Gebeliğe Hazırlık Sonradan çıkan çift çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah bugün de 70.67 oldu değerim cumartesi 13.60 di
Maşallah süper ben bir kere baktırdık 98 ‘di bir daha baktırmadım . Yani daha doğrusu öyle 2 gümde bir baktırmak mı gerekiyormuş onu bile bilmiyordum , Türkiye’de daha başka . Burda gerek görmüyorlar . Bakıldı 2 hafta sonraya randevu verilmişti kese için . Nasıl arttı noldu bilmiyorum . Ama iyiki bilmemişim çünkü ben takıntı yapardım , arttı mı çok mu arttı az mı arttı.
Bu sitede öğrendim , 2 kat artması gerek filan ..
sen hiç takma , maşallah , bebeğin seninle . Keyfini çıkar

ben aslinda en az yarim saat falan bekledim ikinci cizginin golgesi bile yoktu sonrasinda cope attim, simdi copteyken farkettim falan diye gorunce bi umutlandim eve gidip cope bakayim diyecektim ama 1 saat sonra ciktiysa gecersiz olur sanirim bata 2 gun kaldi aslinda ama sabirsizim iste

Valla gülüm , bence herşey öyle yazdığı gibi de değil yani . Bazen yazan ile olan daha başka oluyor . Bir tane daha yap test yarın ilk idrarın ile ?
Ay Allah isteyen herkese versin , doğurup doğurup sokağa atanları gördükçe

hic bu kadar sabirsizlanacagimi dusunmemistim cunku daha ilk denememiz olmama ihtimali yuksek yumurtlama tarihimi adet takvimimdeki tahmini gune gore tespit ettim, negatifi gorunce demekki 14 veya 16. Gunde yumurtlamiyorum dedim eger bebis yoksa aralikta ovulasyon testi alip onunla takip edecegim. Amiin gercekten oyle Rabbim hakedene versin

Hadi bakalım :) ben o ovülasyon testleri ile hiç düzgün bir sonuç alamadım . Bide insan stress oluyor ya öyle görev gibi . Ama yine de işte insan isteyince . Zor işler yine de çok stres yapma gülüm , herşey hallolur

Benim saatler sonra çıkan pozitifle ogrendim adete 2 gün kala

Ben çantama koymuştum ruj ararken elime geldi aaa dedim bi baktım kop koyu çizgi başka test yaptim negatif bir gün sonra kan testinde cıktı
birde benimki erken gebelik testiydi seninki normal test miydi

Teste baktim kizlar attigim andaki gibi tek cizgi hic bir farklilik yok, artik yapacak tek sey adetimin gecmesini beklemek

Merhaba kızlar bende hamile kalmak isteyenlerdenim dün benimde başıma aynı şey geldi test yaptım negatif çıktı sonra işe daldım 3 yada 4 saat sonra baktım ikinci çizgi belirmiş bu sabah yaptım yine bişey yok kan vermeye cesaretim yok fotoğrafını da koydum fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Eklentiler

• 93665B87-429B-4E51-BE00-C847ED1195BF.jpeg
    112,2 KB · Görüntüleme: 49
adetin gecti mi canim

Normalde siklusum şaşmazdı 27-28 günde bir olurdum ama geçtiğimiz iki ay 25-26 günde oldum o yüzden geçip geçmediğinden emin olamıyorum cnm bugün 28. Günüm ve az önce yeniden test yaptım negatif

Normalde siklusum şaşmazdı 27-28 günde bir olurdum ama geçtiğimiz iki ay 25-26 günde oldum o yüzden geçip geçmediğinden emin olamıyorum cnm bugün 28. Günüm ve az önce yeniden test yaptım negatif
silik cikan cizgide bir anormallik var gibi o yuzden tekrar yapindiyecektim ama negatifmis kan vermekte istemiyorsun sanirim en iyisi 2 gun sonra tekrar test yap adet olmamis olursan

Ewt hafif yamuk onu bende farkettim ama ne bileyim hiç başıma gelmemişti şimdiye kadar ondan bi umutlandım sanki beklemede kalacağım Bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…