- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.485
- 208
- Konu Sahibi RagnarLodbrok
-
Benim 3 renk far,eyeliner,göz bazı bir arada palet hala ilk gün ki gibiBenim Dior far var bir tane çok severim rengi şahane pastel yeşil, 5 yıldan sonra su koyvermeye başladı. Bu da bebeğim çok seviyorum artık bu renk üretilmiyor o yüzden azar azar sürüyorum, bu dibi 1 yıl daha kullanırımnasıl:
Sağlık olsun yeterBir dahaki sefer Ankara mı İstanbul mu yoksam yaz tatili mi belli olunca yazın 2şer parça hediye alırım
Ya bu markaları influencer kardeşler çok kaliteli diye kakalıyo bize400tl miOrdinary çoğu ürünü 5-10euro bandında satılıyor, bu markanın numarası da uygun fiyatlı ve fena olmayan kalitede olması
The Ordinary ✔️ online kaufen | DOUGLAS
The Ordinary❤️ online kaufen❤️ Innovative Rezepturen ✓ Tierversuchsfrei ✓ Versandkostenfrei ab 34,95 € ✓ Gratis-Proben ➽ DOUGLAS!www.douglas.de
Ya bu markaları influencer kardeşler çok kaliteli diye kakalıyo bize
Ne demek 5 euro
Benim 3 renk far,eyeliner,göz bazı bir arada palet hala ilk gün ki gibihele simli altın sarısı tekli farı var efsane ama düğünlerde ancak kullanabiliyorum. Rujumun birisi seninkinin de dibinde kaldı hala atmadım kıyamam kii
Diğerini arada açıp kokluyorum rengi pek benlik değil nadir sürüyorum o daha var. Şimdi kızı uyuttum yarın resmini atayım bende bebeklerimin ❤
Bu arada rujun rengi çok güzel
o ordinaryleri yurtdisinda 5-6 eurodan toplayip turkiyeye getirip instagramda yuzlerce liraya satiyorlarHiçbir alakası yok, Ordinary uygun fiyatlı ama temel bileşikleri sunmasıyla övünen bir markadaha lüks markalar kadar formül işleriyle uğraşmıyorlar, dümdüz A vitamini c vitamini neyse artık şişeye koyup satıyorlar.. Influancer tayfa belki tanımıyordur bu markayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?