• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Gvercinimiz olan Kz Kardeim de yuvadan uuyor.

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.343
26
208
41
İsviçre
CtNO-1uQ-1.gif

:asigim:bir ask hikayesi daha mutlu sonla biticek demiyorum yeni bir baslangic yapicak insallah:asigim:
bu cuma kizkardesimin kinasi var
cumarteside allahin izniyle son güvercinimizde yuvadan ucuyo
tatli bir telas
tatli tatli heyecan var hepimizde
ama mutluluk ve sevincin yani sira uzaga gelin gitmesede yine bir hüzün sardi icimi
nezaman büyüdü ablasinin göz bebegide gelin oluyo anlamadim gitti
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
rabbim kuracagi yuvalarinda
saglik sihat
mutluluk huzur
sevinc nese
bol kazan ve bereketi
hic eksik etmesin insallah

mafoldumbenabla olmak cok zormus bemafoldumben

CtNO-1uJ-1.gif

:teytey:hepinizde kina ve dügünümüze davetlisiniz canlarim:teytey:
Şenizbu mutlulugumuza ortak oldugunuz icin tüm kalbimle tsk ederimŞeniz
opuyorumnanaktaniyiki varsinizopuyorumnanaktan
76201483.jpg

63578561.jpg

CtNO-1rv-1.jpg

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

loveherz170pb8cg9.gif
o,gün geldi ha incim ,biraz buruk çokda keyifli büyük gün artık geldi
canım ne mutlu sana ,kardeşine,sevdiği aşık olduğu kişilerler evlendiniz.inşallah senin kadar mutlu olur.
blitz5is2cr4rrlm31ed5jgrj8.gif
nice mutlu yıllara.allah bir yastıkda kocatsın,sevgiyle,aşkla,sağlıkla ağız tadı hiç bozulmasın.
dueringer01vm0mp6.gif
mutlulukla ucsunlar inciimm.opuyorumnanaktan

Tebrik ediyorumm çokk çokk mutlu huzurlu olurlar inşallah....
Aileiniz için ne güzle bir gündür eminim, hep güzel günlerde birlikte olun inşallah..:nazar:

Canım benim hayırlı olsun inş....
Sen söylenebilecek en güzel dilekleri yazmışsınn zatenn...
rabbim yuvalarına sağlık bereket ve mutluluk versin inş....

loveherz170pb8cg9.gif
o,gün geldi ha incim ,biraz buruk çokda keyifli büyük gün artık geldi
canım ne mutlu sana ,kardeşine,sevdiği aşık olduğu kişilerler evlendiniz.inşallah senin kadar mutlu olur.
blitz5is2cr4rrlm31ed5jgrj8.gif
nice mutlu yıllara.allah bir yastıkda kocatsın,sevgiyle,aşkla,sağlıkla ağız tadı hiç bozulmasın.
dueringer01vm0mp6.gif
mutlulukla ucsunlar inciimm.opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktancansin senopuyorumnanaktan
o güzel yorumuna
sevgi dolu yüregine saglik canim ablam
amin insallah

bende karisik duygular icindeyimsenağlama
mutluyum sevdigi insanla yuvasini kuracak:asigim:
hüzünlüyüm artik oda yuvadan ucuyor:gitme:
daha dün gibi ben karni burnunda hasatahaneye gittik tombul tombul dünyalar tatlisi bir kiz:ecrin_bebek:
hastahaneden geldik o gece benim sancim tuttu hastaneye gitim ve benim oglum dünyaya geldi:emir_bebek:
hersey daha dün gibi oyuncak kavgalari ederlerken simdi büyüdüler yuva kuruyorlarsenağlama
insallah bir ömür mutlu olurlar:Saruboceq:
yuvalarinda saglik, huzur mutluluk, bereket, gülücükler dolu bir hayat yasarlar:Saruboceq:
rabbim cümlemizin evlatlarinin yuvalarinda mutluluklar dolu bir hayat nasip eder insallah:
incim son hizla iyilesmeye calisiyorum cumaya kinada bol bol döktürecezhihoyyytopuyorumnanaktanSaruboceq:

hayırlı uğurlu olsun,allah bir yastıkta kocatsın inşallahopuyorumnanaktan

Darısı Başımaaa Diyim Bari İlk Önce :roflol:

Canım inş çok çok çok mutlu olurlar bi yastıkta kocatsın Rabbim :nazar::utangac:

bende karisik duygular icindeyimsenağlama
mutluyum sevdigi insanla yuvasini kuracak:asigim:
hüzünlüyüm artik oda yuvadan ucuyor:gitme:
daha dün gibi ben karni burnunda hasatahaneye gittik tombul tombul dünyalar tatlisi bir kiz:ecrin_bebek:
hastahaneden geldik o gece benim sancim tuttu hastaneye gitim ve benim oglum dünyaya geldi:emir_bebek:
hersey daha dün gibi oyuncak kavgalari ederlerken simdi büyüdüler yuva kuruyorlarsenağlama
insallah bir ömür mutlu olurlar:Saruboceq:
yuvalarinda saglik, huzur mutluluk, bereket, gülücükler dolu bir hayat yasarlar:Saruboceq:
rabbim cümlemizin evlatlarinin yuvalarinda mutluluklar dolu bir hayat nasip eder insallah:
incim son hizla iyilesmeye calisiyorum cumaya kinada bol bol döktürecezhihoyyytopuyorumnanaktanSaruboceq:

mafoldumbenzaten duygusalligim üzerimde aglattin beni yengosum pirlantammafoldumben
evvet ya daha dün gibiydi minniminnacik diyemicem tonton bir kizkardesim olmusdu 5kiloya yakin:nazar:
ben onun sadece ablasi diil kücük annesiydim resmen:CüvCüv:
cok güzel yazmissin yengosum yüregine saglikopuyorumnanaktan
:Saruboceq:tüm kalbimle amin diyorum:Saruboceq:
sanada acil sifalar diliyorum cünkü döktür döktür calkala yapicaz bol bol 2gün hemde:teytey::dance:sositososito

RABBIM ayirmasin iyisallah,en kotu gunleri boyle olsun,omur boyu ask ile baglilik ile bi yastikta kocasinlar:Saruboceq::Saruboceq:,,iyi eglenceler,benim icinde roman oyna olurmuyerimseniben

Back