Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende aynı şeyi düşünüyorum sorun yaşanan üyelerden biri bence bu .

Eh zebra ne diyeyim sana ben...
Yazdığın şeyi okuyormusun ne demek olduğunu biliyormusun?
Şayet biliyorsan bunu nasıl yazıyorsun?

Yer yerinden oynuyor ağzımız açık bekliyoruz her gece acaba kaç kişi öldü diye,
hiç işimiz gücümüz derdimiz yok...

Burda bir durum oldu ve bitti.
Bir zaman sonra da ben bana yakışanı yaptım ve helalleştim güzelliklerin hatırına.

Bunu bildiğiniz gördüğünüz halde, bazılarınızla başka topiklerde konuştuğumuz halde birinin mesajıyla aklınızda bir soru işareti olduysa hiç insan tanıyamamışsınız cidden.

K Kazen abi kişiyi ben tanımıyorum +90 grubuna gelmişti 1-2 gün daha da gelmedi.
Orda kiloyla ilgili mesajlarım var sadece tanımadan.

Sen beni biliyorsun ne bununla kendim uğraşırım nede başkasına yaptırırım.

Gerçekten inanamıyorum ya suan o kadar üzgünüm ki kaç günkü çabalarım bosunaymıs ..

lütfen siz de çaba harcamayın, çaba özel mesajla olmaz.

çaba burada tepki vererek olur...

gidersiniz o mesajı ayıplarsınız, beğenenlerede siz ne yapıyorsunuz dersiniz çaba budur.

neyse ablacım rica ediyorum siz konuya müdail olmayın o gün yoktunuz bile o mesaja da tepki de vermediniz...

kırmayalım birbirimizi olur mu ?

Bir zaman sonra da ben bana yakışanı yaptım ve helalleştim güzelliklerin hatırına.

Bunu bildiğiniz gördüğünüz halde, bazılarınızla başka topiklerde konuştuğumuz halde birinin mesajıyla aklınızda bir soru işareti olduysa hiç insan tanıyamamışsınız cidden.

K Kazen abi kişiyi ben tanımıyorum +90 grubuna gelmişti 1-2 gün daha da gelmedi.

Ya yemin ediyorum sizi kastetmedim ya yemin ederim. Annemin babamın üstüne yemin ederim kalbimin dilimin ucundan bile gecmediz ya..!!! Tamam ya bişey demek istemiyorum ya ne için kendimi savunuyorum ki ben ! Suan yemin ederim şoklardayım sorun yaşanan derken bi kaç gün önceki erkek üyeler veya öncesinde kaç kişiyle daha sorun yaşanmıştı onları kastetmiştim ay vallahi de aklıma bile gelmediniz nasıl böyle anlaşıldım bilmiyorum ve üzgünüm... gerçekten kalbim ağzımda atıyo ya bunu aklımdan bile geçirmemiştim konu nereye geldi ya...

lütfen siz de çaba harcamayın, çaba özel mesajla olmaz.

çaba burada tepki vererek olur...

gidersiniz o mesajı ayıplarsınız, beğenenlerede siz ne yapıyorsunuz dersiniz çaba budur.

neyse ablacım rica ediyorum siz konuya müdail olmayın o gün yoktunuz bile o mesaja da tepki de vermediniz...

kırmayalım birbirimizi olur mu ?
Çok özür dilerim ama yazmadan edemiyorum ben size özelden yazmadım ki burdan konuşmuştuk gene özelden demedim ben size bişey burda söyledim . Neyse gerçekten kırmayalım ben o gün yoktum gerçekten bişey demeyeyim ben iyi akşamlar

bilmez miyim !

ama suç sende sana aylar önce bu çirkinliği gösterdik ama o dönemde sen çirkinliği seçtin !

bize o dönem inanmadın hatırlıyorsun değil mi ?

sakın açık verme kafa da fesatlık varsa ilk akla sen gelirsin ....

evet bunu yapan sende değilsin ....

