Son Rötuşlar :((

AsiNaz

Huzurum; İ&E
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.715
304
698
36
İstanbul
Merhaba kızlar. Bilenleriniz vardır, dün ameliyat oldum. bu yüzden dershaneye gidemiyorum öss tercihi hakkında yardım almak için:(

Sizin fikirlerinizi almak istedim, ilk defa tercih yapacağım için biraz tedirginim. Puanım düşük. Gıda teknolojisi ya da bilgisayar teknoojisi düşünüyorum.(2 yıllık) Ama gıda olanlar doğuda:( Orada yapabilir miyim bilmiyorum, 2.ameliyatımı geçirdiğim için; bünyem hassastır:( naparım oralarda diyorum. Sizin fikirleriniz nelerdir?

Acaba ilk bir kaç tercihime puanımın biraz üstünde bir yerleri yazsam gelir mi dersiniz?
Böyle bir şey duymuştum çünkü..Acil yardım bekliyorum kızlar.

Tatlım benim kardeşim de ilk tercihleri puanının yukarısında yaptı.
Doğu da yaz bence. Ama heryeri değil. İyi düşün. Nereler var ona göre birşeyler söyleyeyim.
Yani hiç değilse sıcak bir yer olmalı sağlığın açısından. Yanılıyor muyum yoksa...

Söylediğin bölümler hakkında araştırma yaptın mı canım? Ben pek bilmiyorum iş bulma olanaklarını falan.

tercih yapmak zor ve riskli ...bu yüzden bilen birilerinden yardım alsan iyi olmaz mı?dersane öğretmenlerinden telefonla bile sorabilirisn belki...puanının azıcık üstünde yazabilirsin sanırım (ben de öyle yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam )hani olur da yazdığın yerin puanı düşerse diye...ama yine de dikkat et bence...doğu yerine anadolu okullarını da tercih edebilirsin,mesela dumlupınar üniversitesiyerimseniben

bu arada ameliyat olduğunu bilmiyordum çoookk geçmiş olsun,şifalar dilerima.s.

Son düzenleme:
Gıda teknolojisini araştırdım, bilgisayar bölümünün yani bilgisiyar teknolojisinin geleceğin mesleği olduğu apaçık zaten. Gıda teknolojisi; Van, Muş, Bitlis Ve Kars'ta var. Yani rahat girebileceğim yerler burası.
Puanım da düşük napıyım:( başka.

Ooo çok doğuymuş canım yaaa! Ben yaz diyemem durumunu bildiğim için. Çok iyi düşün. Kazanması problem değil de sonradan okurken de çok problemler yaşıyor insan. Ben de öğrencilik hayatımda uzaklık ve iklim yüzünden çok problem yaşadım. Rahatsızlığım öğrencilik hayatımda başladı. (Romatoit artrit hastasıyım...)
Bilgisayar teknolojisi daha mantıklı görünüyor bu durumda. Ama yine de bir arkadaşınla veya öğretmenlerinle de görüş derim ben.
Bu arada sen de biliyor musun o siteyi bilmiyorum canım ama benim kardeşim de internetten araştırıyordu. Tercih rehberi diye birşey. Puanını ve istediğin bölümleri yazıyorsun. O sana kazanabileceğin üniversite ve bölümlerin listesini çıkarıyor.. Linki bilmiyorum. Ama yardımı dokunabilir belki sana da. Tercih robotu, tercih rehberi falan diye arattır canım... Hadi kolay gelsin.

tercih yapmak zor ve riskli ...bu yüzden bilen birilerinden yardım alsan iyi olmaz mı?dersane öğretmenlerinden telefonla bile sorabilirisn belki...puanının azıcık üstünde yazabilirsin sanırım (ben de öyle yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam )hani olur da yazdığın yerin puanı düşerse diye...ama yine de dikkat et bence...doğu yerine anadolu okullarını da tercih edebilirsin,mesela dumlupınar üniversitesiyerimseniben

bu arada ameliyat olduğunu bilmiyordum çoookk geçmiş olsun,şifalar dilerima.s.

Teşekkür ederim, sağolasın.

Back
X