- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.091
-
- Konu Sahibi RagnarLodbrok
bizler avrupada market ürünü en alt segment olan ürünlere ne paralar bayılıyoruz bir bilsenKiko 100 tl mi?Kikonun numarası uygun fiyatta, kalitesi fena olmayan ürünler üretmesi yani yani Flormar tipi bir marka. Rujlar da 4-5 euro bandında yanılmıyorsam indirimde 1-2 eruoya düşer 120tl vermeyin asla etmez
Çocuk için alıyoruz her yaz. Bahsettiğim oydu. Ben kendime kullanmıyorum günlük.Yüz için kullandığım güneş kremi maksimum 3 ayda bitiyor. Markete de gitsem dışarı çıkacaksam sürüyorum çünkü. Ambalajı da minnak. Vücut için kullandıklarım 2. Yazı geçirip bitmediyse ki iki yaz gördükleri de çok nadirdir o zaman atıyorum. Güneş kremi 12 ayda bitmiyorsa kullanmıyorsunuz demektir.
Kesin bizim aldığımızdandır. MustelaAklıma şey geldi.
Bir arkadaşımın bebeği alerjikti, ona uygun gerçekten çok çok pahalı bir güneş kremi almıştı. 12 ayda bitirmek için de bir tatilini ağustosta yapıp sonra yazınkini haziranda yapmıştı.
Hususi bunun için uğramasına çok gülmüştük.
oğlan kaç yaşlarındaydı?Daha geçen gün düşünüyordum
çoğunu çöp edip yenilemem gerektiği
Iclerinde oğlumla yaşıt alliklar bile var
Miss bişi daha yazayım. Bugün malum sitede kampanya ile 404ten 202ye düşen the ordinary serumu kardeşim bana 6 euroya aldıKiko 100 tl mi?Kikonun numarası uygun fiyatta, kalitesi fena olmayan ürünler üretmesi yani yani Flormar tipi bir marka. Rujlar da 4-5 euro bandında yanılmıyorsam indirimde 1-2 eruoya düşer 120tl vermeyin asla etmez
yazma yazma kötü oluyorumm.ben de pandemi öncesi ayakkabı çanta saat ürünlerini yurtdışından getirtiyordum.koton fiyatına orda markalar.boynerde kozmetikleri sadece izliyorum alamıyorummmm artıkkk.ordinary nin ürünleri güzeldir güle güle kullan.edit:senin kardeşin demek benim kardeşim demektirMiss bişi daha yazayım. Bugün malum sitede kampanya ile 404ten 202ye düşen the ordinary serumu kardeşim bana 6 euroya aldı
Ajjaaj bebeğime mustela alıyorum.Kesin bizim aldığımızdandır. Mustela
Hepimiizzz kardeşiiiiizyazma yazma kötü oluyorumm.ben de pandemi öncesi ayakkabı çanta saat ürünlerini yurtdışından getirtiyordum.koton fiyatına orda markalar.boynerde kozmetikleri sadece izliyorum alamıyorummmm artıkkk.ordinary nin ürünleri güzeldir güle güle kullan.edit:senin kardeşin demek benim kardeşim demektir
Miss bişi daha yazayım. Bugün malum sitede kampanya ile 404ten 202ye düşen the ordinary serumu kardeşim bana 6 euroya aldı
9 sene önce Tekin Acar'dan Dior marka aldığım far paleti,allık ve rujlarim hala taş gibi duruyor. Onun yani sıra rimel ve body milk de almıştım. Rimel zaten çabuk bitti. Body milk de çok kullanamadim ama bir süre sonra baktığımda kullanım süresi 12 ay yazdığı için attım sürmedim cildime. The balm shelter 1 seneyi geçti atmadım kullanıyorum,the balm ruj belki iki sene oldu hala aynı koku doku.. Süresi dolmuş deyip hemen atmıyorum ben bozulunca belli olur diye düşünüyorum.
hediyeye gerek yok anacığımm biz euroları hazırlarız.yeterki normal fiyatlara alalım oradaki gibi.Bir dahaki sefer Ankara mı İstanbul mu yoksam yaz tatili mi belli olunca yazın 2şer parça hediye alırım
hediyeye gerek yok anacığımm biz euroları hazırlarız.yeterki normal fiyatlara alalım oradaki gibi.parfüm fiyatlarını bir görsen burada.sıkmaya kıyamazsınnn
adidas ultraboost alayım dedim ayak sağlığı için amanınn 2300 tl dedi mağazada ben şokkkk.36 takside olur mu diyecektim neredeyse dalgasına.sonra sıfır ama eski sezon ultrayı 650 ye aldım dolap uygulamasından.ayakkabısın sen uleynnn altın değil kendine gellll diyeceğim tekrar görürsem mağazada kendileriniNe kıyamicam kız bir günde 1 şişeyi üstüme dökerim Bülent Ersoy ablamız gibi
30euroya indirimden her parfümü alıyorum TL kafayı yemiş bir şişe parfüm 1000tl civar mı nesaçmalık bu kadarı