bunlar sanıyor ki kazen ile munenin işi yok 24 saat burada o ne yazdı bu ne yazdı takip ediyor açık buldu mu yapıştırıyor cezası....

siz ne sandınız burada atom filan mı parçalıyorsunuz ?

raporu eden üye gerçek kimliğini açıklarsa kendi açıklar ben bir şey demem o konuda

Ya yemin ediyorum sizi kastetmedim ya yemin ederim. Annemin babamın üstüne yemin ederim kalbimin dilimin ucundan bile gecmediz ya..!!! Tamam ya bişey demek istemiyorum ya ne için kendimi savunuyorum ki ben ! Suan yemin ederim şoklardayım sorun yaşanan derken bi kaç gün önceki erkek üyeler veya öncesinde kaç kişiyle daha sorun yaşanmıştı onları kastetmiştim ay vallahi de aklıma bile gelmediniz nasıl böyle anlaşıldım bilmiyorum ve üzgünüm... gerçekten kalbim ağzımda atıyo ya bunu aklımdan bile geçirmemiştim konu nereye geldi ya...

nasıl bir duygu günahına girilmesi ?

cevap yazma anlamana sevindim ama

Çok özür dilerim ama yazmadan edemiyorum ben size özelden yazmadım ki burdan konuşmuştuk gene özelden demedim ben size bişey burda söyledim . Neyse gerçekten kırmayalım ben o gün yoktum gerçekten bişey demeyeyim ben iyi akşamlar

pardon şimdi baktım cay yazmış

sizleri tanımadığım için karıştırmışım

msaj kutumda sizi görünce bunla ilgili yazmışsınız sandım kremmiş konu pardon

msaj kutumda sizi görünce bunla ilgili yazmışsınız sandım kremmiş konu pardon
Abi işte töhmet altında kalmak böyle bişey az öncede arkadaşları kastetmemiştim aklımdan bile geçmemişlerdi ama konu bana geldi. İyiki baktınız yoksa ben yaptım sanılacaktı gerçekten ..

Suclama degil Youlost16 Youlost16 dunku olay hakknda ozel msj ile iletisime gecmistim kazen abiyle
Senin ozel msj kremle ilgiliymis yanls anlasilma ust uste oluyor bugun oyuzden yazdjm

Kuzularım herkese iyi geceler diliyorum. Yazacak şeylerim var herşeyi okumaya çalıştım ama şuan yazacak durumda değilim hem sağlık olarak hem de müsaitlik olarak. Yarın inşallah geleceğim. Lütfen bu süreçte canınızı sıkmamaya çalışın, sakin olun. Sizleri seviyorum ♥

Suclama degil Youlost16 Youlost16 dunku olay hakknda ozel msj ile iletisime gecmistim kazen abiyle
Senin ozel msj kremle ilgiliymis yanls anlasilma ust uste oluyor bugun oyuzden yazdjm

kesinlikle doğru ...

krem konusunu unutmayayım diye silmemiştim o yüzden iki mesaj üst üste zira unutmamam gereken konuları silmiyordum..

ama şimdi ikisini de sildim ...

ne kadar kötü bir duygu değil mi ?
Evet abi ama dünden beri mjlara bakarsanız arkadaşın haksız olduğuna kadar yaptığının doğru olmadığına kadar ben yazdım size ki olayla benim alakam bile yok bi gün önceden gene bi tartışma olmuş bilmiyodum bile ki hakka girmekten korkarım ben .. arkadasin size yaptığını savunmadıgımı söylemiştim gene diyorum evet siz haklısınız

kesinlikle doğru ...

krem konusunu unutmayayım diye silmemiştim o yüzden iki mesaj üst üste zira unutmamam gereken konuları silmiyordum..

ama şimdi ikisini de sildim ...
Suclama filan diyor smdi kendini aklarken msj cay danmis denilince ben sizi sucladim sanilacak
Herkes yanls anlamaya musait suanda

Kazen abi ya bu topikte neler var bilmedigimiz merak ediyoruz bari bukadr olan bjtenden sonra acikca soyleseniz olmazmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X