son umudum da bitti

ALLAH bağışlasın oğlunu bir ömür boyu birlikte olursunuz inş canım demişsinya umudumu yitirmiş tedaviyi bırakmıştım işte bende o durumdayım inş benim meleğimde kısa sürede gelir

cnm cok gecmiş olsun cok üzldüm takip ediyordum seni ama lütfen umutsuz olma umut biterse okadar güçleşiyor önce eşimze ve kendimize allah saglık versin bende 9 yıldır ugrasıorum 4, tedavim olucam ama umutluyum umut hiç tükenmesin para birşekilde yerine geliyor ama lütfen sakin olmaya calış elbetde hepimizde tedavi sonrası yıkımlar oluyor ama savaşa devam canım

ne kadar zor bir kader bizim.. nasilda yazilmis degilmi arkadaslar allahim bize sabir versin evlet versin dün yolda yürurken bir duvara baka kaldim tasin arasindan cikan ot cicek acmis ey rabbim dedim sen ol de yeterki neler olmaz,,, rabbimden dilegim bizede ol desin insallah yoksa ne göz yasimiz bidecek ne pikolojimiz düzelecek ne de yanlizligimiz son bulacak. alisdik kim sorarsa alisdik ama yasamayanlar asla bilmez ALISMAK ne demk nasil alisilirki kac senede gecse ölsekde mezarimiz bile kimsesiz

bebeğim çok üzüldüm ben senden 10 yaş küçüüğüm. ama yaşadıklarımız aynı .. 2.tedavideyim.. para konusuna gelince acaba birileirnden yardım isteseniz ne bilim bilmiyorumki ya ne desem tüp bebek merkezleri ile görüşsen hiç olmadı seda sayana çıksan o yardım eder sana

Senin yaşadıkların çok zor çocuğumun ölmesine çok üzüldüm başın sağolsun benim hayatım da çok kötü allaha sığınıyorum belki bir gün duam kabul olur diye 5 yıllık evliyim biçok tedavi gördüm 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım olmadı yumurtam bitti çocuğum olmayacak bu gerçek çok canımı yakıyor benim hiç ümidim yok herseý bitti ben ne yapıyım kocamı çok seviyorum onuda üzüyorum çocuğum olmuyor diye o bana üzülüyor olmasın sen bana yetersin desede onun da canı yanıyor biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…