• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soncicek Meme Estetiği Ameliyatı

soncicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
413
152
98
Diğer
sonunda artık kesinleşti.muradıma geç kavuştum ama güç olmasın inşallah.mesut hocama karar kıldım.Dual plan uygulayan tek doktor olmasından dolayı başından beri onu istiyordum ama küçük söyledi diye hep geride kalmıştı.cuma son kez konuşmak istedim ve sağ 350 cc,sol 325 cc yuvarlak high profil dual planda karar kıldık.yarın silikonlarım sipariş olcak.ve benden bikaç tahlil ve tetkik istenecekmiş.Dilerim rabbimden,inşallah pişman olmıcam.çünkü hocama çok güveniyorum.

Tek bir problem var kafamda.hala acaba 375 ccye 350 cc mi olsa diye düşünüyorum.ama üst bedenimin çok iri olmasından da korkuyorum.sonuçta cok minyon bi kızım.uzun inceyim.sizce 325-350 cc ideal mi kızlar.aşırı da büyük istemiyorum.375 çok mu büyük olur acaba 375e dönsem mi sizce ?benim fiziğimde olup da 325 - 350 cc taktıran var mı ? boy 167 , kilo 48.meme altı çevrem 70 cm

Yardımınızı esirgemeyin lütfen

canım kilona göre iyi bence. bnm boyum 165 kilom 55 250ccye 300cc konuldu.ama tabi ben suan küçük buluyorum o ayrı mesele..bnce doktorun gayet iyi bi karar vermiş. dogallıkta önemli. ben burdayım diye bagırmasınlar sonra :32:

350cc normal bence,biraz daha büyük istersen 375cc de iyi.Ben 350cc düşünüyordum,ama artık 400cc düşünüyorum.Doktorumda gögsün alır dedi,çok mutluyum.Eger bana msn adresini verirsen sana bir link gönderecegim.Buradan paylaştım ama link vermek yasakmış,silindi.O yüzden msn den ancak verebilirim.Orada ameliyat olmuş hasta resimleri var.Ameliyat öncesi ve sonrası resimleri var.Oradan kaç cc lik silikonunn nasıl duracagını anlayabilirsin canım.

birazdan hocama tlf açıcam 375 ccleri de denemesini rica etcem.Tek problemim dual planla ilgili fazla resim yok nette.tam olarak neye benzeyecek bi fikrim yok doğru düzgün.ama çok yazı okudum. A sınıfı doktorların dual plan uyguladıklarını.aslında ben biraz yuvarlak dursun istiyorum.ve kesinlikle artık sudyen kullanmak istemiyorum.o ağır şeylerden bıktım usandım artık.sheker ve arzum77,ikinize de cok tesekkür ederim.çok ilgilendiniz durumumla :29:

yarın sabah 9da kan tahlili yapcaklarmış.kızlar beni kan çok tutuyo.kaza eseri görürsem bilinç kaybı derecesinde baygınlık geçirebilirim.en son bi durumdan dolayı serum takılırken azcık kan gördüm hortumdan yukarı cıkıyordu,bayılmışım , şuurum kapanmış,geçici bilinç kaybı yaşamışım.
ve ameliyattan kalktığımda da kan falan görcek miyim vücudumda ? :59:

Son düzenleme:
yarın sabah 9da kan tahlili yapcaklarmış.kızlar beni kan çok tutuyo.kaza eseri görürsem bilinç kaybı derecesinde baygınlık geçirebilirim.en son bi durumdan dolayı serum takılırken azcık kan gördüm hortumdan yukarı cıkıyordu,bayılmışım , şuurum kapanmış,geçici bilinç kaybı yaşamışım.
ve ameliyattan kalktığımda da kan falan görcek miyim vücudumda ? :59:

yarın mı amelıyat oluyosun ne guzell..sımdıden cokk gecmıs olsun..:93:

cuma olcam canımbenim :16: yarın tahlil için gitcez annemle . sabah aç karnına.kan alıncakmış.ne için alıncak anlamadım.bi de şey ya :17: ameliyat icin ameliyathaneye aldıklarında beni,çıplak mı olcam :26: üzerime o yesil seylerden giydircekler kesin de,beni uyutmadan açcaklar mı göğüs bölgemi.ya ben doktor kontrol ederken bile hala cok utanıyorum.hemsirelerden bile cok utandım.cok kötü olurum ya :17:

canım o kadar cekınme yaa...bı daha nerede gorecen amelıyat ekıbını..cekınmene gerek yok yanı

