sonunda artık kesinleşti.muradıma geç kavuştum ama güç olmasın inşallah.mesut hocama karar kıldım.Dual plan uygulayan tek doktor olmasından dolayı başından beri onu istiyordum ama küçük söyledi diye hep geride kalmıştı.cuma son kez konuşmak istedim ve sağ 350 cc,sol 325 cc yuvarlak high profil dual planda karar kıldık.yarın silikonlarım sipariş olcak.ve benden bikaç tahlil ve tetkik istenecekmiş.Dilerim rabbimden,inşallah pişman olmıcam.çünkü hocama çok güveniyorum.
Tek bir problem var kafamda.hala acaba 375 ccye 350 cc mi olsa diye düşünüyorum.ama üst bedenimin çok iri olmasından da korkuyorum.sonuçta cok minyon bi kızım.uzun inceyim.sizce 325-350 cc ideal mi kızlar.aşırı da büyük istemiyorum.375 çok mu büyük olur acaba 375e dönsem mi sizce ?benim fiziğimde olup da 325 - 350 cc taktıran var mı ? boy 167 , kilo 48.meme altı çevrem 70 cm
Yardımınızı esirgemeyin lütfen
Tek bir problem var kafamda.hala acaba 375 ccye 350 cc mi olsa diye düşünüyorum.ama üst bedenimin çok iri olmasından da korkuyorum.sonuçta cok minyon bi kızım.uzun inceyim.sizce 325-350 cc ideal mi kızlar.aşırı da büyük istemiyorum.375 çok mu büyük olur acaba 375e dönsem mi sizce ?benim fiziğimde olup da 325 - 350 cc taktıran var mı ? boy 167 , kilo 48.meme altı çevrem 70 cm
Yardımınızı esirgemeyin lütfen