• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geri saym baslad, arsamba kz kardeim nikahlanyor :)

incitanem hayırlı olsun .........Şeniz
hergünleri evlendikleri gün gibi güzel olsun...:asigim:
aşkları mutlulukları daimi olsun..:Saruboceq::asigim:.

opuyorumnanaktancanimsin saolasin o sevgi dolu yüregine güzel dileklerine ve yorumuna saglikopuyorumnanaktan
:Saruboceq:amin canim insallah:Saruboceq:

canim ya cok sevindim.allah mutlu mesut eylesin kizkardesini.
cok az kalmis.dugun fotolarinida bekleriz artik.

sevgilerimle

ayy çok sevındım tatlımm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
en kötü gununuz hep boyle olsun insallah :Saruboceq:
kız kardesın damatın ayagına basmayı unutmasın zemuszemus gerci o ankı heyecandan unutabilirde delikafaduldendelikafadulden
dilerim bu gözlerindekı mutluluk hiç bi zaman bitmesin.. Allah nazardan korusun.. :nazar:

son olarak bitanem.. kız kardesıne çörekotu yedir bide çöreotunu elbısesine (cebi varsa cebının içine koy) koy..nazar karsı etkılıdır.. (tabi yinede sen bılırsınde) a.s. a.s.

Allah tamamına erdırsın
hihoyyyt

allah tamamına erdirsin bir yastıkta kocasınlar inşallahopuyorumnanaktan

ayy çok sevındım tatlımm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
en kötü gununuz hep boyle olsun insallah :Saruboceq:
kız kardesın damatın ayagına basmayı unutmasın zemuszemus gerci o ankı heyecandan unutabilirde delikafaduldendelikafadulden
dilerim bu gözlerindekı mutluluk hiç bi zaman bitmesin.. Allah nazardan korusun.. :nazar:

son olarak bitanem.. kız kardesıne çörekotu yedir bide çöreotunu elbısesine (cebi varsa cebının içine koy) koy..nazar karsı etkılıdır.. (tabi yinede sen bılırsınde) a.s. a.s.

Allah tamamına erdırsın
hihoyyyt

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oy canimsin benim ya saolasinopuyorumnanaktan
:Saruboceq:amin canim insalla:Saruboceq:
önerin icinde cok tskler tatlisim
ramazandan dolayi oruclu olucaz yediremem ama unutmazsam eger mutlaka cantasina falan koyarim insallah
:jeyyar:heycan meycan farketmiyo ben benimkinin ayagini ezdimdi:jeyyar:

a.s.a.s.a.s.

Anam Anam incimizin bacisi evleniyormus, masallah, Allah yuvasindan mutluluk huzur sevinc, saygi sevgiyi hic eksik etmesin insallah, her zaman mutlu olsun insallah senin kadar Aminnnnnnnnnnnnnn .
NASIL bir duygu acep kardes evlendirmek, ben kiz kardesiminkini goremedim ah ah icim yaniyor, boyle sevincleri mutluluklari gorunce kardeslerin, insallah erkek kardesleriminkini gorururum, kiz kardesim gormedim hayirlisi, Darisi bekarlarin basina insallah .

Anam Anam incimizin bacisi evleniyormus, masallah, Allah yuvasindan mutluluk huzur sevinc, saygi sevgiyi hic eksik etmesin insallah, her zaman mutlu olsun insallah senin kadar Aminnnnnnnnnnnnnn .
NASIL bir duygu acep kardes evlendirmek, ben kiz kardesiminkini goremedim ah ah icim yaniyor, boyle sevincleri mutluluklari gorunce kardeslerin, insallah erkek kardesleriminkini gorururum, kiz kardesim gormedim hayirlisi, Darisi bekarlarin basina insallah .

:Saruboceq:amin tatli cadim benim yüregine saglik:Saruboceq:
:teselli:kiyamam sana canim benim ya insallah digerlerini görürsün canim benim:1hug:a.s.

incim canım benim ablasının gülü melegim bebegim herşeyim biliyosun yakın zamanda ben 35.ci yıldönümümü kutladım rabbim sana ve sevenlere ayrıca yenigeline nice nice35yıllar yaşatsın saglık huzur mutlulukla hayırlı ugurlu ayagı kademli olsun darısıda benim kuzularıma inşallahhhhhhhhhhhhhhh

hayırlı olsun bitanem
hem hüzün hem gurur olacak o gün sizde
Allahımömür boyu mesut etsin
dilerim;
birbirinize baktığınızda içiniz titrer aşkınız sevginiz hiç bitmez
çok mutlu olursunuz canım

canım daha yeni gördüm ve görür görmez de nedense gözlerim doldu... :gitme:
Rabbim bir yastıkta kocatsın... :Saruboceq:
sonunu pişmansız etsin... :Saruboceq:
mutluluklar...
:1hug: :nazar: a.s. :Saruboceq:

Back