- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.129
- 163
- Konu Sahibi cokrenklikiz
-
o gözden çıkarmış seni maalesef...biliyor kızacaksınız ama kendimi o kadar zor tutuyorm ki yanına gitmek sarılmak istiyorm o istemesede çok aşık etmiş beni kendine bunu anladım ve 1 günde özledim resmen. Gururum filan umrumda değil...
Bitmis iste daha ne
çok yıprandım çok üzüldüm kendimi kullanılmış gibi hissediyorum ve şoktayım böyle biteceğini hiç hayal etmemiştim hep beni hava limanına uğurlamaya geleceğini düşünmüştüm resmen 2 günde herşey değişti. Kendimdede suç buluyorm çok üstüne gittim abarttım kötü şeylerde söyledim ama onun tepkisi çok ağır oldu bu kadarını hak etmemiştim ya nolursa olsun bu tepki bence çok fazla ve içim acıyo canım çok yanıyo
ne gibi üstüne gittiniz? baskı filan mı? belki arkadaşları doldurmuştur biraz, "müslüman toplumu, türk toplumu, bir an evvel kurtulmaya bak yoksa evlenmek ister" diye? yeterince gururunuzla oynamışsınız, SAKIN daha fazla domuz huylu adamı pohpohlamayın, karşısında ağlamayın. belki o yüzden gözünden düştünüz. SAKIN.
ne gibi üstüne gittiniz? baskı filan mı? belki arkadaşları doldurmuştur biraz, "müslüman toplumu, türk toplumu, bir an evvel kurtulmaya bak yoksa evlenmek ister" diye? yeterince gururunuzla oynamışsınız, SAKIN daha fazla domuz huylu adamı pohpohlamayın, karşısında ağlamayın. belki o yüzden gözünden düştünüz. SAKIN.
Arkadaşlarının doldurmuş olmasına ihtimal vermiyorum; Avrupalılar bizdeki kadar rahat ırkçı yorumlarda bulunamıyorlar; çünkü bizde dedikodu sayılır, onlarda büyük suç.
Kızın Türk olması ile ilgili bir durum olduğuna da inanmıyorum, mesele bunun sadece bir Erasmus ilişkisinden ibaret olması. Değişim öğrencisi kafası bambaşkadır, onlara yaklaşma tarzı da öyle. Konu sahibi bunu ya farkedememiş, ya görmemek istemiş.
Sadece canı sıkkındı ve uyumak istemişti aslında banada ters davranıyordu bende çok üzülüyodum sonra yastığımı getirip ben uyucam diyince çok abarttım gittim odasına yanında iki saat ağladım ondan çıt çıkmadıkça dahada çığrından çıktım o uyucam dedi bende hayır ben ağlarken uyuyamazsın uyutmicam dedim konuştum durdum sonunda oda sinirlendi. Ama hiç yaşadınız mı bilmiyorum insanın bi sorunu varken karşındakine bişeyler anlatırken ilgi beklerken karşınızdaki sizi takmıyosa insan hızını alamıyo öyle oldu ben ağlarken nasıl o rahat rahat uyumaya çalışır çok sinirlenmiştim. Ve ertesi günüde ben iki erkek arkadaşımda kalabilirim demem hata oldu belkide yine sinirlendirdim onu ve oda bana evet git onlarda kal falan dedi evli gibi olduk falan dedi. Bu arkadaş sinirlenince gözü hiçbirşeyi görmez..
alman deyince aklınıza nazi mi geliyor? bence bu kişinin davranışları ırkından çok kişiliğinden dolayı..ama erkek arkadaşı yemeği beğenmeyince "bir türkten ne beklenir ki zaten" demiş. türklerden hoşlanmayan birinin türk kız arkadaş bulması saçmalığın daniskası ya neyse.
bu arada konu sahibesi arkadaş göz yaşlarıyla karşı tarafı yumuşatacağını zannediyor, bu bizim akdeniz toplumunda işe yarar belki de bize kıyasla rasyonel, hatta katı, despot mantıkla düşünen alman etkilenmiyor işte bu durumdan. aksine daha da gözünden düşüyor. yapmasın, etmesin.
alman deyince aklınıza nazi mi geliyor? bence bu kişinin davranışları ırkından çok kişiliğinden dolayı..
ama erkek arkadaşı yemeği beğenmeyince "bir türkten ne beklenir ki zaten" demiş. türklerden hoşlanmayan birinin türk kız arkadaş bulması saçmalığın daniskası ya neyse.
bu arada konu sahibesi arkadaş göz yaşlarıyla karşı tarafı yumuşatacağını zannediyor, bu bizim akdeniz toplumunda işe yarar belki de bize kıyasla rasyonel, hatta katı, despot mantıkla düşünen alman etkilenmiyor işte bu durumdan. aksine daha da gözünden düşüyor. yapmasın, etmesin.
arkadaşım neler yapmışsınız. sizi türksünüz diye hakir görebilen bir hadsiz için gururunuzu ayaklar altına almışsınız resmen. başlarda da böyle "türklerden bu beklenir" gibi lafları var mıydı?
yok ben nazinin sert anlamını kullanmak istememiştim soğukluk,disiplinlilik anlamında kullanmıştım,yurtdışında böyle kullanılıyor: you act like a nazi diyorlar,şimdi farkettim ağır olmuş kusura bakmayın..ne kadar harika bir zihniyetiniz var sizin öyle. nazi kelimesinin n'sini ağzıma almamışken, lafı ağzıma sıkıştırıverdiniz söylemişim gibi. ben rasyonel düşünce, akdeniz insanına kıyasla duygulardan evvel mantığın gelmesi diyorum, siz nazi. saçmalığın daniskası.
