- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
- 248
- Konu Sahibi cokrenklikiz
-
cok da emin olma :) benim esim de sevgiliyken ben bir aglasam o 3 aglardi. kiyamammmm modundaydi.Yahu bütün tanıdığınız Türk erkekleri birbirinin aynı mı da, "Alman" deyip koskoca bir neslin erkeklerini standardize ediyorsunuz.
Benim "Alman" erkek arkadaşımın, ben bir film izlerken duygulanıp ağlasam, gözleri dolar, dayanamıyorum sen ağlayınca diye.
O şuanda kızı soğutmak için elinden geleni yapıyor. Erasmus'u bitince ülkesine dönsün, benden bir şey beklemesin, ne uzaktan ilişki yürütmeye niyetim var, ne de kalması için bir şey yapmaya kafasında... Değişim öğrencilerinin hepsinin aşk hikayeleri aşağı yukarı böyledir, bunu normal bir ilişkiyle bir tutmayın. Bir değişim öğrencisiyle ilişkiye başlayan bir insan onun bir gün evine döneceğini bilerek başlar, zaten çoğu zaman da bunun için başlar, nasıl olsa bitecek şu kadar zaman sonra diye o arada keyfini çıkarmaya çalışır. Eğer zaten ilişkileri adamın gözünde ciddiye binseydi, bu konu hakkında çoktan konuşurdu, bak işte senin buradaki dönemin bitince şöyle yapalım, böyle yapalım, devam ettirelim diye.
Ben değişim öğrencisi değilim, ama bizim de bir kaç hafta sonra ülkelerimize dönmemiz gerekecek, benim erkek arkadaşım bunu bildiği için, aldı beni karşısına benim seninle niyetim ciddi, bu sadece dönemsel bir ilişki değil dedi, sonra bir güzel gelecek planlarımızı yaptık. Eğer karşısındakinin böyle bir niyeti olsa, bu tarihe kadar beklemez, çoktan bu konuşmayı yapardı o da.
cok da emin olma :) benim esim de sevgiliyken ben bir aglasam o 3 aglardi. kiyamammmm modundaydi.
simdi aglamami takmasi icin gozlerimden kan gelmesi lazim :)
bana da bu mantiksiz geliyor. ayrilacagi kesin olan bir iliskiye insan neden baslar?Daha çok kişilikle alakalı bencede. Ama şu bir gerçek birini çok tepenize çıkartıp çok değer verdiğinizde karşı taraf aksine kaçıyo bu heryerde böyleymiş. Çok mutlu olup sevilmek için sanırım kötü bir sevgili olmak gerekiyor. Önceden bana kal fln diyodu master yap iş bulalım falan ama sonradan böyle olmadı. Birde erkek arkadaşım (eski mi demeliyim bilmiyorum ) asla evlenmeyi düşünmeyen birisi. Burda sorun çıkıyor ben onu nereye kadar bekleyebilirim ya da yanına yerleşsem burda kalsam örnekte görüldüğü gibi yarın öbür gün beni kapıya koymayacağı ne malum... Ben aşık oldum sadece ve o an onun yanında mutlu oldum geleceği düşünmeden. Güzel ayrılmak iyi hatırlamak bi gün almanyaya tekrar geldiğimde ziyaret etmek isterdim. Şimdi ise yaşadıklarımdan çok pişman olacağim kendimi çok kötü hissediyorum
ben de anlamadım,almanya türkiye arası ilişki yürütmek çok da zor değil..bana da bu mantiksiz geliyor. ayrilacagi kesin olan bir iliskiye insan neden baslar?
asigim falan diyorsun. ask bu kadar basit birsey mi ?
biz de 2 yil uzaktan yuruttuk. sonra geldi ailesiyle istedi evlendik yani. olmaz diye birsey yok.(gerci oyle cok da mutlu degiliz ama gercekten asik olduysan bazi seyleri umursamaman gerekir)ben de anlamadım,almanya türkiye arası ilişki yürütmek çok da zor değil..
Bende bir buçuk yıla yakın süredir uzaktan ilişki yürütüyorum,istenilirse olur.biz de 2 yil uzaktan yuruttuk. sonra geldi ailesiyle istedi evlendik yani. olmaz diye birsey yok.(gerci oyle cok da mutlu degiliz ama gercekten asik olduysan bazi seyleri umursamaman gerekir)
ki sizin iliski bastan yanlis. en basindan su sekilde olmali; baslarsiniz baktiniz birbirinize uyumlusunuz seviyorsunuz sartlara bakmaz devam edersiniz, olmadi ayrilirsiniz.
