Son günlerimi onunla mı / onsuz mu geçirmeliyim?

cok da emin olma :) benim esim de sevgiliyken ben bir aglasam o 3 aglardi. kiyamammmm modundaydi.
simdi aglamami takmasi icin gozlerimden kan gelmesi lazim :)

cok da emin olma :) benim esim de sevgiliyken ben bir aglasam o 3 aglardi. kiyamammmm modundaydi.
simdi aglamami takmasi icin gozlerimden kan gelmesi lazim :)

Yok canım, yok haklısın. Erkek sonuçta, değişmeme garantisi veremiyorum hiç kimse için
Eniştem de öyleymiş gençken, biz çocukken de öyleydi. Çocuk olduktan sonra adamın içinden canavar çıktı.
İnşallah değişmez demekten başka yapacak bir şey yok

bana da bu mantiksiz geliyor. ayrilacagi kesin olan bir iliskiye insan neden baslar?
asigim falan diyorsun. ask bu kadar basit birsey mi ?

ben de anlamadım,almanya türkiye arası ilişki yürütmek çok da zor değil..
biz de 2 yil uzaktan yuruttuk. sonra geldi ailesiyle istedi evlendik yani. olmaz diye birsey yok.(gerci oyle cok da mutlu degiliz ama gercekten asik olduysan bazi seyleri umursamaman gerekir)
ki sizin iliski bastan yanlis. en basindan su sekilde olmali; baslarsiniz baktiniz birbirinize uyumlusunuz seviyorsunuz sartlara bakmaz devam edersiniz, olmadi ayrilirsiniz.
11 aylik sevgili anlasmasi mi olur.

Bende bir buçuk yıla yakın süredir uzaktan ilişki yürütüyorum,istenilirse olur.

bana da bu mantiksiz geliyor. ayrilacagi kesin olan bir iliskiye insan neden baslar?
asigim falan diyorsun. ask bu kadar basit birsey mi ?

Basit birşey olmadığı için zaten mantık dinlemiyor ki. Çok engelledim ilk Alman dedim yabancı dedim beklentileri farklıdır dillerimiz kültürlerimiz farklı dedim korktum ama engel olamadım çünkü onunla çooook mutlu oluyordum ve onunla olmak istiyordum ve bitecek olsa da yaşamak istedim. Çok güzeldi bana göre her şey dün kendisi de böyle söyledi normal konuşuyorduk aslında ama keşke başka erkeklerde kalabileceğimi demeseydim bunu ona, ona bağlı olmadığımı göstermek için yapmıştım. Bir de şuan cidden kalacak yerim yok şu an yanında kaldığım arkadaşım salı günü Türkiye'ye uçuyor. Napcam bilmiyorum, gitsem de artık beni istemez sanırım...

insallah degismez. benim mal bana gunde belki abartmiyorum 100 kerr seni seviyorum derdi. telefonu acardim ilovouloveuloveuloveuloveu diye durmadan iki dk soylerdi.
sus bitireceksin derdin milyonlarca kez soylesem bile doymam derdi. simdi niye soylemiyosun diyorum. bilmiyo musun sevdigimi diyor degisimi gorun diye yazdim.

Anam! Aynı benimki!
Eyvahlar olsun

Evlenmek istemiyo hiç hayatı boyunca sorun burda. Ben onu mu bekleyeceğim ömrüm boyunca uzaktan doğru. Beni istemediğini söylerken bile evli gibi olduk bu ne böyle gibi seyler söyledi

Erkekler böyle malesef bi zaman sonrra ilgisizleşiyolar ooff yaaa

"ben almanlar kimseyle gelecek planı yapmaz, ilişkileri dönemliktir, bel bağlamayın" demedim zaten arkadaşımıza.

niyetinizi anlıyorum, kendinizce de haklısınız fakat bence her şeyi klişe, genelleyici, sterotip bulmanın sonu yok. yaftalama boyutunda olmadıkça bu memleket klişeleri güzel muhabbet konusu oluyor aslında yabancı arkadaşlarla, evrensel mizah ve belki üç beş ilgi alanı dışında ortak paydası olmayan iki insanı yakınlaştırdığı için bazen faydalı bile denebilir. zarif üslubunuz için de teşekkür ederim, kırdıysam kusuruma bakmayın.

kisa donem kiralik bir oda falan bakmalisin.sokakta kalacak degilsin ya

Erkekler böyle malesef bi zaman sonrra ilgisizleşiyolar ooff yaaa

nadan bir insana denk gelmişsiniz, pişirdiğiniz iki kap yemeği öpüp başına koyacak bir sürü alman erkeği vardır eminim. şanssızlık diyelim buna. sizden hemcinsiniz olarak rica ediyorum, şu insanın karşısında ağlayıp gururunuzu hiçe saymayın daha fazla. siz değerlisiniz, bunu aklınızdan çıkarmayın.

Adamin demedigi kalmamis, yorumlarsa o kadar iliman ki. Adamin dediklerine mi şok olsam yoksa yorumlara mi bilemedim.. sirf yabanci diye mi bu anlayis?
O dediklerine ragmen hala son günü onunla gecirsem mi diyorsun valla buna da çok aşırı şaşırdım. Simdi bi Türk kadin ciksa kocam yemege laf etti demedigini birakmadi daha sonra yemek yapmamissin ki dedi deseydi eğer, burada millet bosan bilmem ne derdi, adamın farklı amac gudebilecegini asla soylemezlerdi.
Siz bi de sevgilisiniz, ona yemek yapma zorunlulugunuz mu var ya? Şok oldum vallahi, okuduklarima....

Evlenmek istemiyo hiç hayatı boyunca sorun burda. Ben onu mu bekleyeceğim ömrüm boyunca uzaktan doğru. Beni istemediğini söylerken bile evli gibi olduk bu ne böyle gibi seyler söyledi

Anlaşıldı, o yüzden korkmuş seninkisi. Böyle saçmalamaya da ondan başlamış. Bağlanma korkusu var bazı insanlarda canım benim, yapacak bir şey yok.

fancypants herhangi bir kırgınlık söz konusu değil, umarım ben de sizi kıracak bir söz sarf etmemişimdir Ms.Fancypants. Üye isminizi yeni farkettim, çok beğendim; bayılırım insanlara Ms.Fancypants veya Mrs.Fancypants diye hitap etmeye

Birde yemek kötü olunca kızıyo yemek vakti evden gidince sinir oluyo ama onda kalmak isteyince evli gibi hissediyorm evlilikten nefret ediyorum filan diyo... Nasıl bir çelişki... Tabiki zorunlu değilim aslında oda öyle bi insan hiç değildi ama noldu anlamadım acaba iş yerinde sorunlarımı var sıkıntılımı bilmiyorum. Aslında yemek filan bahaneydi böyle son günlerde bi agresif bi stresli depresifdi ve hırsını ufak tefek şeylere sinirlenip benden çıkarıyodu. bende bu yaptığını alttan almayıp üstüne gittim çünkü haksız yere kötü davranıyordu. Belkide sabırla beklemeliydim bilmiyorum. Bazen düşündüğümde kendimde çok hatalar buluyorum ama bazende onu çok haksız görüyorum.

Konu başlığı 'Son günlerim' olunca hastalık falan sandım, girmedim konuya. Ama şimdi okudum da güldüm, hele '28 yaşındaki bu sarı çocuğa bir şeyler oldu' kısmı beni benden aldı. Resmen Almanya'da bir STV kısa filmi yaşamışsın. Boşverrrrrr.
cokrenklikiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…