• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonradan çıkan ikinci cizgi

Asss aaa

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2020
2.934
1.924
53
Merhaba arkadaşlar zor bir süreçten geçiyorum bu ay eşimle piroblem yaşadığım için korunsun ama tam yumurtlama gununde dikkat etmedi bugün üç günüm geçti regl olmadım dün gece lavabodan sonra eşim test getirmişti ysptim önce tek çizgiyi gördüm bırakıp gittim islerimle ilgilendim sonra baktım silik ikinci cizgi idrarımı yapmıştım ikinci kez gece test için idrar yaptım ondanmi öyle çıktı acaba birdahami yapsam bururumu yaşayan varmı istemiyorum çocuk

İlkinde beş dk bekledin mi?

Merhaba arkadaşlar zor bir süreçten geçiyorum bu ay eşimle piroblem yaşadığım için korunsun ama tam yumurtlama gununde dikkat etmedi bugün üç günüm geçti regl olmadım dün gece lavabodan sonra eşim test getirmişti ysptim önce tek çizgiyi gördüm bırakıp gittim islerimle ilgilendim sonra baktım silik ikinci cizgi idrarımı yapmıştım ikinci kez gece test için idrar yaptım ondanmi öyle çıktı acaba birdahami yapsam bururumu yaşayan varmı istemiyorum çocuk
Hakkinda hayırlısı olsun 10dk dan sonra çıkmışsa pek kaile alma.ama icim rahat etsin diyorsan bir tane daha test al sabah ilk idrarla tekrarla

Genelde 5 dk içinde çıkıyor ikinci cizgi hatta saniyede
10dk dan sonrası dikkate alınmamalı yazıyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Genelde 5 dk içinde çıkıyor ikinci cizgi hatta saniyede
10dk dan sonrası dikkate alınmamalı yazıyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Teşekkür ederim 30 dj dan sonra dikkate almayın yazıyordu obcemi çıktı sonramı bilmiyom

Back