Merhaba,
Organze önerdim çünkü organze tüle nazaran alttaki hatalı katları daha iyi saklar. Alttaki tüllerin bir zararı olmaz, gelinlik kabarık görünürse tarlatan küçültürsünüz. Yapılan büzgü geri alınmaz çünkü eteği komple sökmeleri gerekir. Onun yerine bu dediğimi yapsınlar. Beldeki kemeri de orjinaldeki gibi 3 mtlik ayrı bir kuşağa diksinler. Etek başlangıç yeri çok kabarık görünürse bu kuşakla sıkarak terbiye edersiniz.
Sonucta bir kere oluyo boyle şeyler.ben olsam istedigimi sonuna kadar diretirdim.ki bende utangacim ama gelinlik ayri bi konu.
Begenip diktirdigim gelinlik ustumde guzel durmadi ikinciyi diktirdim normalde itiraz etmem ama bi kere oluyo tam istedigim gibi olmali.
Sende söyle icine sinsin cok pisman olursun sonra.
Evet ayni kişiye benimde alt tam istedigim gibi oldu üstü 2 tane dikildi.
Bide onlar ne kaprisli insanlarla ugraşiyolar binbir çesit insan söz geçirebildiklerine istedikleri gibi davraniyolar senin ilk kez basina geliyo gelinlik diktirmek onlar gunde kac degisik insana dikiyolar boyle duşun vazgecme bi daha nerde gorcen onlari ama dügünün giydigin gelinlik ömür boyu hafizanda olacak.
Merhaba,
Organze önerdim çünkü organze tüle nazaran alttaki hatalı katları daha iyi saklar. Alttaki tüllerin bir zararı olmaz, gelinlik kabarık görünürse tarlatan küçültürsünüz. Yapılan büzgü geri alınmaz çünkü eteği komple sökmeleri gerekir. Onun yerine bu dediğimi yapsınlar. Beldeki kemeri de orjinaldeki gibi 3 mtlik ayrı bir kuşağa diksinler. Etek başlangıç yeri çok kabarık görünürse bu kuşakla sıkarak terbiye edersiniz.
Foto gosterdin mi kadina ben bunu istedim niye boyle yaptiniz de.yaninda destek olabilcek birini gotur şöyle dişli biri olsun.paranin tatamini ödedin mi?
Gelinliklerde her türlü oynama sökme dikme yapiliyo dikişten anlamam ama en üst kati söküp istedigin gibi yapabilir zor degil.çunku hazir olanlarda da istediginizi ekleyip çikarabiliriz diyolar.[/QUOTE
3. prova diye sıkıntı çıkarırsa tek sıkıntım o . Ama oluyo diyosanız oluyodur gidip deneyeceğim şansımı
Merhaba,
Organze altını, tül kadar olmasa da, gösteren geçirgen bir kumaştır. Büzgülü tülün üstüne koyduğunuz zaman tüldeki çizgi çizgi görüntü biraz görünebilir. Teknik olarak yapılmayacak bir şey değil. Ama bu tülün hiç görünmemesini istiyorsanız bilemem. Olmaz diyen uğraşmak istemediği için der. Ya da hiç duymadığı için.
Merhaba,
Organze altını, tül kadar olmasa da, gösteren geçirgen bir kumaştır. Büzgülü tülün üstüne koyduğunuz zaman tüldeki çizgi çizgi görüntü biraz görünebilir. Teknik olarak yapılmayacak bir şey değil. Ama bu tülün hiç görünmemesini istiyorsanız bilemem. Olmaz diyen uğraşmak istemediği için der. Ya da hiç duymadığı için.
nolur yardım edin son provada değişiklik olur dimi ağlıyorum günlerdir
Kuzum tarlatansiz dene bi istersen. Benim tarlatan arabaya biner binmez kirildi ve gece boyunca bacagima batarak gecirdim. Hem kabarikligida kalmiyor tarlatansiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?