Sonradan çıkan çok net ikinci cizgii💁

Konuşma tarzına bayildim ,inşallah hamileyimdir sende mi böyle öğrendin yoksa hamile olduğunu ,yada her ne isen
Kan testi ver bak. Kesinleştir kafan rahatlasın.
Ben hamile değilim. İki defa kaldım ama. Hamileysen o ikinci çizgi hemen çıkıyor. Durdukça koyulaşması normal. Adetin geçmiş miydi bilmiyorum, çok yeni bir gebelik gibi görünüyor. Kan testi sonucun 30-40 değerde falan olur şimdi yaptırsan.
İstersen bekle birkaç gün sonra yaptır istersen şimdi.

Ben şöyle anladım testi bir kere yapmış, yapınca çift çizgi çıkmamış, testi kenara koymuş saatler geçmiş ya sabah olmuş. Aynı teste bir bakmış ikinci çizgiyi görmüş. İlk 5 dkdan sonra gözüken çizgi dikkate alınmaz, testin üstünde de yazıyor zaten. Eğer anladığım gibiyse hamile olmayabilirsin, kan testi yaptırmadan heveslenme, üzülmeni istemem. Cevaplarından böyle anladım yani olayı tamamen yanlış anladıysam o başka.

Bir gün geçti yalnızca, umarım bir an önce bebeklerimizle salya sümük bir hayat geçiririz

Evet çok doğru anlamissiniz .İlk yaptigimda minnacık belli belirsizdi sabah böyle olmustuuuu

İlk beş dakikada da silik bir çizgi vardı, bu kadar koyu değildi, durdukça koyulaşmis dedi. Ben de ilk beş dakikada da çizgi varsa hamile olduğunu söyledim ama inşallah yanlış anlamamışımdır.

Hmmm o ilk 5 dk içerisinde çok hafif bir çizgi olduğunu atlamışım. Ne desek ümitlendirme olabilir, kesin çözümü kan testi inşallah istediğiniz gibi olur her şey.

Beyaz süt kesigi akinti da geliyor sürekli, bu kadar semptomdan sonra hamile kalamayan vücuduma da kırgınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…