Son kullanım

Benim 3 renk far,eyeliner,göz bazı bir arada palet hala ilk gün ki gibi hele simli altın sarısı tekli farı var efsane ama düğünlerde ancak kullanabiliyorum. Rujumun birisi seninkinin de dibinde kaldı hala atmadım kıyamam kii
Diğerini arada açıp kokluyorum rengi pek benlik değil nadir sürüyorum o daha var. Şimdi kızı uyuttum yarın resmini atayım bende bebeklerimin ❤
Bu arada rujun rengi çok güzel

Ya bu markaları influencer kardeşler çok kaliteli diye kakalıyo bize
Ne demek 5 euro

Ya bu markaları influencer kardeşler çok kaliteli diye kakalıyo bize
Ne demek 5 euro

Hiçbir alakası yok, Ordinary uygun fiyatlı ama temel bileşikleri sunmasıyla övünen bir marka daha lüks markalar kadar formül işleriyle uğraşmıyorlar, dümdüz A vitamini c vitamini neyse artık şişeye koyup satıyorlar.. Influancer tayfa belki tanımıyordur bu markayı

Atma kız dibini gör
365 Rose Songe, Bihter rujlarından biriymiş bu arada Bu rengi artık üretiyorlar neden bilmiyorum yani pastel ve parlak çok güzel bir pembe. Yeni bir 365 numara çıkarmışlar renk benziyor ama aynı değil bu kadar iyi değil

Far,allık,ruj bitmedikce atmıyorum.bb kremim 2 yıldır bitiremedim.(pandemiden dolayı)atmaya elim gitmiyor.fiyatlar çok arttı yenisini almak zor oluyor napim.benim gibi bir çok kişi varmış bu arada.

o ordinaryleri yurtdisinda 5-6 eurodan toplayip turkiyeye getirip instagramda yuzlerce liraya satiyorlar ben her gelisimde butun arkadaslarima getiriyorum neredeyse. guzel marka ama taa instagramdan siparis verecek kadar degil sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…