son bir haftadır isteğim.. sorun bende mi

konu kapanabilir veya başka bir başlığa taşınabilir bilmiyorum ama +18 cinsellik bölümüne yazamıyorum pro olmadıgım için..

kızlar sorun şöyle.. 9 aylık evliyim çok şükür hiç bir sorun yok cok severek evlendik.. ikimizde çalışıyoruz eşimle. ama bende 1 haftadır aşırı cinsel istek var.. her dakika birlikte olmak istiyorum eşimde hayır demiyor ama daha önceleri böyle bişey olmamıstı. aksam 8de geldigim icin eve gece kalkıp dus alması saclarımı yapması zor gelirdi. ama simdi olsa diye bakıyorum..:) uzun sürdügü zamanlarda da kuruluk yaşıyorum ve bu yüzdende yanma başlıyo. sebep nedir sizce? bazı dönemlerde böyle istekli olmak normal mi
geçer zamanla.
endişelenme.

:halay::deli:
Offf yine Zeydar Dümen'e iş düştü.

Açıklıyorum yavrum iyi dinle. Kadının erkeğini arzulaması nimettir, öyle herkese nasip olmaz bu istek. Seviş kızım seviş ama adamı da fazla ürkütme, ürkütme ceylanı, kaçar gider ormana. Aklına kocan düşünce örgü ör, kitap oku, dışarı çık gez. Her şeyi dozunda bırakmak iyidir, ne demiş atalarımız "sakla samanı gelir zamanı", sen de isteğini, arzunu sakla ve 2-3 günde bir kullan, her gün olursa kıymeti olmaz bu işin.

Ne olmuş bugün buraya yahu.
Bugün millet aklı uçkurunda uyanmış.
Neyse kapanmadan yetişebildim konulara.
Hiç olmazsa yoğun iş stresinden sıyrılıp eğleniyorum böyle konularla.

konu kapanabilir veya başka bir başlığa taşınabilir bilmiyorum ama +18 cinsellik bölümüne yazamıyorum pro olmadıgım için..

kızlar sorun şöyle.. 9 aylık evliyim çok şükür hiç bir sorun yok cok severek evlendik.. ikimizde çalışıyoruz eşimle. ama bende 1 haftadır aşırı cinsel istek var.. her dakika birlikte olmak istiyorum eşimde hayır demiyor ama daha önceleri böyle bişey olmamıstı. aksam 8de geldigim icin eve gece kalkıp dus alması saclarımı yapması zor gelirdi. ama simdi olsa diye bakıyorum..:) uzun sürdügü zamanlarda da kuruluk yaşıyorum ve bu yüzdende yanma başlıyo. sebep nedir sizce? bazı dönemlerde böyle istekli olmak normal mi

Reytingi bol konular :KK37::confused:

Burda da cinsellik bugün ne oluyor böyle... :KK57:

Ne güzell isteklisin işte ve sadece kocanıza karşı böyle iseniz, bence kocanız çok şanslı...

X