11 aylik sevgili anlasmasi mi olur.
bana da bu mantiksiz geliyor. ayrilacagi kesin olan bir iliskiye insan neden baslar?
asigim falan diyorsun. ask bu kadar basit birsey mi ?
insallah degismez. benim mal bana gunde belki abartmiyorum 100 kerr seni seviyorum derdi. telefonu acardim ilovouloveuloveuloveuloveu diye durmadan iki dk soylerdi.Yok canım, yok haklısın. Erkek sonuçta, değişmeme garantisi veremiyorum hiç kimse için
Eniştem de öyleymiş gençken, biz çocukken de öyleydi. Çocuk olduktan sonra adamın içinden canavar çıktı.
İnşallah değişmez demekten başka yapacak bir şey yok
insallah degismez. benim mal bana gunde belki abartmiyorum 100 kerr seni seviyorum derdi. telefonu acardim ilovouloveuloveuloveuloveu diye durmadan iki dk soylerdi.
sus bitireceksin derdin milyonlarca kez soylesem bile doymam derdi. simdi niye soylemiyosun diyorum. bilmiyo musun sevdigimi diyordegisimi gorun diye yazdim.
insallah degismez. benim mal bana gunde belki abartmiyorum 100 kerr seni seviyorum derdi. telefonu acardim ilovouloveuloveuloveuloveu diye durmadan iki dk soylerdi.
sus bitireceksin derdin milyonlarca kez soylesem bile doymam derdi. simdi niye soylemiyosun diyorum. bilmiyo musun sevdigimi diyordegisimi gorun diye yazdim.
Gelecek planlarımı siz sordunuz diye yazmadım; sadece konu sahibinin erkek arkadaşının ileriye yönelik herhangi bir düşüncesi olmadığını, ilişkinin zaten belirli bir süre sonunda bitirilmek üzere devam ettirildiğini vurgulamak için örnek verdim.
Ayrıca galeyana gelmiş değilim, herhangi bir ırk için "sıcak kanlı ispanyol", "yakışıklı italyan", "soğukkanlı alman", "kendini beğenmiş fransız", "romantizmden anlamayan türk" gibi kalıplaşmış etiketlerin kullanılmasından hoşlanmıyorum ve maalesef bunu bu forumdaki konuşmaların çoğunda görüyorum. Niyetiniz böyle bir yafta kullanmak değilmiş madem, ben yanlış anlamışım, kusura bakmayın. Bu sefer ben ön yargılı davranmışım.
kisa donem kiralik bir oda falan bakmalisin.sokakta kalacak degilsin yaBasit birşey olmadığı için zaten mantık dinlemiyor ki. Çok engelledim ilk Alman dedim yabancı dedim beklentileri farklıdır dillerimiz kültürlerimiz farklı dedim korktum ama engel olamadım çünkü onunla çooook mutlu oluyordum ve onunla olmak istiyordum ve bitecek olsa da yaşamak istedim. Çok güzeldi bana göre her şey dün kendisi de böyle söyledi normal konuşuyorduk aslında ama keşke başka erkeklerde kalabileceğimi demeseydim bunu ona, ona bağlı olmadığımı göstermek için yapmıştım. Bir de şuan cidden kalacak yerim yok şu an yanında kaldığım arkadaşım salı günü Türkiye'ye uçuyor. Napcam bilmiyorum, gitsem de artık beni istemez sanırım...
Erkekler böyle malesef bi zaman sonrra ilgisizleşiyolar ooff yaaa
Evlenmek istemiyo hiç hayatı boyunca sorun burda. Ben onu mu bekleyeceğim ömrüm boyunca uzaktan doğru. Beni istemediğini söylerken bile evli gibi olduk bu ne böyle gibi seyler söyledi
Adamin demedigi kalmamis, yorumlarsa o kadar iliman ki. Adamin dediklerine mi şok olsam yoksa yorumlara mi bilemedim.. sirf yabanci diye mi bu anlayis?
O dediklerine ragmen hala son günü onunla gecirsem mi diyorsun valla buna da çok aşırı şaşırdım. Simdi bi Türk kadin ciksa kocam yemege laf etti demedigini birakmadi daha sonra yemek yapmamissin ki dedi deseydi eğer, burada millet bosan bilmem ne derdi, adamın farklı amac gudebilecegini asla soylemezlerdi.
Siz bi de sevgilisiniz, ona yemek yapma zorunlulugunuz mu var ya? Şok oldum vallahi, okuduklarima....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?