• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

son umudum da bitti

5 üstü gebelikmiş benim 8 çıktı endişelenmelimiyim gece kanamam başladı çok yoğun ve parça geliyor sol kasığımda bıçak saplanıyor gibi oluyor bacağıma kadar iniyor birde göbeğimin etrafı seyiriyorbelirti olarak göğsümün kahverengisi genişledi birde göğsüm öne doğru uzadı hamile kaldığımda aynısı olmuştu he birde dengesiz tansiyonum oldu 4 e kadar düşüyor çok korkuyorum dış gebelikten böyle bir şeyle karşılaşmamıştım hiç

dış geblik değildir. 8 kimyasal gebelik oluyor. benim 20 çıkmıştı. 2 gün sonra 4 oldu. 4 gün sonra da hastalandım. sağlıklı gebelik için 12. gün 100 ve üstü en azından 50-60 gibi değerler lazımmış. bizimkiler az denemiş ama tutunamamış gelişmeyi durdurmuş embriyolar. vücut atıyor zaten yapacak birşey yok. ama bu hiçbirzaman olmayacak demek değil.

canım benim nolur kendini yıpratma.çok fazla söyleyecek birşey yok biliyorum ama inan buzor günlerin ardından seninde hayatında güneş açacak.herşey Allahtan geliyor.biraz zamana bırakmaya çalış.biliyorum çok üzülüyorsun ama bu durumda sağlığında kötü etkilenebilir.bağışıklık sistemin zayıflar.kendine dikkat et.beslenmene dikkat et.lütfen.

gül@end canım merhaba.seni çok iyi anlayanlardan biriyim bende.ben daha yolun başındayken,25 yaşımdayken anladım çocuk sahibi olmamın çok çok zor olduğunu.çocuk sahibi olmam tedaviyle bile okadar küçük bi ihtimalki,inan senin çocuk sahibi olma şansından daha düşük benimki.ama umut dünyası işte belki olur diye şuana kadar 3 defa tüp bebek denedik.sadece birinde transfere gidebildim.ondada 1 embriyo transfer edildi oda tutmadı.önümüzdeki ay son umudumuz olan denememizi yapcaz.aslında onunda sonucu diğerlerinden farklı olmayacak büyük ihtimalle ama dedimya canım arkadaşım bi umut.o demeden sonra benimde hayallerim umutlarım herşeyim bitecek.nasıl katlanıyorsunuz diye sormuşsunya,evlendiğimizden beri eşimle birbirimize hep destek olduk.bundan sonrada Allah nasip ederse yaşama sevincim eşim olacak.Allah nasip ederse kalan hayatımda onu mutlu etmek için elimden geleni yapmak istiyorum.bazı insanlar yaşadığı olumsuzluklardan acı çekermiş,bazılarıda yaşayamadığı güzelliklerden dolayı acı çekermiş.bizim sınavımız çok zor.biz hem yaşadıklarımızdan hem yaşayamadıklarımızdan acı çekiyoruz.ama sınav dünyasındayız bunu unutmamak lazım. bu dünyada Allah için hayırlı kullar olmalıyızki,ahirette cennet çocuklarımız olsun.dualaşmak dileğiyle sevgler...

canımmmmmmm.........gulendd.............ne dıyebılırımkı.........ne olu yıpratma kendını.........inş...herşet guzell olur hıç beklemedığın bı anda gelır omudun inş.................rabbım yureğine genışlıkkkkk vrerdsınnnnnnnnnnnnnn

yukarıdakileri yazdım diye umutsuzluğa kapılma sakın,herşey bitti diye düşünme.hepimiz anne olabiliriz.yeterki Allah istesin.sevgiler...

Bunlar bize sınav arkadaşım.
Teslim edelim kendimizi sabırla
Rabbim büyüktür
Bu dünyada olmasa bile ahirette ettiğimiz dualarımız karşılığını bulacaktır
Dileğim Rabbim sana ve eşine hayırlı bir evlat versin......