Geçmiş olsun canım Şimdiden Hayırlısı olsun hakkında sonunda Muradına Eriyorsun Umarım Artık :31:

sonunda kararımı vermiş oldum.sabah aç karnına tahlillerim yapılcak ama ben en geç 2 güne regl olcam.onu napcam bilmiyorum :44:

ameliyatımı ertelemek zorunda kaldım.doktoruma göre sorun yok ama benim şuan göğüslerim acayip ağrıyor.özellikle uçları çok hassas.kıyafet bile değse sızlıyor.doktoruma bu şekilde söyleyene kadar ameliyatımı etkilemeyeceğini söylemişti ama burdaki bi arkadaşım zorlanacağımı söyledi.iyiki ertelemişim.cünkü göğüslerim cok berbat . şişti.davul gibi.

iyki o halde ameliyat olmamışsın..gösüslerin reglı dolayısıyla şiştiği için doktorun protezin büyüklüğü konusunda tereddütte kalablırdi..şahsen benm doktorum regli döneminde değilsin dimi die üstüne basa basa sordu ve ona göre ameliyata gün verdi..biran önce bu dertten kurtulursun inşallah caım,memesiz olmak ayrı bi dert ameliyat olmak apayrı bi dert :) ama ameliyattan çıktığın gün ne kadar doğru bi karar verdiğini anlıycaksın bütün dertler biticek..şimdiden geçmiş olsun güle güle kullan yeni ciciklerini :)

iyki o halde ameliyat olmamışsın..gösüslerin reglı dolayısıyla şiştiği için doktorun protezin büyüklüğü konusunda tereddütte kalablırdi..şahsen benm doktorum regli döneminde değilsin dimi die üstüne basa basa sordu ve ona göre ameliyata gün verdi..biran önce bu dertten kurtulursun inşallah caım,memesiz olmak ayrı bi dert ameliyat olmak apayrı bi dert :) ama ameliyattan çıktığın gün ne kadar doğru bi karar verdiğini anlıycaksın bütün dertler biticek..şimdiden geçmiş olsun güle güle kullan yeni ciciklerini :)

ayyyyyy :46: süpersinnnn :46: cıktığımda dünyalar benim olmuş olcak.yıllarca yaşadığım bu çıkıntısı bile olmayan göğsümden kurtulmuş olcam :16:

Ciciklerimin yolunu dört gözle bekliyorum.bir an baslasın şu reglim,bir an evvel bitsin diye dün kadındoğum uzmanına gittim.regl hızlandırıcı bişeyler yapabilir misiniz diye.;Okadar cok olumsuz yanı varmış ki korktum vazgeçtim.heyecanla ameliyat günümü bekliyorum. :103:

ayyyyyy :46: süpersinnnn :46: cıktığımda dünyalar benim olmuş olcak.yıllarca yaşadığım bu çıkıntısı bile olmayan göğsümden kurtulmuş olcam :16:

Ciciklerimin yolunu dört gözle bekliyorum.bir an baslasın şu reglim,bir an evvel bitsin diye dün kadındoğum uzmanına gittim.regl hızlandırıcı bişeyler yapabilir misiniz diye.;Okadar cok olumsuz yanı varmış ki korktum vazgeçtim.heyecanla ameliyat günümü bekliyorum. :103:

dırek hormonlarınla oynuyo ıyıkıde kullanmamıssın ve doktora sormussun kullanmadan once..:91:

evet. :54: doktor da aynı seyi söyledi.hormonlarınla oynanıyor.bidaha hiç adet olamayabilirsin,ya da cok sık adet olabilirsin,günlerin uzayabilir 3-4 ayda bir olabilirsin ya da kısalabilir gibi bir cok yan etki saydı.zaten bunları duyunda insan otomatikman vazgeciyor :54:

Son düzenleme:
kızlar yarın sabah ameliyata giriyorum.dualarınızı esirgemeyin benden .kocaman öptüm hepinizi

ayyyy canım benim çok sevindim. şimdiden geçmiş olsun. Ameliyatına güle güle gir, güle güle çık inşallah. Bu arada bizim boy ve kilo aynıymış. Sen kaç cc de karar kıldın?

Back
X