Kizlar merhaba
Beni hatirlayaniniz olmaz. Kisaca ozet gecmek gerekirse: Yurtdisinda doktora yapan, asyali bir cocukla iki ay flort etmis, ama arada aciktan konusulan hic bir sey sey olmadigi, sonra da bu cocugun tamamen arkadasa bagladigi kisiyim. Bir ara ben bu cocukla acik acik konusacagim demistim, beni zor tutmustunuz. Ben de kendisinin iliski durumunu ogrenmekle yetinmistim. Ciktigi biri yoktu ama ilgilenebilecegi biriyle tanismisti, esek!
Neyse, mecbur unutacagim. Ama elimde onceden aldigim, romantik bir anlam tasiyabilecek bir noel hediyesi var. Terapiste bunu ne yapayim diye sordugumda ver gitsin, biraz da o dusunsun dedi.
Verirken duygularimi ya da aramizdaki o gecmis seyi ima eden ne diyebilirim, bir fikriniz var mi? Ya da ne not ilistirebilirim? Aciktan yuruyemem, cunku tek sosyal cevremin tam ortasinda ve arkadasim. Gergin bir durum olmasin ya da beni aciktan reddetmek zorunda hissetmesin. Anca aklini bulandirayim, lan acaba dedirteyim.... Fikriniz var mi?
Edit: hediyeyi verecegim. Kendisi bana hediye aldi, biliyorum cunku gordum. En kotu ihtimal dumduz verecegim. Elim bos kalamam.