Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Son klomen denemesi!
- Konu Sahibi olurbigun
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebe kalamama klomen gebelik
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Ben 3defa kullandim 3 u de olumsuz doktor 5 defa öneriyorum dediDaha önce 2 kez klomen kullandım 2. Kez kullanisimda kist oldu 2 ay ara verdim şimdi 3. Ve son kez kullanıcam benim gibi 3. Kullanımda olumlu sonuç alan varsa paylaşabilir mi çok moralim bozuluyor yine olmayacak diye...
Bana 3 kez dedi o yüzden bu son olur mu bilmemmBen 3defa kullandim 3 u de olumsuz doktor 5 defa öneriyorum dedi
- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.427
- 83
Benim doktorum femara onerdi daha iyi, daha az yan etkiliDaha önce 2 kez klomen kullandım 2. Kez kullanisimda kist oldu 2 ay ara verdim şimdi 3. Ve son kez kullanıcam benim gibi 3. Kullanımda olumlu sonuç alan varsa paylaşabilir mi çok moralim bozuluyor yine olmayacak diye...
Klomen kist yaptığı halde neden ısrarla onu yazıyorlar ben de anlamadımBenim doktorum femara onerdi daha iyi, daha az yan etkili
- 11 Mayıs 2010
- 4.849
- 5.290
- 358
34 yaşımda 3 denemede de hamile kalamadım. Son denemede 3 tane yumurta çatlamıştı hatta. Pco’luyum. Doktor aşılamaya mı geçelim, bir ay beklemek mi istersiniz dedi, bir ay bekledim. Son denemede ek olarak sana tüp bebek tedavisinde kullanılan iğneden verdim demişti. Bu ilaçların etkileri 3 ay daha sürecek demişti, bu 3 ay içinde de hamile kalkabilirsin dedi yani. O arada rahim filmi de çekmişti. Filmden 2 ay sonra yani o dinlenme ayında hamile kaldım. Darısı size inşallah.Daha önce 2 kez klomen kullandım 2. Kez kullanisimda kist oldu 2 ay ara verdim şimdi 3. Ve son kez kullanıcam benim gibi 3. Kullanımda olumlu sonuç alan varsa paylaşabilir mi çok moralim bozuluyor yine olmayacak diye...
iğnenin ismi neydi acaba çatlatma iğnesi miydi o da34 yaşımda 3 denemede de hamile kalamadım. Son denemede 3 tane yumurta çatlamıştı hatta. Pco’luyum. Doktor aşılamaya mı geçelim, bir ay beklemek mi istersiniz dedi, bir ay bekledim. Son denemede ek olarak sana tüp bebek tedavisinde kullanılan iğneden verdim demişti. Bu ilaçların etkileri 3 ay daha sürecek demişti, bu 3 ay içinde de hamile kalkabilirsin dedi yani. O arada rahim filmi de çekmişti. Filmden 2 ay sonra yani o dinlenme ayında hamile kaldım. Darısı size inşallah.
- 11 Mayıs 2010
- 4.849
- 5.290
- 358
Çatlatma iğnesi değildi, klomenin peşinden bir hafta hastaneye gidip vuruldum, adını hatırlamıyorum 3 yıl geçti.iğnenin ismi neydi acaba çatlatma iğnesi miydi o da
Anladım teşekkür ederimÇatlatma iğnesi değildi, klomenin peşinden bir hafta hastaneye gidip vuruldum, adını hatırlamıyorum 3 yıl geçti.
- 11 Mayıs 2010
- 4.849
- 5.290
- 358
E-nabızdan baktım, Menogon 75 IU 5 ampul imiş iğne. O ay 3 tane yumurtam çatladı ama hamile kalamadım, bir sonraki ay ilaçsız kaldım.Anladım teşekkür ederim
Doktora bu ilaçlar benim duygu durumumu mahvetti, eşimle ayrılma noktasına gelmeyelim sonra dedim, iğneden sonra ayrılmadıysanız korkmayın dedi. Bir defasında vurulmaya tek başıma gitmiştim, içimi öyle bir karanlık kapladı ki, hastane bahçesinde oturdum ağladım.
Anlayabiliyorum yıpratıcı bir dönem gerçekten neyse ki siz bebeğinize kavuşmuşsunuz bize de nasip olur inşallah. iğnenin fiyatı yüksek sanırım doktora yazdırmamiz gerekecekE-nabızdan baktım, Menogon 75 IU 5 ampul imiş iğne. O ay 3 tane yumurtam çatladı ama hamile kalamadım, bir sonraki ay ilaçsız kaldım.
Doktora bu ilaçlar benim duygu durumumu mahvetti, eşimle ayrılma noktasına gelmeyelim sonra dedim, iğneden sonra ayrılmadıysanız korkmayın dedi. Bir defasında vurulmaya tek başıma gitmiştim, içimi öyle bir karanlık kapladı ki, hastane bahçesinde oturdum ağladım.
