- Konu Sahibi sonbahar14
-
canım duygulandım evini görünce.... vallaa ne diyeceğimi bilemedim bir an.. çok çok çok mutlu ol inşallah.. her köşesine nasıl özendiğini nasıl hazırlandığını çok iyi biliyorum... Eşinle bir ömür ağız tadıyla otur... düğüne de az kalmış... çok sevindim her şeyi hakettin sen...
ben de bebeğimi bekliyorum mayısın onbeşine kadar... benim de yeni ve eşsiz heyecanım bu...
tekrar mutluluklar diliyorum ve hayırlısıyla yuvana kavuşmanı diliyorum...
eviniz çok güzel yaşayan bir ev.Allah ağız tadıyla huzurla kullanmanızı nasip etsin.
grace, arkadaşım benim bebiş mi geliyor, hemde çok yakında..
biliyormusun bende hamileyim 3,5 aylık :)
Allah sağ salim sağlıkla kurtarsın senide bebişide,
hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almanı dilerim.
canım evini çok beğendim. güle güle ağız tadıyla oturun inşallah.,
belki soran olmuştur ama tüm sayfaları okuyamadığım için ben yine de sormak istedim. salon örtülerin ve mobilyaların çok hoş nerden aldığını öğrenebilir miyim?
çok beğendim canım güle güle oturun
canım evine bayıldım. Allah ağız tadı versin inşallah. Gerçekten evinde hiç eksik yok gibi, bi sen bide damat herşey tamamHadi darısı bizim başımıza inşallah
teşkler aminnnsalon daki 2 li koltukları L şeklinde koyarsan sanki daha güzel olur hem tv yi de eşinle o bi koltukta sen bi koltukta daha rahat izlersiniz...Bunun dışında herşey çok güzel görünüyor Allah mutluluğu eksik etmesin evinden...
Sonbaharcığım gözüm gönlüm açıldı nasıl şirin nasıl güzel nasıl özenli bir evCanım arkadaşım benim tek kelimeyle herşey harika Rabbim birbirinden güzel günler yaşamayı nasip etsin yuvanda
ayşeciğimm sağol canım.zeynebim herşey çok güzel
güle güle huzurla otur inşallah
çok sevindim canımmm
çok teşkler. uzun zaman nişanlı kalınca eksiklerde azalıyor galibaCanım çok güzel olmuş evin maşAllah
yeni gelin evine göre çok çok iyi düzenlenmiş, neredeyse eksik yok. Mutlu günlerde oturun
canımm benimm sağoll çok teşk.ederim.Hayirli olsun arkadasim, her detay düsünülmüs yine..
Güle güle huzurla oturun..
çok teşk.ler beğendiğine sevindimcanım çok güzel çok ferah görünümlü bir evin var hayırlı olsun inş. güle güle oturun:):)
Maşallah canım güle güle oturun inşallah :) Hayırlı olsun.
Yerleştirilince daha da güzel duruyor aldıkların. Mutlu günlerde kullan.
Allah utandırmasın.
zeynepcim senin hani o 3 lü mum gibi dekoratif bişey varya koltukların arasında
onu cok beğendim ben nerden ve ne kadar almıştın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?