- 3 Haziran 2023
- 767
- 1.187
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Arkadaşlarınızın 80 90 TL geliyorsa size 117 çok gelmiş acaba neden öyle olmuş hiç arastirdiniz milojmanda kalıyorum arkadaşlarımın 80-90 tl bandında geliyor o yüzden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlarınızın 80 90 TL geliyorsa size 117 çok gelmiş acaba neden öyle olmuş hiç arastirdiniz milojmanda kalıyorum arkadaşlarımın 80-90 tl bandında geliyor o yüzden
Oh maşallah yine ne güzel ne güzel bakalım bizim kaç gelecek klima da çalıştı bu ay birazAralık faturam 144.90 tl
Çok teşekkür ederim canımOh maşallah yine ne güzel ne güzel bakalım bizim kaç gelecek klima da çalıştı bu ay biraz
Vay canına doğalgaz da çok uygun gelmiş bizim en az 1500 gelir de üstünü bilmemDoğalgaz faturası 549.73 tl geldi
Ben gündüzün evde çoğunlukla olmuyorum, olsam da ev güneş görüyor, mantolamalı ve ara katVay canına doğalgaz da çok uygun gelmiş bizim en az 1500 gelir de üstünü bilmem
Bu koşullarda bile bu fatura gelmiyor bize inan ama gündüz evdeyiz tabiiBen gündüzün evde çoğunlukla olmuyorum, olsam da ev güneş görüyor, mantolamalı ve ara kat
Ev ortam sıcaklığı benim için 22 derece ideal
Ev sıcaklığı dışardan geldiğimde 21 derece civarında oluyor ,ben gene de yakıyorumBu koşullarda bile bu fatura gelmiyor bize inan ama gündüz evdeyiz tabii
Aa maşallah hangi şehir benim yakmadığım oda 15 dereceEv sıcaklığı dışardan geldiğimde 21 derece civarında oluyor ,ben gene de yakıyorum
UşakAa maşallah hangi şehir benim yakmadığım oda 15 derece
Orası biraz daha ılık sanırım hava öyle mi Aydının yanında bir il dimi