- Konu Sahibi sonbahar14
çok güzel döşenmiş.mobilyaların hangi marka canım?allah mutluluk versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel döşenmiş.mobilyaların hangi marka canım?allah mutluluk versin
düğün olcak mı?
yoksa sadece bu pazar nikah mı olcak zeynepcim?
anladım cnm hayırlısı
çok az kalmış
heyecan tavandır :18:
alllah huzurla oturmayı nasip etsin canım gözüme takılan bir kaç bir şeyi paylaşayım.1.salon örtülerin çok güzel ama kat izleri hiç hoş durmamış biraz ütülenirse daha güzel olur.2.buzdolabının üzeri çok karışık kalabalık dağınık duruyor.3.mutfak köşesi sanırım yer de olan raflara o aksesuarlar hiç olmamış. umarım yanlış anlamazsın.manzaran çok güzel allah mutluluğunuzu dam etsin
evin cok güzel canimm ALLAH agzinizin tadiyla oturmayi nasip etsin insallah...Güle güle oturun
biz bayanlar ne cok seyın hayalını kuruyormusuz meger boyle ceyızlere bakarken daha bıor farkına varıyorum..en ufak detayına kadar alıyoruz evımız ıcın belkı yıllarca saklıyoruz..o seyın nerde duracagına kadar hayalını kuruyoruz.. 4..4 luk bır eve benzemıs, cok fazla incik boncuk pek sevmem ben (sadelıkten yanayım)bı bunu begenmedım bırde yatak odası takımın hosuma gıtmedı bunlar dısında hersey cok guzel gorunuyor.. bu arada mutfagın amerıkan mutfak ..o yuzden hıc bır zaman kirli bırakamazsın .. anı bır mısafırın gelse salonda oturtsan mutfak gorunur..elınden bezın dusmeyecegı aşikar.. cok hevesle kurulmus bır yuva buram buram kokuyor.. allah sana o manzaradan bakarken her daım bugun gorduklerını gorebılmeyı nasıp etsın.. cunku güzel bakan güzel görür..sen hep hayata guzel bakabılecegın seyler yasa ınsaallah canım..
cnm herşeyin harika olmuş öbür boyu aynı heyacanla mutlulkla yasarsın inşş herşeyini takip ettim umarım dügünün unutulmaz bi gece olur herşey gönlünce olsun mutluluklar senin adına cok mutluyum
Allah güzel evimizde mutlu huzurlu yaşamayı nasip etsin inşallah. bu arada eviniz çok güzel maşallah
aminn cnm çok sağl darısı başına inş.allah güzel mutlulukla oturmayı nasip etsin cnm güle güle kullan esyalarını ve yeni evini darısı başıma benimde az kaldı :))
canım sağolasınn.Canımmm evin çok güzel olmuş mutlu ve huzurlu oturmak nasip olsun. Buarada mobilyalar anatolia divani demişsin sadece koltuklarmı ordan diğerlerimi bende samandıra civarında oturuyorum firma ve ürünler ve tabi fiyatlar hakkın bilgi verirsen sevinirim. Çok soru sordum galiba
aminn inş.tek kelimeyle harika olmuş canım. bütün detaylarını düşünmüşsün. rabbim bi yastıkta kocatsın sizi çok mutlu olun inşallah...