- 29 Ocak 2020
- 1.702
- 2.631
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarı fiyatına koymuş zaten ve tarihi geçmemiş. Bugün ya da yarın kullanacak kişiler için uygun fiyatlı çözüm. Çöpe gitse daha kötü.Bugün carrefour marketinden birseyler aldım, kasaya geldim,kasada son tüketim tarihi 23.11.2024(yarın) olan bi sürü muzlu kutu süt vardı,yarı fiyatına 5TLye satışa koymuşlar..Market müdürüne , bunlar neden imha edilmiyor da satışa konuluyor,fark etmeden alan insanlara yazık değil mi,böyle bir zincir market nasil insan sağlığını düşünmez diye tepki gösterdim.. O da ,çöpe gitse daha mı iyi dedine düşünürsünüz bu konuda acaba,özellikle gıda konusunda uzman kişiler ne dersiniz?
Bu sistem Almanya’da da var ve israfın önüne geçilmesi için gayet mantıklı. Son tüketim tarihi geçmiş ürünler direkt bozulmuyor.Bugün carrefour marketinden birseyler aldım, kasaya geldim,kasada son tüketim tarihi 23.11.2024(yarın) olan bi sürü muzlu kutu süt vardı,yarı fiyatına 5TLye satışa koymuşlar..Market müdürüne , bunlar neden imha edilmiyor da satışa konuluyor,fark etmeden alan insanlara yazık değil mi,böyle bir zincir market nasil insan sağlığını düşünmez diye tepki gösterdim.. O da ,çöpe gitse daha mı iyi dedine düşünürsünüz bu konuda acaba,özellikle gıda konusunda uzman kişiler ne dersiniz?