son haftada bebek hareketleri

dilemanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
49
0
86
Konya
arkadaslar 38. haftam bitti bebişim cok hareketli olmaya başladı cok mu sabırsız ne:) benim bildiğim yeri daraldığı için daha az hareket etmez mi? doğumum yaklaşmış olabilir mi? siz de nasıl oldu son hafta hareketleriniz nasıldı?

Mrb arkadaşım ben 33.haftalık hamileyim.Maşallah benimkide bazen hiç sakin değil özellikle sağ kaburgalarıma kadar geliyo.Umarım bu erken doğum belirtisi olmaz

benim bebeğim haftalardır kıpır kıpır. hatta son haftalarda yeri kalmayacak rahat edicem dedim ama bu sefer de karnımın üzerinde tepecikler oluşturuyor kerata:) ayakları bir yerden poposu bir yerden gerinip duruyor. hareketsiz olmasındansa bebeğin hareketli olması iyidir. kaburgaların için yapacak bir şey yok leyla. nerdeyse doğuracam hala kaburgalarımla bebeğim bir bütün halinde yaşıyorlar:D

Sizinkin aksine benimki tembel hatta testembel. Kıcını kıpırdatmaya niyeti yok. Dr 1 saat usg de inceledi yaptıgı tek sey parmağını kımıldatmak oldu. Eşim hareket eder diye saatlerce karnıma bakıp duruyo ama bizim kız da tık yok. Gece bvelki 2hareket anca ediyor. Dr da normal herseyi dediği için bend eartık panik yapmıyorum.doguncada böyle omazsa zaten neyaparım bilemiyorum

of benimki de son zamanlarda çok hareketli biraz kambur otursam vura vura kaburgamı oynatıyor yerinden.. 36. haftayı doldurduk sabah bi kalkıyoruz yatana kadar tepin tepin karnımın çeperi acıyor resmen

Back
X