Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kisiden kisiye degisiyor ama doktora gorunmeniz daha iyi yani dusuk tehlikesi filan allah korusun kuxenimin olmustu cunku ilk 3 ay tehlikesi oluyor bazi kadinlarin
Kisiden kisiye degisiyor ama doktora gorunmeniz daha iyi yani dusuk tehlikesi filan allah korusun kuxenimin olmustu cunku ilk 3 ay tehlikesi oluyor bazi kadinlarin
Büyük ihtimal pozitif bir test bu ama sizi yanlış yonlendirmeyelim en güzeli kan testi yaptırın ınşaallah hayırlı haberi alırsınız bu arasa kardesimin adaşisiniz.. Rabbim siiznle olsun banada dua edin lütfen
Büyük ihtimal pozitif bir test bu ama sizi yanlış yonlendirmeyelim en güzeli kan testi yaptırın ınşaallah hayırlı haberi alırsınız bu arasa kardesimin adaşisiniz.. Rabbim siiznle olsun banada dua edin lütfen
Çıktığı oluyormuş ben çok duydum testte bile çıkmıyorsa kanda çıkabiliyor erkende olabilir çıkmazsa sakin üzülmeyin biraz daha gün geçinde gidin olurmu hadi yarın güzel haber ler verin benimde gebelik şüphem var ama baya geçti ikinci adet dönemime gircem tezler negatif ama belirtiler tuhaf ve adetim olmuyor sadece leke doktora gidicem dua edin lütfen