• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

son günlerde asiri sisme

ifsumnadial

Rütbem Yok:)
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
484
11
118
Avusturya
selam hanimlar hayirlisiyla doguma 4 gün kaldi ama ben inanilmaz sisiyorum hergecen gün göz kapaklarim yüzüm ellerim kollarim ayaklarim bacaklarim heryerim su ve aciyor.tabiki bu kiloyada yansiyor. 4 haftada 5-8 kilo arasinda gidip geliyorum.bu durumda olan varmiydi ve dogumdan sonra kurtuldunuzmu bu sisliklerden???

doğumdan sonra geçiyo canım merak etme.ben de aynı senin gibiydim.her yerim şişmişti,40 numara ayakkabı giyiyodum.doğumdan sonra bi kaç gün içinde gitti çoğu ödem..kilolar da aynı şekilde gidiyo tabi...sağlıkla kucağına alırsın meleğini inşallah...

doğumdan sonra geçiyo canım merak etme.ben de aynı senin gibiydim.her yerim şişmişti,40 numara ayakkabı giyiyodum.doğumdan sonra bi kaç gün içinde gitti çoğu ödem..kilolar da aynı şekilde gidiyo tabi...sağlıkla kucağına alırsın meleğini inşallah...

insallah hemen kurtulurum balon gibiyim yakinda havalanicam:))sismesi sorun degil birde aciyoda..ben simdi havalarin sicak olmasindan dolayi biraz sansliyim ayakkabi konusunda yazlik ayakkabilar acik olduug icin yada parmak arasi terlik falan idare ediyorum:))herhalde dogum yaklastikca dahada bi sisiyorum.sence bu ödem ortalama kac kilo tutuyodur acaba???

benim de çok kötüydü ayaklarım bacaklarım fil gibi olmuştu derim patlayacak diye korkmuştum. doğumdan sonraki hafta şişlikler geçecek diye beklerken dahada şiştim 2. hafta balon gibi söndü şişliklerim. kiminin daha hızlı kiminin daha yavaş iniyormuş.

Back