- 11 Mayıs 2010
- 4.849
- 5.290
- 358
O zaman da pahalıydı ama şuan uçuk bir rakam gördüm ben de bakınca. Tabi doktor kontrolünde kullanılmalı. Sizin de gönlünüze göre olur inşallah.Anlayabiliyorum yıpratıcı bir dönem gerçekten neyse ki siz bebeğinize kavuşmuşsunuz bize de nasip olur inşallah. iğnenin fiyatı yüksek sanırım doktora yazdırmamiz gerekecek
- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 53
- 31
Ben 3 deneme de hamile kaldım ikincisinde de kalabilirdim ama o günleri degerlendiremedik 3.de ise yumurtlama testim 17 çıkmıştı o ay hamile kaldım ama dış gebelikmis kaybettik maalesef 4 ay ara verdim şimdi yeniden en baştan alıyoruz yumurtlama da katkısı oluyor kist olusumuna da dikkat etmek lazım tabi ama o ay klomenin yanı sıra çok iyi beslenmistim sebze ağırlıklı resmen diyetli gibi saati saatine her saate bir şey eklemiştim vitamin almak yerine kendime liste hazırlamıştım onun çok etkisi olduğunu düşünüyorum
- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
3.denememde hamile kaldım canım ilk klomen ve çatlatma iğnesi kullandım kimyasal gebelik geçirdim ikinci denemede ne kadar değerlendirme de yapsak iğnenin 16.gğnü adet oldum son dememde tek ilişki ile hamile kaldımDaha önce 2 kez klomen kullandım 2. Kez kullanisimda kist oldu 2 ay ara verdim şimdi 3. Ve son kez kullanıcam benim gibi 3. Kullanımda olumlu sonuç alan varsa paylaşabilir mi çok moralim bozuluyor yine olmayacak diye...
Ne güzel canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺☺3.denememde hamile kaldım canım ilk klomen ve çatlatma iğnesi kullandım kimyasal gebelik geçirdim ikinci denemede ne kadar değerlendirme de yapsak iğnenin 16.gğnü adet oldum son dememde tek ilişki ile hamile kaldım
- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.383
- 548
Bu ay üçüncüye başlayacağım ben de. İnşallah ben de güzel sonuçlar alırım..3.denememde hamile kaldım canım ilk klomen ve çatlatma iğnesi kullandım kimyasal gebelik geçirdim ikinci denemede ne kadar değerlendirme de yapsak iğnenin 16.gğnü adet oldum son dememde tek ilişki ile hamile kaldım
Bende 3. Klomen kullanıcam. Sizin nasıl sonuçlandı. benim doktor 1 kutu yazdı 5. Gün başka günde 1 tane iç olmazsa diğer ayda diğer yarısını iç dedi. Olmazsa gel bakalım dedi. Şimdi gitmem gerekiyordu müsait olmadım. İnt bakınca 3 ay kullanılıyormuş klomen. Ben kendim bu ayıda aynı şeklde denemek istiyorum. Bi sorun olur muBu ay üçüncüye başlayacağım ben de. İnşallah ben de güzel sonuçlar alırım..
- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.383
- 548
3. Ay gittiğimde klomen vermemişti, sende yumurtlama sorunu yok hormon vermenin anlamı yok git hsg çektir demişti. Çok ağlamıştım, hsg korkusundan. O ay normal hamile kaldım ancak 8. Haftada kürtaj oldum kalp atışı olmadığı için. Kürtajdan sonra hsg çekilecek dedi doktorum, yine hsg yine hsg işte artık korkmuyorum ama kürtajdan sonraBende 3. Klomen kullanıcam. Sizin nasıl sonuçlandı. benim doktor 1 kutu yazdı 5. Gün başka günde 1 tane iç olmazsa diğer ayda diğer yarısını iç dedi. Olmazsa gel bakalım dedi. Şimdi gitmem gerekiyordu müsait olmadım. İnt bakınca 3 ay kullanılıyormuş klomen. Ben kendim bu ayıda aynı şeklde denemek istiyorum. Bi sorun olur mu
Hsg nedir nasıl yapılıyor3. Ay gittiğimde klomen vermemişti, sende yumurtlama sorunu yok hormon vermenin anlamı yok git hsg çektir demişti. Çok ağlamıştım, hsg korkusundan. O ay normal hamile kaldım ancak 8. Haftada kürtaj oldum kalp atışı olmadığı için. Kürtajdan sonra hsg çekilecek dedi doktorum, yine hsg yine hsg işte artık korkmuyorum ama kürtajdan sonra
Hsg rahim filmi demek ben çektirdim gayet kolay korkulacak bir şey yokHsg nedir nasıl yapılıyor