Son Gvercinimiz olan Kz Kardeim de yuvadan uuyor.

oyy :asigim:
Allah mesut etsin çok mutlu olsun inşallah :Saruboceq: Şeniz

oo beklenen gün yaklaştı demek incim...
kardeşine çokkkk mutluluklar diliyorummm...opuyorumnanaktan
allahım hanesinden bolluk bereket sağlık huzur ve mutluluğu hi. eksik etmesin inş:Saruboceq:

sorma canim öyle oldu valla
bu aksam kinamiz var yarinda dügünümüz
amin yüregine saglik canim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayırlı olsun inci
en guzel dıleklerımız kardeşın için ne kadar zor olduğunu bılıyorum bız de abla mı evlendırdığımız de çok kotu olmuştuk amam onlar mutlu olsun

Tebriklerrrr..........
Rabbim mutluluklarını daim etsin..:Saruboceq:
Bir ömür mutlu olsunlar inşaallah hiç ayrılmadanopuyorumnanaktan

cooookkk tesekkürr ederim ablammmmm....beni cok mutlu ettiniz ve burdan dileklerin icin cok sagl...insallah mutlu olurum simdiye kadar hersey istedigimden daha güzel geciyor ve insalaah da bu hep böyle kalir......dügünüm uzun süre dillerden düymeyecek coookk güzel bir dügün oldu kimse yerine oturma kocam ve bende dair.....yerimizde oturmadik orkestra ortam hersey mpkemmeldi....beni gören kesin demistir ne bicim gelin bu hic yerinde durmuyor kolbasti bile oynadim:lepi:vallah o gün benim günümdü doya doya tadini cikardimm....insallah tüm sevenler kavusur ve herkeze benim dügünüm gibi güzel bir dügün diliyorum...darisi bekarlarin basina.....:Saruboceq:kendine cici bak...muahhhhhopuyorumnanaktan

burdan hepinize coookkk tessekür derim en basza ablam olmak üzre tabiki....beni bu mutlu günümde yanliz birakmadigi icin huzurlarinizda ona sonsuz tesekkürlerimi sunmak ve onu nekadar cok sevdigimi dile getirmek isterimm.....ablacigim iyiki varsin iyiyki benim ablamsin.....seni coookkk seviyorum.....sen herzaman oldugu gibi ve o gün oldugu gibi beni hic yanliz birakmadin...senin hakini asla ödeyemem......hep kalbimde ve aklimdasin bunu sakin unutma.....sen benim HAYATIMIN ANLAMISIN....seniii coookkkkk seviyorummmmmmm:asigim::1hug:a.s.

:mymeka:3günlük taze gelin senin burda ne isin var bakem:mymeka:
:roflol:hangi ara firsat buldun hangi ara oldu internet baglantiniz:roflol:
catlagim delim benim ya
bakiyorumda solugu kk da aldin
:roflol::roflol::roflol:
cansin sen
birtanem
gözbebegimsin sen
sana ne yapsam azdir
egerki hersey gönlünce olup icine sindiyse ne mutlu bana
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayırlısı olsun,allah bir yastıkta kocatsın,:Saruboceq:
heyşey gönlünce olsun aşksınsencansınsenŞeniz
incim yine yüreğine sağlık dicem izninle:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…