- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.555
- 35
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Elektrik 1278 geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klima mı çalışıyor?Elektrik 1278 geldi
Yaşadığın bölgeye göre de değişebilir evet biz de sabit 20 derece yapıyoruzTatlım ben gündüzleri okulda ya da dışarda oluyorum
Eve gelsem de ev sabah ve öğleden sonra güneşi alıyor en soğuk olan metrekaresi büyük olan oda yani salonun sıcaklığı 21 21.5 derece civarında oluyor
Bana 21.5 22 derece sıcaklık ideal geliyor fazlası beni bunaltıyor
Akşamdan akşama yakıyorum
Belki o yüzden bu şekilde geliyor
Ara kattayım alt üst katlar da yakıyor
Binada mantolama var
Neden öyle çok gelmiş kiElektrik 1278 geldi
EvetKlima mı çalışıyor?
Doğalgaz da kullanıyor musunuz?
Yok canımDoğalgaz da kullanıyor musunuz?
O zaman çok iyi benceYok canım
Ya evet ama klimanın kötü yanı tek oda ısınıyor bu elektrik faturasıyla her yer ısınabilir doğalgazlaO zaman çok iyi bence
Hımmmm evet haklısınYa evet ama klimanın kötü yanı tek oda ısınıyor bu elektrik faturasıyla her yer ısınabilir doğalgazla
Zaten adana çok soğuk bir yer değil ama evin konumu ve cam sayısı etkiliyorHımmmm evet haklısın
Benim elektrik 154
Doğalgaz tahmini bu ay belki 700 tl belki de o kadar gelmez
Ben senelik 500 600 tl arası su parası ödüyorumBu ay su insaflı geldi 125 tl Allah razı olsun
Geçen ay bize işte 400 küsür gelmişti yanılmıyorsam şaşırmıştık bi tona bakmak lazım kızım fazla sifona bastıysa diye düşündük bu ay iyi gelmişBen senelik 500 600 tl arası su parası ödüyorum
Oh maşallah daha ne olsunKasım ,Aralık, Ocak ,Şubat aylarının doğalgaz faturalarının toplamı 2600 küsur tl.