gül@end canım merhaba.seni çok iyi anlayanlardan biriyim bende.ben daha yolun başındayken,25 yaşımdayken anladım çocuk sahibi olmamın çok çok zor olduğunu.çocuk sahibi olmam tedaviyle bile okadar küçük bi ihtimalki,inan senin çocuk sahibi olma şansından daha düşük benimki.ama umut dünyası işte belki olur diye şuana kadar 3 defa tüp bebek denedik.sadece birinde transfere gidebildim.ondada 1 embriyo transfer edildi oda tutmadı.önümüzdeki ay son umudumuz olan denememizi yapcaz.aslında onunda sonucu diğerlerinden farklı olmayacak büyük ihtimalle ama dedimya canım arkadaşım bi umut.o demeden sonra benimde hayallerim umutlarım herşeyim bitecek.nasıl katlanıyorsunuz diye sormuşsunya,evlendiğimizden beri eşimle birbirimize hep destek olduk.bundan sonrada Allah nasip ederse yaşama sevincim eşim olacak.Allah nasip ederse kalan hayatımda onu mutlu etmek için elimden geleni yapmak istiyorum.bazı insanlar yaşadığı olumsuzluklardan acı çekermiş,bazılarıda yaşayamadığı güzelliklerden dolayı acı çekermiş.bizim sınavımız çok zor.biz hem yaşadıklarımızdan hem yaşayamadıklarımızdan acı çekiyoruz.ama sınav dünyasındayız bunu unutmamak lazım. bu dünyada Allah için hayırlı kullar olmalıyızki,ahirette cennet çocuklarımız olsun.dualaşmak dileğiyle sevgler...
evet canım öyle güzel anlatmışınki kesinlikle umutsuzluğa kaptırmadı yazdıkların aksine ders çıkarmaya çalışıyorum yazılanlardan yaşananlardan şimdi gayet iyiyim tabiki hayata devam edicem öncelikle eşime daha sıkı sarılıcam zaman zaman yıkım yaşıyor insan kendini çaresiz hissediyorya öyle bir boşluk yaşadım gerçekten çok zor bir sınav rabbim bu zor sınavda yardımcımız olsun inş

dış geblik değildir. 8 kimyasal gebelik oluyor. benim 20 çıkmıştı. 2 gün sonra 4 oldu. 4 gün sonra da hastalandım. sağlıklı gebelik için 12. gün 100 ve üstü en azından 50-60 gibi değerler lazımmış. bizimkiler az denemiş ama tutunamamış gelişmeyi durdurmuş embriyolar. vücut atıyor zaten yapacak birşey yok. ama bu hiçbirzaman olmayacak demek değil.
peki yarın teste gitsemmi inan hiç bilmiyorum dış gebelikte kaç çıkması gerekiyor ne yapmmam gerek dr tekrar et dedi dış gebelik olur dedi ondan çok endişeliyim

mrh canım icinde bulundugun durum cok zor senı anlıyorum ama dua edıp allaha sıgınmaktan baska bırsey gelmez elımızden .onada sıgınmassak ınan bana kafayı yeriz.bak bunun hakkında bır dini hıkaye duymustum.vaktıyle hırıstıyan bır aile cocukları olmadıgı ıcın ısa peygambere gıtmısler.isa ne olursun allah bizim icin dua et bıze bır evlat versın.isa peki demis.allaha sizin icin dua edıcem.ve bır kac gun sonra karı koca tekrar gıtmısler isaya isa onlara söyle demıs allha sızın ıcın dua ettım ve bana cvp geldi.sizin hic bir zaman cocugunuz olmayacak.karı koca ordan üzüntüyle ayrılmıslar.bundan aylar sonra isa onlarla yolda karsılasmıs.kadının kucagındabır bebek varmıs.isa hemen ordan ayrılmıs ve allahasormus yarabbı o cıftın hıc cocugu olmayacagını söylemıstın bana ama sımdı bır cocukları var.evet demıs allah öyle demıstım ama onlar hıc bır zaman umutlarını kaybetmedıler ve bana dua ettıler.bende yavrularını gönderdım.evet bu hıkayeyı duydugumda okadar bunalımda ıdımkı hıkayeyı duyanca ıcıme bır rahatlık geldi.canım arkadasım bızımde sınavımız bu olsa gerek.insallh en kısa zamanda evladını gönderır rabbım hepimizinkını gönderır.rabbım sen duy seslerımızi.hakkımızda herseyın hayırlısını ver.sevgilera.s.:1hug:

gül@end canım yaşadıkların çok üzücü ama yanlız olmadığınıda bil senin gibi aynı şeyleri yaşayan o kadar çok kişi var ki.Ben seni çok iyi anlıyorum.10 yıl sonra micro ile gelen bebeğimin 2 aylıkken gelişimi durdu.Bende onunla gitmek istedim 3 ay boyunca.ama sonra kuantum düşünce ile ilgili bir proğramda söylenen bir söz beni çok etkiledi.Bebeğim gitmeyi seçmişti kendi isteği ile gitmişti.Onun için en hayırlısı buymuş demekki.Ben ise kalmayı ve onun kardeşlerini dünyaya getirmeyi seçiyorum. Bu dünya bir imtihan yeri.Herkes farklı şekillerde deneniyor.ınancını yitirme her zaman hayırlısını iste bizim iyi gibi gördüğümüz bir şey kötü;kötü dediğimiz iyi olabilir.Herşeyin en iyisini rabbim bilir.Bebeklerimiz cennette bizi bekliyorler sadece belli bir süre onlerdan ayrıyız.Zamanı gelince onlarla buluşacağız.Hiçbir zaman ümitsizliğe düşme.Allah hepimize doğru seçimler yapmayı nasip etsin kucaklarımızı sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlarla doldursun.Amin.

