- Konu Sahibi incitanemtuana
oyy :asigim:
Allah mesut etsin çok mutlu olsun inşallah :Saruboceq: Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo beklenen gün yaklaştı demek incim...
kardeşine çokkkk mutluluklar diliyorummm...opuyorumnanaktan
allahım hanesinden bolluk bereket sağlık huzur ve mutluluğu hi. eksik etmesin inş:Saruboceq:
oyy :asigim:
Tebrik ederim inci kardeşini
Allahım hep mutlu etsin işallah![]()
ne güzeldir sevdiklerinin,kardeşinin mürüvvetini görmek.hissedilen tüm o güzel ve nadide duyguları yansıtmışsın zuzum.Rabbim önce biricik kardeşine,sonra sana,sonra hepimize sağlık,mutluluk,huzur,bereket,neşe ve aşk dolu bir ömür nasib etsin.genç çifti kutluyorum.darısı tüm bekar ve sevenlerin başına diyorum.sevgilerimle...opuyorumnanaktan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
burdan hepinize coookkk tessekür derim en basza ablam olmak üzre tabiki....beni bu mutlu günümde yanliz birakmadigi icin huzurlarinizda ona sonsuz tesekkürlerimi sunmak ve onu nekadar cok sevdigimi dile getirmek isterimm.....ablacigim iyiki varsin iyiyki benim ablamsin.....seni coookkk seviyorum.....sen herzaman oldugu gibi ve o gün oldugu gibi beni hic yanliz birakmadin...senin hakini asla ödeyemem......hep kalbimde ve aklimdasin bunu sakin unutma.....sen benim HAYATIMIN ANLAMISIN....seniii coookkkkk seviyorummmmmmm:asigim::1hug:a.s.