Gebeliğe Hazırlık Sonradan çıkan çift çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mine8585

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2013
1.778
1.173
133
Manisa
Kızlar testi yapıp çantama attim 5 dakika sonra çizgi yok denecek kadar azdı yok denebilir bugün çantamda ruj ararken tesadüfen baktım durum bu ... bugün başka test yaptim negatif gibi bilemedim

Eklentiler

• IMG-20181116-WA0015.jpg
    IMG-20181116-WA0015.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 298
Bir iki gün bekleyin.
Sonrasında bir daha yapın testinizi.
Ama hamile olma durumunuz ihtimal dahilinde.

En güzeli kan tahlili.
Kesin ve net sonuç için.

Kızlar testi yapıp çantama attim 5 dakika sonra çizgi yok denecek kadar azdı yok denebilir bugün çantamda ruj ararken tesadüfen baktım durum bu ... bugün başka test yaptim negatif gibi bilemedim

Benim bir arkadasım da yapmıstı çok geç çıkmıştı ikinci çizgi ama pozitifti hormonun yeni ve az salgılanmasından kaynaklı olabilir iki gün meraktan öleceğinize kan testi yaptırmanızı tavsiye ederim

benimkide bi kac saat sonra belirmisti ve hamileydim

Benim bir arkadasım da yapmıstı çok geç çıkmıştı ikinci çizgi ama pozitifti hormonun yeni ve az salgılanmasından kaynaklı olabilir iki gün meraktan öleceğinize kan testi yaptırmanızı tavsiye ederim[/QUOTE
Geçen aylarda direk kan testi yaptırdım moralim çok bozuldu kendime söz v3rdim pozitif idrar görmeden kan testi yaptırmayacağım. . Peki sormak istediğim şu hiç bişey olmasa sonradan da çıkmazdı çizgi değil mi

Benimde aynisi olmustu canim sonrs regl oldum insallah seninki gercek pozitiftir

Benim de aynısı oldu canım sabah test yaptım dışarı çıktım hatta çıkana kadar 10 dakika sonra baktm yoktu öğleden sonra geldik temizlik yaptım falan dinleniyim dedim sonra test geldi aklıma bi baktm çok çok az gölge gibiydi hatta derler ya saatler sonra çıkana inanmayın diye ertesi sabah yaptm biraz daha belliydi ve sonuç hamileyim

Ayyy benimde öyle olur insallah ama bugün yaptim 1 saat kadar önce negatif o yüzden tereddüteyim
Sıvı alımı yaptıysanız son testte ondan çıkmamış olabilir sabah ilk idrarla yapın bence pozitif gibi geldi bana

Benim de aynısı oldu canım sabah test yaptım dışarı çıktım hatta çıkana kadar 10 dakika sonra baktm yoktu öğleden sonra geldik temizlik yaptım falan dinleniyim dedim sonra test geldi aklıma bi baktm çok çok az gölge gibiydi hatta derler ya saatler sonra çıkana inanmayın diye ertesi sabah yaptm biraz daha belliydi ve sonuç hamileyim
Ne güzel ben de hayırlısıyla ikinci melegime kavuşurum

Evet hiç bekleyen bir idrar değildi ise geldikten sonra zorla yaptim resmen test için. . Yarın tekrar yapayım olmazsa
Aynen sabah ilk idrarınızla yapın onda da silik çıkarsa kan verin hemen. Gecikmeniz kaç gündü acaba ?

Gecikme yok henüz
Kaç gün var adetinize ? Bende adete 6 gün varken yani yumurtlamanın 9. günü idrar testi yaptım çok çok silik çıktı normalde aynı marka yaptığım aylar hiç çıkmıyordu bende gittim kan verdim ama negatif çıktı. Erkendir diye beklemedeyim hala. 4 gün var şuan adetime canım. Bugün yumurta akı kıvamında akıntım oldu sabah bir defa. Şimdide birden tv izlerken midem bulandı ara arada adet olacakmış gibi sancı gelip gidiyor anlamadım sizce rahme daha yerleşmemiş ve bu yüzden negatif çıkmış olabilir mi ? Testim bu. Çok silik olduğu için fotoğrafta belli olmuyordu fazla fotoğrafın rengini koyulaştırdım biraz daha belli oldu bakın

Eklentiler

• 511DC74F-75B5-4773-BEF5-623BED31212D.jpeg
    511DC74F-75B5-4773-BEF5-623BED31212D.jpeg
    156,7 KB · Görüntüleme: 116
Kaç gün var adetinize ? Bende adete 6 gün varken yani yumurtlamanın 9. günü idrar testi yaptım çok çok silik çıktı normalde aynı marka yaptığım aylar hiç çıkmıyordu bende gittim kan verdim ama negatif çıktı. Erkendir diye beklemedeyim hala. 4 gün var şuan adetime canım. Bugün yumurta akı kıvamında akıntım oldu sabah bir defa. Şimdide birden tv izlerken midem bulandı ara arada adet olacakmış gibi sancı gelip gidiyor anlamadım sizce rahme daha yerleşmemiş ve bu yüzden negatif çıkmış olabilir mi ? Testim bu. Çok silik olduğu için fotoğrafta belli olmuyordu fazla fotoğrafın rengini koyulaştırdım biraz daha belli oldu bakın
Ben gördüm ikinci çizgiyi adetin gecikince koyulaşır bence hamilelik var gibi

Back