canim, yasadiklarin cok zor. neler hissettigini tahmin edebiliyorum. sormamda sakinca yoksa; neden evlatlik dusunmuyorsun?

ben de 32 yasindayim. eger tup bebek basarisiz olsaydi evlatlik alacaktik.

gül end ne söylenir n konuşulur bilemiyorum.6 senedir de ben uğraşıyorum.bizim halimizi ancak biz anlarız.(hani eşşekten düşenin halini eşşekten anlarmış yaa)şimdi sana üzülme desem boş keşke yanında olsam da seni güldürsem neşelendirsem etrafımdakiler ölüyü bile güldürür derler bana mutlaka seni de eğlendirir bi nebze de olsa derdini unuttururdum diorumm:))bizim işlerimiz de moral önemli değil mi niye moral bozuyosun.moral bozcaksak önce ben senn yaş 32 yumurta reservim az diosun yaşım 27 tek yumurta çıkıo o da canı isterse.hem sen bi kerede olsa pozitif sonuç almışın ya benn?o yüzden napıyoruz moral bozmuyoruz demi ablacımm.valla az bende saçmaladım yaa yine görüşmek üzere diyorum eğer istersenn.

gül@end umudunu hep yanında taşı.Karamsar düşüncelerini bir tarafa it.bende bir tüp bebek denemesi yaşadım ama maalesef olumsuz oldu.belki daha çok başındayım bebeğime kavuşmam için belki daha çok savaşıcam ama ne olursa olsun bir gün meleğime kavuşacağıma inanıyorum.

alllah herşeyin en hayırlısını versin hepimize bizde ilk denememizde tüp bebek olmadı düştü ikinci için ilaçları aldım allahım kendi verdi bu sefer de bende konfeksiyonda çalışı yorum ilaçların parasını ödemek için ama tüp bebek deneyecek arkadaşlara iğneleri satmak istiyorum öylece ilaç borcunu kapatırsam çıkacağım işten ilaçlar PUREGON 300 PUREGON 600 PUREGON 900 ORGALUTRAN 0.25 OVITRELLE 250 piyasa değeri 3500 lira civarı buzdolabında saklıyorum yarısındanda az bi fiyata vereceğim inşallah alan kardeşiminde allah yüzünü güldürür bu iğnelerle enaz 2 defa denenir sanı yorum doz çok fazla 05357150971

arkadaşlar neden bu kadar ümitsizsiniz ya...
eğer sıkıntınız sadece yaşsa aşağıda size bir örnek anlatacağım.
eğer başka fiziksel sıkıntılarınız varsa Allahtan şifa diliyorum...
ama yaş kendini üzmek için yeterli sebep değil...

gecen sene 72 doğumlu bir arkadaşım hamile kaldı.
hemde hiç bir tedavi uygulamadan.
kaldıki eşi 40 yaş üstüydü....
tüm doktor arkadaşları, hamile kaldığını öğrendiğinde, yaw nasıl yaptınız, o yaşlarda spermler koşmaz - yürürler diye dalga geçmişler.

Allah gönlünüze göre versin arkadaşlar ama unutmayın, evrene ne mesaj gönderirseniz o size geri döner.
biraz umut lütfen...

eşimin iş yerinde bir bayan geçen yaz evlendi..ilk evliliği..doğal yoldan hamile kaldı...

kadın da adam da 45 yaşındalar....

30 yaş 32 yaş ne ki? çok gençsiniz daha arkadaşlar...umutsuzluğa düşmeyin...:1hug:

canım kardeşim ne olur üzülmeyin.Allah vermedi ise vardır sebebi bugün çocuğu olmuyor olmaz denen birinin 15 sene sonra bebek beklediğini anlattılar sakın ümidsiz olmayın ve zaman zaman şahit olduğumuz olayları bilseniz.İnanın hayırlısı ne ise odur :)

Son düzenleme:
canım kardeşm ne olur üzülmeyin.Allah vermedsi ise vardır sebebi bugün çocuğu olmuyor olmaz denen birinni 15 sene sonra bebek beklediğini anlattılar sakın ümidsiz olmayın ve zaman zaman şahit olduğumuz olayları bilseniz.İnanın hayırlısı ne ise odur :)

Ne güzel Allahın mucizesi işte..Anlatsana Elifçim biz de öğrenip moral bulalım:1hug:

allahtan hayırlısını dileyin...sabretmesini bilmiyoruz ,belki bizim için böyle hayırlı ...
sen gönlünü ferah tut,vakti zamanı gelince o da olur merak etme...
inanıyorum birgün bizlerde anne olacagız allahın izniyle...:Saruboceq:

Merhaba,
Yeni bir tedavi sürecine başladığınızda lütfen burada bir günlük tutabilirmisiniz ? Günlüğünüze bende yazacağım.

Birde hangi ildesiniz ıstanbul ise size bir doktor önermek istiyorum.

Back