- Konu Sahibi sonbahar14
-
çok teşkler cnm.çook cici canım.güle güle oturun mutluluklaa....
la danteladan aldım cnm nevresimim satensonbahar senin yatağına serdiğin nevresiminin markası falan ne? çok güzel görünüyor, rengide çok hoş, parlakta duruyor sanırım saten.. bende böyle bişey alabilirim?
herşey çok güzel,harika ,şık,temiz,ve bi okadarda çok güzelim çeyizinede baktım allah daha çok versinde sen bunları koyacak yer bulabildin mi maşallah barekallah ne kadar çok ve güzel çeyizin var......herşeyin başı sağlık,mutluluk rabbm ağız tadıyla kullanmanı nasip etsin aminnn
çok teşk.ederimmçok güzelmiş eviniz güle güle oturun size mutluluklar dilerim
sağol canımmcanım inan çok güzel döşenmiş evin allahım agız tadıyla oturmanı nasip etsin işşallah tam benim gibi sadeden yanasın inan çok hoşuma gitti allah nazardan saklasınbu arada yorgan takımımın aynısından bendede var ben yapmıştım bu kadar aynı olurmu sana saglıklı huzurlu mutlu bir evlilik diliyorum allahım utandırmasın işallah
missciğim sağol canımm amincanim guzel gunlerde oturun insallah her sey cok guzel olmus,masallah beceriklisin de kendi halini bile ormussun..İnsallah en yakin zamanda dugun fotolarinizi da gormek nasip olur...
1 ay oncesinden her sey hazir,dugunu rahatlikla bekleyebilirsiniz stresten uzak...tebrik ederim simdiden..
çok teşk.ederimm
aminn
sağol canımm
aminn inş.
annem yapmıştı el emeği kıyamadım emek vermiş yaptırdık.seninde ellerine sağlık..
sadeliği seviyorum şık geliyor bana
abartıyı sevmem pek. beğendiğine çok sevindim
missciğim sağol canımm amin
beğenmen mutlu etti beni.
cnm elimden geldiğince yapmaya çalıştım profesyonel değil yoksa.
aminn inş. 30 gün kaldı düğünüme
ztn çok heycanlıyım bu heycanın üzerine birde ev stresi çekmek istemedim
biran önce bitsin işim gücüm kafam rahat olsun düğünüme odaklanım diye düşündüm
Allahım hayılısı ile kazasız belasız o günüde gösterir inş.
canım aynı kafadanız desene bende abartıyı hiç sevmem kimisi eşyayla dolduruyor evi ama sadesi daha şık ve zarif duruyo benim eşyalarımda eskitme ozaman o modaydı maşallahı var aynı gün gibi kullanınca bir insan herşeyi düzenli 10 senelik eşya demeye bin şahit lazım anacıgının ellerine saglık allahım analarımızı başımızdan eksik etmezin işşallah
Cnnmmm çok sevindim ve çookk beyendim. çeyizler sonunda dizilmiş. eşyalarını evini çok beyendim tatlım güle güle oturmanız nasip olsun işallah eksikte göremedim valla. benim haftaya 1 yıl olucak benimde hala salonda aynam yokhalam almış kısmet olmadı getirip takmak
jean çok teşk.ederim tatlımcanım çok güzel olmuş evin
her şey çok yakışmış güle güle oturun inş
canım benim çok duygulandım. evini çok beğendim. tam bir yuva içine siz de girince daha da güzelleşecek. emin ol evlilik çok güzel. aynı evi paylaşınca evini daha da seveceksin. ve dışarı çıktığında evini özleyeceksin. Allah huzurunuzu hiç eksik etmesin
canım benim
her bir eşyanı nasıl özenle seçtiğini ve aldığını biliyorum, allah hep ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin,
em'in söylediklerine katılıyorum, kendi evinin sıcaklığı başka birşey, dışarı çıktığında hep özleyerek, evim benimm diyerek açacaksın o kapıyı..
Allah güzel günlerde ağız tadıyla huzurla oturmayı nasip etsin..
çok teşk.ederim cnm.Herşey çok güzel, güle güle ağız tadıyla oturun inş.
Mutluluklar.
çok teşk.ederim.canım yaaa çok iç açıcı bir yuva bu allah güle güle oturmayı nasip etsin kendi eviniz sanırım canım..neden zoruluklar yaşadınız neden inanamıyosun canım merak ettim...inşallah banada nasip olur
halında çok şirin olmuş ışıkla uyumlu yanan ışık da kırmızı sanırımay ne hoş yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?