Yahu bütün tanıdığınız Türk erkekleri birbirinin aynı mı da, "Alman" deyip koskoca bir neslin erkeklerini standardize ediyorsunuz.
Benim "Alman" erkek arkadaşımın, ben bir film izlerken duygulanıp ağlasam, gözleri dolar, dayanamıyorum sen ağlayınca diye.
O şuanda kızı soğutmak için elinden geleni yapıyor. Erasmus'u bitince ülkesine dönsün, benden bir şey beklemesin, ne uzaktan ilişki yürütmeye niyetim var, ne de kalması için bir şey yapmaya kafasında... Değişim öğrencilerinin hepsinin aşk hikayeleri aşağı yukarı böyledir, bunu normal bir ilişkiyle bir tutmayın. Bir değişim öğrencisiyle ilişkiye başlayan bir insan onun bir gün evine döneceğini bilerek başlar, zaten çoğu zaman da bunun için başlar, nasıl olsa bitecek şu kadar zaman sonra diye o arada keyfini çıkarmaya çalışır. Eğer zaten ilişkileri adamın gözünde ciddiye binseydi, bu konu hakkında çoktan konuşurdu, bak işte senin buradaki dönemin bitince şöyle yapalım, böyle yapalım, devam ettirelim diye.
Ben değişim öğrencisi değilim, ama bizim de bir kaç hafta sonra ülkelerimize dönmemiz gerekecek, benim erkek arkadaşım bunu bildiği için, aldı beni karşısına benim seninle niyetim ciddi, bu sadece dönemsel bir ilişki değil dedi, sonra bir güzel gelecek planlarımızı yaptık. Eğer karşısındakinin böyle bir niyeti olsa, bu tarihe kadar beklemez, çoktan bu konuşmayı yapardı o da.
yok ben nazinin sert anlamını kullanmak istememiştim soğukluk,disiplinlilik anlamında kullanmıştım,yurtdışında böyle kullanılıyor: you act like a nazi diyorlar,şimdi farkettim ağır olmuş kusura bakmayın..
Yahu bütün tanıdığınız Türk erkekleri birbirinin aynı mı da, "Alman" deyip koskoca bir neslin erkeklerini standardize ediyorsunuz.
Benim "Alman" erkek arkadaşımın, ben bir film izlerken duygulanıp ağlasam, gözleri dolar, dayanamıyorum sen ağlayınca diye.
O şuanda kızı soğutmak için elinden geleni yapıyor. Erasmus'u bitince ülkesine dönsün, benden bir şey beklemesin, ne uzaktan ilişki yürütmeye niyetim var, ne de kalması için bir şey yapmaya kafasında... Değişim öğrencilerinin hepsinin aşk hikayeleri aşağı yukarı böyledir, bunu normal bir ilişkiyle bir tutmayın. Bir değişim öğrencisiyle ilişkiye başlayan bir insan onun bir gün evine döneceğini bilerek başlar, zaten çoğu zaman da bunun için başlar, nasıl olsa bitecek şu kadar zaman sonra diye o arada keyfini çıkarmaya çalışır. Eğer zaten ilişkileri adamın gözünde ciddiye binseydi, bu konu hakkında çoktan konuşurdu, bak işte senin buradaki dönemin bitince şöyle yapalım, böyle yapalım, devam ettirelim diye.
Ben değişim öğrencisi değilim, ama bizim de bir kaç hafta sonra ülkelerimize dönmemiz gerekecek, benim erkek arkadaşım bunu bildiği için, aldı beni karşısına benim seninle niyetim ciddi, bu sadece dönemsel bir ilişki değil dedi, sonra bir güzel gelecek planlarımızı yaptık. Eğer karşısındakinin böyle bir niyeti olsa, bu tarihe kadar beklemez, çoktan bu konuşmayı yapardı o da.
mesajlarımdan almanlara karşı ön yargım olduğu kanısına varmışsınız. inanın yok. erkek arkadaşınız alman diye mesajımın sizi sinirlendirmesi ya da galeyana getirmesine bir mana veremedim, gelecek planlarınızı sorduğumu da hatırlamıyorum.
top yekün genellemeye karşı olsam da bazı genellemelerin bir parça gerçeği barındırdığını düşünürüm. GENELDE almanların rasyonel düşünen, ayakları daha bir yere basan insanlar olduğunu söylemekte beis görmüyorum, bunda da rahatsız olacak bir durum yok.
Daha çok kişilikle alakalı bencede. Ama şu bir gerçek birini çok tepenize çıkartıp çok değer verdiğinizde karşı taraf aksine kaçıyo bu heryerde böyleymiş. Çok mutlu olup sevilmek için sanırım kötü bir sevgili olmak gerekiyor. Önceden bana kal fln diyodu master yap iş bulalım falan ama sonradan böyle olmadı. Birde erkek arkadaşım (eski mi demeliyim bilmiyorum ) asla evlenmeyi düşünmeyen birisi. Burda sorun çıkıyor ben onu nereye kadar bekleyebilirim ya da yanına yerleşsem burda kalsam örnekte görüldüğü gibi yarın öbür gün beni kapıya koymayacağı ne malum... Ben aşık oldum sadece ve o an onun yanında mutlu oldum geleceği düşünmeden. Güzel ayrılmak iyi hatırlamak bi gün almanyaya tekrar geldiğimde ziyaret etmek isterdim. Şimdi ise yaşadıklarımdan çok pişman olacağim kendimi çok kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?