti

Ya kızlar yaptığım testte yine kuruma çizgisi oldu birde yani çizginin olması gerektiği yerde oluşuyor bu çizgi icim kıpır kıpır

Bugu kan testi yaptırdım değer 5.00 çıktı. Adetime 5 gün var doktor adetin 2 3 gün geçince tekrar yaptır dedi kafam o kadar karıştı ki

en ust degeri 5 oldugundan betanin
degerin artip artmayacagi takibe almis ..
hafta ici tekrar et kan testini kafayi fazla takma baska seylerle mesgul olursan zaman cabuk gecer ..
hakkinda hayirlisi olsun 🙏👼 ..

Arkadaşlar merhaba geçen ay yumurtlama gününü degerlendirdim 26 ve 27 ocak yumurtlama oldu bu testi yumurtlamadan 11 gün sonra yapmış oldum ilk etapta çizgi göremedim testi kenara koydum 1 2 saat sonra baktığımda böyleydi adetime 7 gün var sizce varmıdır gebelik?Eki Görüntüle 2586112
Canım gebelik var 1 gün sonra da olsa silik çizgi çıkarsa gebelik vardır ablamda öyle oldu bende öyle oldu 2 kere ikisinde de hamileydim sen adet tarihini bekle buyuk ihtimalle gebelik var dikkat et canım yemene icmene

Kızlar malesefki beklenen adet gününe daha 3 gün varken adet oldum yani bu ay da pas. Bidahaki aya kaldı nasipse
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi canim bak instagramda bi sayfa var ovulasyon takibi yaptırıyor ve çoğu kişide sayesinde hamile kaldı diyebilirim bende ondan destek alıyorum ismi ovulasyon_takibi_2019

Back