Gebeliğe Hazırlık Sonradan çıkan çift çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de çıkmamıştı kanda oğlumda adete 5 gün kala kan testi yaptırmıştı negatif adet günü 142 çıkmıştı hcg
Ay inşallah canım. Adetime 4 gün var yumurtlamaya göre ama bugün yumurta akı gibi akıntım oldu , şimdi de adet sancısı gibi geliyor gidiyor

Kızlar hamileyim bugün test yaptırdım beta hit 13.60 cıktı henüz çok küçük dualarinkzi bekliyorum .... çörek otu bal tarçın karışımı yemiştim Bu ay 12 gün ... ovulasyondan 9 gün sonra adet sancısı gibi sancim oldu göğüs uçlarım aciyor... biraz bel ağrım oldu bugün onun haricinde hep limon turşu yemek istiyorum

ayy mine senin konuyu gördüğüm gibi daldım nasıl mutlu oldum anlatamammmm allah sağ salim kucağına aldırsın inşallahhh

Yes canim nasılsın :)) Daha çok minik ama dua et bize ... nasıl gidio bu arada hamilelik
ay çok sevindim bilemezsiinnnn.
nasıl gitsin içim döne döne gidiyor oğlumda hiç böyle bulanmamıştı ne çıkarıyom ne yiyebiliyom 15 gün sonra gitcem işte kontrole :)

ay çok sevindim bilemezsiinnnn.
nasıl gitsin içim döne döne gidiyor oğlumda hiç böyle bulanmamıştı ne çıkarıyom ne yiyebiliyom 15 gün sonra gitcem işte kontrole :)
Bu farklıysa kızdır belki :) bakalim benim naısl olucak oğlumda fok rahattim

Bu farklıysa kızdır belki :) bakalim benim naısl olucak oğlumda fok rahattim
ya yok ben o farklara inanmıyom eltimin 3üde aynıydı kız oldu 3.bebeği belirtilere bakmıyo :) çok fena ya nasıl dönüyo içim.
hcgyi takip et adet gecikmesinin 10.günü git keseyi görürsün büyük ihtimal kuzum

Canım çok sevindim senin adına gözün aydın. İnşallah sağlıklı bir bebek olur. Kızlar ya bir şey sorucam. Benim yarın adet günüm. Fakat ben hep adet olacağım gün sancılanırdım o karın ağrısından anlardım adet olduğumu gelirdi sen hemen. Ama yaklaşık 3-4 gündür karnıma adet ağrısı gibi ağrı girip duruyor adet oldum sanıyorum bakıyorum yok. Şeffaf renksiz su gibi pıhtı akıntı oluyor. Neyin nesi ki bu ilk defa böyle oluyor.

Test yapmadınız mı

Selam kızlar cumartesi günü 17 kasımda 13.60 olan değerim 70.67 ye çıkmış 19 kasım bugün nasıl sizce

Selam kızlar cumartesi günü 17 kasımda 13.60 olan değerim 70.67 ye çıkmış 19 kasım bugün nasıl sizce

Gayet güzel bir yükseliş. daha da emin olayım derseniz 4 gün sonra yine yaptırmanızı tavsiye ederim. 2 gün sonra da olabilir. ama 4 gün sonra daha iyi olur

Senin yine net çıkmış . Ben test yaptığımda negatif diye atmıştım çöpe , çöpü boşaltırken yine alıp baktım . Belli bile olmayan ikinci çizgiyi gördüm , hatta eşim Yok o onun kendi çizgisidir dedi , yükleyeyim bak .
2 gün daha bekleyip tekrar ettim testi , koyulaşmıştı test .
Ama senin negatif çıkmış :/ bir kan testi yaptır en iyisi .

Eklentiler

• D27E640C-129A-4E48-9723-AF06C14D262C.jpeg
    82,3 KB · Görüntüleme: 78
ne kadar sure bekledikten sonra cope atmistiniz acaba hatirliyor musunuz

ne kadar sure bekledikten sonra cope atmistiniz acaba hatirliyor musunuz
canım öyle 5 dakika filan beklemedim diye düşünüyorum :/ yani bu çizgi bir saat sonra mı çıktı 5 dakika içinde mi çıktı bilmiyorum . Ben yaptım , çıkmadı . 2-3 dakika baktım herhalde sonra attım. Ama 5 dakika da olabilir , saat dakika kavramı bazen biz farketmiyoruz tahminimizden daha az ya da çok olabiliyor . Ama 2 gün sonra yaptığım testi tabii ki atmadım . İlk 5 dakika içinde ikinci çizgi çıkmaya başladı .
Benim testimin üstünde 5 dakikadan sonra çıkan çizgi dikkate alınmaz filan yazıyordu . Senin 1 saat sonra çıktıysa bilemedim şimdi ;/ yoksa benim gibi ne zaman çıktığını bilmiyor musun:/

Aaa şimdi gördüm bu mesajını :) hayırlı olsun canım . Allah tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…