Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ben bonusu ameceyi toşyayı çok seviyorum belki kendileri inanmaz ama seviyorum yani kalbi olarak daha bugun amecey aklımdan geçmişti yani ... ama onların bunu yapmış olabileceği asla ama asla aklımdan geçmedi... zaten ikimizde aynı şeyi yazmışız üzüldüm ya böyle anlamasına ama boşver napalım
Bence de kesin yanlış anladı Tosya iyi kalplidir ben de onları kastetmedigini anlamıştım zaten üzülme sen de.
B Brunello Cicinelli seni seviyor ve özlemle bekliyoruz💞💞 gel topige sahip çık. Bırakma...

hayırdır ?

2 gün önce başka bir üye geldi 50 tane bile mesajı yok yıllardır bu sayfayı takip ederim şu şu, şuna şu oldu, buna da bu oldu diye 7 ceddinizi saydı ona böyle tepki vermediniz ? Yoluna güller döktünüz

Utanmazın biri tabi tabi he heee diye cevaplar verdi ona bile bu kadar tepki vermediniz ?

Gidip onun mesajını da beğendiniz ! Yaptığı çirkinliği terbiyesizliği destekler nitelikte.

biraz içinizde Allah korkusu, adalet duygusu varsa doğruya doğru diyin !

arkadaşlık adına bunları yerin dibine sokmayın...

sonra gelir 2 gün sonra o çok sevdiğiniz arkadaşınız sizi satıverir....

hani biz bu başlığı takip edip bilerek yapmıştık bunu ?

Bu üye bir başak kötü içerik yaptı orada rica ettim lütfen dedim gidip bunu şikayet ettiğinizi söyleyin...

hani biz bilerek yapmıştık !

1 kişide kusura bakmayın hakkınızı yedik, hakkınıza geçtik demiyor...

işte bizim günahımıza girdiniz ya daha da söyleyecek sözüm yok size...

50 yaşında Mune Mune ile dalga geçer gibi konuşan kişiye 1 kelime tepki vermediniz ya yazıklar olsun......

yazık yazık....

Bir tanenizde ya arkadaş çok ayıp ettik 50 yaşında kadına demedi yuh olsun size

Bir taneniz de Elhan Elhan hoca bizim yüzümüzden neler yazdı, kadın resmen dil döktü demedi yazıklar olsun size....

utanmadan gelen üyeyi sorguluyorsunuz....

yazık yazık...... başlığınızında, dosluğunuzunda canı cehenneme

dostmuş, insanı duygular olamadıktan sonra dost olsanız ne yazar

yazıyı kim üzerine alınırsa ...

Sorun yaşanan üyeler Bonus Amecey ve benim zebra başka işimiz gücümüz mü yok prodüksiyon yapıp burayla uğraşacağız? Ayıp yani kimi kime hedef gösteriyorsun? Özellikle de yazdık yani benlik birşey yok diye. Yöneticiler söyler elbet bu arkadaşın kim olduğunu kim olmadığını.

abla fesatlık böyle bir şey sana da çok güzel oldu .... Bu üye ile alakası yoktur, dilerse diğer üye kim olduğunu açıklar....

açıklarsa da bu suçlamayı yapan utancından yazamaz....

abla fesatlık böyle bir şey sana da çok güzel oldu .... Bu üye ile alakası yoktur, dilerse diğer üye kim olduğunu açıklar....

Abi hakkıma girdiğinin farkında mısın arkadasa yorumu yazan bendim ama yazarken onlar aklıma bile gelmemişti. Ben kaç gündür sizi savunuyordum ve siz suan beni töhmet altında bıraktınız. Ben size dil dökmedim mi ben size bi sürü yazı yazmadım mi haklısınız demedim mi şimdi neden bu yazı? Aklıma onlar gelmedi bile işte şimdi gerçekten hak yediniz ...

Abi bu üye ile alakası yoktur derken kimi kastettiniz ?

Benim bir tane hesabım vardı onu Munenin bilgisi dahilinde kapattım, nickim de tosiaydı. Şimdi de sadece bu hesabım var, merak edenlere duyurulur. Kimseyle uğraşacak durumda değilim arkadaşlar.

Teşekkür ederim K Kazen

Abi hakkıma girdiğinin farkında mısın arkadasa yorumu yazan bendim ama yazarken onlar aklıma bile gelmemişti. Ben kaç gündür sizi savunuyordum ve siz suan beni töhmet altında bıraktınız. Ben size dil dökmedim mi ben size bi sürü yazı yazmadım mi haklısınız demedim mi şimdi neden bu yazı? Aklıma onlar gelmedi bile işte şimdi gerçekten hak yediniz ...

abla sen neden her şeyi üzerine alınıyorsun yahu Allah aşkına az yazma oku bir gelişmeleri !

Her konuya müdail oluyorsun bizi de savunma zaten bizim savunmaya mı ihtiyacımız var !

yapılan ayıp ortada hala sizi savunuyorum diyorsun

Noluyor bi anlsaydik iyiydi ya bulmaca gbi
Kazen abi yazini ustume almadjm cnku olay esnasnda yoktum zaten geldgmde olan olup bitmisti senle de aksam konustuk zaten ama neler oluyor ogrenebilecekmiyiz kim kimdir nedir noluyor ya 🙄

Benim bir tane hesabım vardı onu Munenin bilgisi dahilinde kapattım, nickim de tosiaydı. Şimdi de sadece bu hesabım var, merak edenlere duyurulur. Kimseyle uğraşacak durumda değilim arkadaşlar.

Teşekkür ederim K Kazen
Gerçekten inanamıyorum ya suan o kadar üzgünüm ki kaç günkü çabalarım bosunaymıs ..

abla sen neden her şeyi üzerine alınıyorsun yahu Allah aşkına az yazma oku bir gelişmeleri !

Her konuya müdail oluyorsun bizi de savunma zaten bizim savunmaya mı ihtiyacımız var !

yapılan ayıp ortada hala sizi savunuyorum diyorsun
Abi sen az önce alicianın yazdığı yorumu etiketleyip yorum yaptın onun yazdığı mj da bana yazılmıştı üstüme alınmam normal değil mi

Hem haklısınız demediniz diyorsunuz savundum derken hak verdim demek istedim diyorum ama tamam ben kenardan izleyeyim madem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X