• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Gvercinimiz olan Kz Kardeim de yuvadan uuyor.

aon güvercinlerin evden ayrılışı biraz zor oluyor.onlar sanki hep evde kalacakmış gibi geliyor.insan biraz hüzünleniyor.
inşallah çok mutlu olur.ağızlarının tadı hiç bozulmaz inşallah.

mutluluklar diliyorum

tebrikler06.gif
ne güzeldir sevdiklerinin,kardeşinin mürüvvetini görmek.hissedilen tüm o güzel ve nadide duyguları yansıtmışsın zuzum.Rabbim önce biricik kardeşine,sonra sana,sonra hepimize sağlık,mutluluk,huzur,bereket,neşe ve aşk dolu bir ömür nasib etsin.genç çifti kutluyorum.darısı tüm bekar ve sevenlerin başına diyorum.sevgilerimle...opuyorumnanaktan
sonsuzmutluluklar10.gif

sonsuzmutluluklar02.gif
sonsuzmutluluklar08.gif
tutorial083atiye.gif

Her gününüz, birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak sevgi dolu geçsin. Hayat boyu mutlu, huzurlu ve de bol çocuklu yaşamanız dileğimle. Yuvanızdan sevgi eksik olmasın. Gözleriniz hep birbirini arasın. Mutluluklar...

ŞenizŞenizŞeniz

inş. hayatında çok mutluu olurlar ablam...
inş. hep umdukları ve umduklarından daha güzel bir hayat onlarla olurrrr
Betül'ümü çok seviyorum
hep mutlu olmasını istiyorum opuyorumnanaktan

RABBIM ayirmasin iyisallah,en kotu gunleri boyle olsun,omur boyu ask ile baglilik ile bi yastikta kocasinlar:Saruboceq::Saruboceq:,,iyi eglenceler,benim icinde roman oyna olurmuyerimseniben

:Saruboceq:amin elisim yüregine saglik tskleropuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile2oynamammi sen iste yeterki roman havasinda seni hatirlicam emin olopuyorumnanaktan

aon güvercinlerin evden ayrılışı biraz zor oluyor.onlar sanki hep evde kalacakmış gibi geliyor.insan biraz hüzünleniyor.
inşallah çok mutlu olur.ağızlarının tadı hiç bozulmaz inşallah.

mutluluklar diliyorum

kessinlikle katiliyorum cok cok zormus
amin canim tsklerrrrrrrrrr
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tebrikler06.gif
ne güzeldir sevdiklerinin,kardeşinin mürüvvetini görmek.hissedilen tüm o güzel ve nadide duyguları yansıtmışsın zuzum.Rabbim önce biricik kardeşine,sonra sana,sonra hepimize sağlık,mutluluk,huzur,bereket,neşe ve aşk dolu bir ömür nasib etsin.genç çifti kutluyorum.darısı tüm bekar ve sevenlerin başına diyorum.sevgilerimle...opuyorumnanaktan
sonsuzmutluluklar10.gif

sonsuzmutluluklar02.gif
sonsuzmutluluklar08.gif
tutorial083atiye.gif

opuyorumnanaktanzuzum sana ne desem azdir artik inanopuyorumnanaktan
emegine yüregine o piril pril kalbine saglik
iyiki varsin iyiki zuzumsun

Her gününüz, birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak sevgi dolu geçsin. Hayat boyu mutlu, huzurlu ve de bol çocuklu yaşamanız dileğimle. Yuvanızdan sevgi eksik olmasın. Gözleriniz hep birbirini arasın. Mutluluklar...

ŞenizŞenizŞeniz

opuyorumnanaktanyüregine saglik cimcimemopuyorumnanaktan

inş. hayatında çok mutluu olurlar ablam...
inş. hep umdukları ve umduklarından daha güzel bir hayat onlarla olurrrr
Betül'ümü çok seviyorum
hep mutlu olmasını istiyorum opuyorumnanaktan

:Saruboceq:amin cimcimem insallah:Saruboceq:
darisi seninde basina
rabbim gönlüne göre versin

oo beklenen gün yaklaştı demek incim...
kardeşine çokkkk mutluluklar diliyorummm...opuyorumnanaktan
allahım hanesinden bolluk bereket sağlık huzur ve mutluluğu hi. eksik etmesin inş:Saruboceq:

Back