- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.695
- 208
Maşallah süperAmin inşallah bugün de 70.67 oldu değerim cumartesi 13.60 di
ben aslinda en az yarim saat falan bekledim ikinci cizginin golgesi bile yoktu sonrasinda cope attim, simdi copteyken farkettim falan diye gorunce bi umutlandim eve gidip cope bakayim diyecektim ama 1 saat sonra ciktiysa gecersiz olur sanirimcanım öyle 5 dakika filan beklemedim diye düşünüyorum :/ yani bu çizgi bir saat sonra mı çıktı 5 dakika içinde mi çıktı bilmiyorum . Ben yaptım , çıkmadı . 2-3 dakika baktım herhalde sonra attım. Ama 5 dakika da olabilir , saat dakika kavramı bazen biz farketmiyoruz tahminimizden daha az ya da çok olabiliyor . Ama 2 gün sonra yaptığım testi tabii ki atmadım . İlk 5 dakika içinde ikinci çizgi çıkmaya başladı .
Benim testimin üstünde 5 dakikadan sonra çıkan çizgi dikkate alınmaz filan yazıyordu . Senin 1 saat sonra çıktıysa bilemedim şimdi ;/ yoksa benim gibi ne zaman çıktığını bilmiyor musun:/
ben aslinda en az yarim saat falan bekledim ikinci cizginin golgesi bile yoktu sonrasinda cope attim, simdi copteyken farkettim falan diye gorunce bi umutlandim eve gidip cope bakayim diyecektim ama 1 saat sonra ciktiysa gecersiz olur sanirimbata 2 gun kaldi aslinda ama sabirsizim iste
hic bu kadar sabirsizlanacagimi dusunmemistim cunku daha ilk denememiz olmama ihtimali yuksek yumurtlama tarihimi adet takvimimdeki tahmini gune gore tespit ettim, negatifi gorunce demekki 14 veya 16. Gunde yumurtlamiyorum dedim eger bebis yoksa aralikta ovulasyon testi alip onunla takip edecegim. Amiin gercekten oyle Rabbim hakedene versinValla gülüm , bence herşey öyle yazdığı gibi de değil yani . Bazen yazan ile olan daha başka oluyor . Bir tane daha yap test yarın ilk idrarın ile ?
Ay Allah isteyen herkese versin , doğurup doğurup sokağa atanları gördükçe
hic bu kadar sabirsizlanacagimi dusunmemistim cunku daha ilk denememiz olmama ihtimali yuksek yumurtlama tarihimi adet takvimimdeki tahmini gune gore tespit ettim, negatifi gorunce demekki 14 veya 16. Gunde yumurtlamiyorum dedim eger bebis yoksa aralikta ovulasyon testi alip onunla takip edecegim. Amiin gercekten oyle Rabbim hakedene versin
Benim saatler sonra çıkan pozitifle ogrendim adete 2 gün kalaben aslinda en az yarim saat falan bekledim ikinci cizginin golgesi bile yoktu sonrasinda cope attim, simdi copteyken farkettim falan diye gorunce bi umutlandim eve gidip cope bakayim diyecektim ama 1 saat sonra ciktiysa gecersiz olur sanirimbata 2 gun kaldi aslinda ama sabirsizim iste
en sonunda copten testi cikarttiracaksiniz banaBenim saatler sonra çıkan pozitifle ogrendim adete 2 gün kala
Ben çantama koymuştum ruj ararken elime geldi aaa dedim bi baktım kop koyu çizgi başka test yaptim negatif bir gün sonra kan testinde cıktıen sonunda copten testi cikarttiracaksiniz bana
Kız bak vallaen sonunda copten testi cikarttiracaksiniz bana
birde benimki erken gebelik testiydi seninki normal test miydiBen çantama koymuştum ruj ararken elime geldi aaa dedim bi baktım kop koyu çizgi başka test yaptim negatif bir gün sonra kan testinde cıktı
evde olsaydim coktan bakmistim suan isteyim aksam eve gider gitmez ilk is cope bakacagimKız bak valla
Normal testbirde benimki erken gebelik testiydi seninki normal test miydi
adetin gecti mi canimMerhaba kızlar bende hamile kalmak isteyenlerdenim dün benimde başıma aynı şey geldi test yaptım negatif çıktı sonra işe daldım 3 yada 4 saat sonra baktım ikinci çizgi belirmiş bu sabah yaptım yine bişey yok kan vermeye cesaretim yok fotoğrafını da koydum fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
silik cikan cizgide bir anormallik var gibi o yuzden tekrar yapindiyecektim ama negatifmis kan vermekte istemiyorsun sanirim en iyisi 2 gun sonra tekrar test yap adet olmamis olursanNormalde siklusum şaşmazdı 27-28 günde bir olurdum ama geçtiğimiz iki ay 25-26 günde oldum o yüzden geçip geçmediğinden emin olamıyorum cnm bugün 28. Günüm ve az önce yeniden test yaptım negatif
Bu arada sizin adetiniz geciktimi kaç gününüz varsilik cikan cizgide bir anormallik var gibi o yuzden tekrar yapindiyecektim ama negatifmis kan vermekte istemiyorsun sanirim en iyisi 2 gun sonra tekrar test yap adet olmamis olursan
yarin olmam gerekiyor bir umut GELMEMESİNİ bekliyorumBu arada sizin adetiniz geciktimi kaç gününüz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?