- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
5 üstü gebelikmiş benim 8 çıktı endişelenmelimiyim gece kanamam başladı çok yoğun ve parça geliyor sol kasığımda bıçak saplanıyor gibi oluyor bacağıma kadar iniyor birde göbeğimin etrafı seyiriyorbelirti olarak göğsümün kahverengisi genişledi birde göğsüm öne doğru uzadı hamile kaldığımda aynısı olmuştu he birde dengesiz tansiyonum oldu 4 e kadar düşüyor çok korkuyorum dış gebelikten böyle bir şeyle karşılaşmamıştım hiç
evet canım öyle güzel anlatmışınki kesinlikle umutsuzluğa kaptırmadı yazdıkların aksine ders çıkarmaya çalışıyorum yazılanlardan yaşananlardan şimdi gayet iyiyim tabiki hayata devam edicem öncelikle eşime daha sıkı sarılıcam zaman zaman yıkım yaşıyor insan kendini çaresiz hissediyorya öyle bir boşluk yaşadım gerçekten çok zor bir sınav rabbim bu zor sınavda yardımcımız olsun inşgül@end canım merhaba.seni çok iyi anlayanlardan biriyim bende.ben daha yolun başındayken,25 yaşımdayken anladım çocuk sahibi olmamın çok çok zor olduğunu.çocuk sahibi olmam tedaviyle bile okadar küçük bi ihtimalki,inan senin çocuk sahibi olma şansından daha düşük benimki.ama umut dünyası işte belki olur diye şuana kadar 3 defa tüp bebek denedik.sadece birinde transfere gidebildim.ondada 1 embriyo transfer edildi oda tutmadı.önümüzdeki ay son umudumuz olan denememizi yapcaz.aslında onunda sonucu diğerlerinden farklı olmayacak büyük ihtimalle ama dedimya canım arkadaşım bi umut.o demeden sonra benimde hayallerim umutlarım herşeyim bitecek.nasıl katlanıyorsunuz diye sormuşsunya,evlendiğimizden beri eşimle birbirimize hep destek olduk.bundan sonrada Allah nasip ederse yaşama sevincim eşim olacak.Allah nasip ederse kalan hayatımda onu mutlu etmek için elimden geleni yapmak istiyorum.bazı insanlar yaşadığı olumsuzluklardan acı çekermiş,bazılarıda yaşayamadığı güzelliklerden dolayı acı çekermiş.bizim sınavımız çok zor.biz hem yaşadıklarımızdan hem yaşayamadıklarımızdan acı çekiyoruz.ama sınav dünyasındayız bunu unutmamak lazım. bu dünyada Allah için hayırlı kullar olmalıyızki,ahirette cennet çocuklarımız olsun.dualaşmak dileğiyle sevgler...
peki yarın teste gitsemmi inan hiç bilmiyorum dış gebelikte kaç çıkması gerekiyor ne yapmmam gerek dr tekrar et dedi dış gebelik olur dedi ondan çok endişeliyimdış geblik değildir. 8 kimyasal gebelik oluyor. benim 20 çıkmıştı. 2 gün sonra 4 oldu. 4 gün sonra da hastalandım. sağlıklı gebelik için 12. gün 100 ve üstü en azından 50-60 gibi değerler lazımmış. bizimkiler az denemiş ama tutunamamış gelişmeyi durdurmuş embriyolar. vücut atıyor zaten yapacak birşey yok. ama bu hiçbirzaman olmayacak demek değil.
canım kardeşm ne olur üzülmeyin.Allah vermedsi ise vardır sebebi bugün çocuğu olmuyor olmaz denen birinni 15 sene sonra bebek beklediğini anlattılar sakın ümidsiz olmayın ve zaman zaman şahit olduğumuz olayları bilseniz.İnanın hayırlısı ne ise odur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?