Tamam canım listeyi buraya yazmayı düşünüyorum...günlük takip açısından..doyurucu,protein ağırlıklı bir liste..Hayirli olsun canmmherkez zor olacagni dusunur ama SAĞLIKLI YAŞAM gercekten zor degil.listeleri ara ara atarsan bnde kopya cekebilirim ciktigin bu guzel yolda başarilar dilerim zor olani basarmissin kolayi kalmis sadece
Yeşil çay,adaçayı,ıhlamur,kuśburnu tavsiye ederim coooook harika oluyor2 haftalık tatilde diyet miyet dinleyip insan üstü yiyince diyete başlayınca bir günde 1 kilo gidiverdi...Normalde haftada 1 kilo verince göbek atarım
Sabah elimi yüzümü yıkamadan tartılıyorum ilk önceliğim olmuş..Sonrasında bir dilimcik çok tahıllı ekmeğimi mis gibi kızarttım..
08:00 1 dilim kızarmış ekmek,1 portakal,yarım bardak süt..
şimdide vazgeçilmezim nescafemi içiyorum..
zaten diyet listelerinde ilk baktığım çay ,kahve serbest mi?Gerisi başım gözüm üstüne..
yeşilçay ve kayısı çayı içiyorum hemen hergün...ama siyah çay bağımlısıyım :)Yeşil çay,adaçayı,ıhlamur,kuśburnu tavsiye ederim coooook harika oluyor
Bende siyah çay içmeyeli yıl oldu desem yeridiryeşilçay ve kayısı çayı içiyorum hemen hergün...ama siyah çay bağımlısıyım :)
Slmöğle yemeğimi de yedim..diyetim bitsin bikaç ay yumurta yemicem ya..
13:00 yumurta,1 dilim ekmek,yoğurt,portakal...
Niye bekliyorsun ki ,hemennnn 2 kilo portakal alıp başlayabilirsin...diyetteki yoğur,portakal ve yumurtanın tok tutma ve zayıflatma Özellikleri var...tabi spor muhakkak...Slm
Bu diyeti bi ara bende denemek istedim. Bana göre saglıklıda geldı. Ama bir türlü başlayamadım. Seni takip edicem. Diyet hakkındaki yorumlarına göre belki portakal mevsimi geçmeden bende yaparım.
Şu an için başka planlarım var canım. Ama senden diyet için güzel yorumlar okursam muhakkak deniyecegim.diyetteki bütün yiyecekler benim zaten severek tükettiğim şeyler. O yüzden zorlamazda beni. Bu arada spor konusunda kesinlikle haklısın. Senin spor programın nedir ?Niye bekliyorsun ki ,hemennnn 2 kilo portakal alıp başlayabilirsin...diyetteki yoğur,portakal ve yumurtanın tok tutma ve zayıflatma Özellikleri var...tabi spor muhakkak...
Şu an için başka planlarım var canım. Ama senden diyet için güzel yorumlar okursam muhakkak deniyecegim.diyetteki bütün yiyecekler benim zaten severek tükettiğim şeyler. O yüzden zorlamazda beni. Bu arada spor konusunda kesinlikle haklısın. Senin spor programın nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?