- 18 Nisan 2013
- 2.041
- 48
- 113
- Konu Sahibi muzeyyenrize
sayfa 21 e ısrarla bakınız bakınız bakınız:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elbiseyi ölçecektiniz unuttunuz herhaldegünaydın canm. yalnız çiçekli converse satıldı. elbiseyi ölçer yazarım. ben o elbisyei dore babetle giydirmiştim.
günaydın. cnm kusura bakma aynen unuttum ben. 5 gündür yeni giriyorum izindeydim hiç giremedim forma. bugün kesin ölçeceğim yarın bildiririm.elbiseyi ölçecektiniz unuttunuz herhalde
elbiseyi ölçecektiniz unuttunuz herhalde
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
teşekür ederim elbiseyi ucu ucuna yakaladık eğer bunlarda olursa bize elbise ve bunlar için fiyat rica ediyorum
birde sayfanın en başlarında bir güneş gözlüğü vardı çocuk için o duruyormu bir şey daha sormak istiyorum elinizde eğitici oyuncak varmı sesli kitap .puzzle .eğitim kartları gibi varsa görmek isterim teşekkürler
tamam canım ödeme bilgilerini gönderebilirsino gözlük setiyle birlikte satıldı canım. burdan çiçekli tulum ayırtıldı, mikili tayt takım satıldı. panço şort size olur mu bilemiycem. 2 yaş dediğiniz için. 18 ay o. minyon ise olur yalnız. diğewrleri size olur. o elbise 20 tldir. gymborenin. ayılı tayt takımı+gül kurusu gap şort takımı ve fodofr yeşil şort takımı size toplu 25 tlden veririm. 3 takım ve üstelik gymboore ve gap markalı 3 takımı toplu alırsanız 25 tl yaparım. elbise fiyat sabittir.
CNM ALINTILAYARAK CEVAPLAMADIĞIN İÇİN YENİ GÖRDÜM. ÖZELDEN YAZIYORUMtamam canım ödeme bilgilerini gönderebilirsin
ALLAH HER ÇOCUĞA SAĞLIK SIHHAT VERSİN İNŞ. TEŞEKKÜR EDERİM.1,5-2 YAŞ İÇİN UYGUNDUR. İLK SIRADAKİ KIZIMIN OLDUĞU RESİMDE PANÇO MARKA SARI KADİFE JİLE SATILIKTIR. 2. SIRADAKİ ÇİÇEKLİ NEXT MARKA SLOPET SATILDI.3.SIRADAKİ CHİCCO MARKA TEEMİZ ALMIŞIZ UNUTMUŞUZ GİYMEYİ DURUYOR. 1,5 YAŞA OLUR. 4. RESİM SATILDI.5 RESİM SATILDI .6 RESİM İLK RESİMDEKİ OANÇO JİLE ZATEN. 7.REİSMDEKİ ZARA MARKA ELBİSEMİZ 1,5 YAŞA OLUR. 8.SIRADAKİ PANÇO MARKA ELBİSEMİZ SATILDI. 9.RESİMDEKİ LALELİ GYMBOORE SET DURUYOR. 10. RESİMD SATILDI.11 RESİM SLOPEPET 1,5 2 YAŞ DURUYOR. NİKE ORJİNAL AYAKKABILAR 21 NO DURUYOR. PANÇO MARKA ASTRONOT TAKIM DURUYOR. SON RESİM SATILDI. SİZ BİR DEĞERLENDİRİN FİYAT İÇİN GÖRÜŞÜRÜZ. KALANLARI VE YAŞLARI BİLMİŞ OLDUNUZ. GÖRÜŞMEK ÜZEREEki Görüntüle 1613096 Eki Görüntüle 1613097 Eki Görüntüle 1613098 Eki Görüntüle 1613099 Eki Görüntüle 1613100 Eki Görüntüle 1613101 Eki Görüntüle 1613102 Eki Görüntüle 1613103 Eki Görüntüle 1613104 Eki Görüntüle 1613105 Eki Görüntüle 1613106 Eki Görüntüle 1613107 Eki Görüntüle 1613108 Eki Görüntüle 1613109 Öncelikle kızınıza maşallah demeden geçemeyeceğim.Allah bağışlasın.Ben yukardaki kıyafetlerin yaş ve fiyatlarını öğrenmek istiyorum.hepsi kaç lira olur? iyi geceler...
astronotu pançodan almıştım. şişme montlu üstelik. satıp satmamakta kararsız kaldığım parçalardan biri. ama evde boşuna duracak. 1-1,5 yaşa uygun. 35 tl düşünüyorum .Astronot ne kadar bi de kaç ay icin
mor elbise hangisi bilemedimMor elbise duruyor mu beden fiyat bilgilendirirmisiniz