Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Youlost16 Youlost16 ins vardır biseyler
Fazla da umutlandirmak istemiyirm ama :KK70:

Bende ilk gebeligimi anlamayın sıcak su torbası koyup bebemi yakiyordum dışardan :KK70:
O yüzden biseyler varsa koymaaa
Ya gerçekten olabilir mi ya suan düşünüyorum ama bence yok gibi gülom ya :/ eşim dışarda suan test al desem bile almaz o bile o kadar umutsuz ki :KK70: aklından bile gecmiyo benim karnımın belki bebekten böyle olduğu :KK70:

seninde aynı benim gibi miydi gülo

Cookk umutsuzsun seni ve şu psikolojini öyle iyi anlıyorum ki :KK43: bende hamile kalsam keseyi ve kalp atışlarını duyana kadar inanmam sanırım😒 ama inşallah nasip olmuştur zepram güzel haberler verirsin bize insallah 🤲

Peki 3 gün geçikmişsin napmayi planliyorsun? Testte yapmam diyosun iki gün daha bekle ve test yap bence
1.5 sene oldu her ay hüsrandı ondan alıştım artık olmayacağına da kendimi inandırdım ondan umutlu değilim yani

Ben doğurana kadar inanmıcam :KK70: :KK70:

ya aslında eşim dışarda test almdicem amaheveslenmesini istemiyorum bidenem ya

Koyma daha fazla kutsişim. 3 gün az değil. Sen her şüphede umut bağlama ama yine de gebeymişçesine dikkat et.
Ki gebeymiş gibi dikkat etmek çok zor; çok sıcak duş yapma ılık yap sıcak duş da tehlikeli gebeliklerde düşüğe neden olabiliyor, onu yeme bunu yeme, uzanma hoplama zıplams sürüyle şey var :KK70: o yüzden bence geç döllenme ihtimaline karşı erken test yap ona göre boşuna bunaltma kendini dikkat edicem diye.
Hiç umudum yok ki :/ zaten sıcak suyla hayatta duş alamam Eşim kaynar suyla yapıyo nasıl dayanıyor bilmem ben soğuğa yakın ile yapıyorum :KK70:

test yapmak istemiyorum çünkü defalarca negatif gördüm artık böyle 10 gğn gecikmesen bişey yapmayacak gibiyim :KK70:

1.5 sene oldu her ay hüsrandı ondan alıştım artık olmayacağına da kendimi inandırdım ondan umutlu değilim yani

Ben doğurana kadar inanmıcam :KK70: :KK70:

ya aslında eşim dışarda test almdicem amaheveslenmesini istemiyorum bidenem ya
Cevaplanması gereken msjlarda 3 sayfa ilerleyip sana öncelik verdim şuan bence beni öpmelisin :KK70: :KK70:
Kutsişim kendin alabilme imkanın varsa kendin al. Ama yoksa eşine aldır. Umutlanmaması için "karnıma sıcak su torbası koymak gebelik varsa sakıncalıymış birde içmem gereken ilaçlar var. Gebeliğin olmadığını kesinleştirip o şekilde almalıyım nolur nolmaz" de. Adam tedbir için yapıyor desin o zaman çok umut bağlamaz kutsişim.
Yalnız dinle cicini predictor marka erken gebelik testi aldır.

Bebeğe bişey olur korkusuyla dokunmuyor dokundurmuyor kısmında oluruz biz kesin :KK70: oda bebeğe bişey olacak korkusu değil de onun bahanesiyle nefes alacak konuma geleceği için dokunmaz dokundurmaz benim ki :KK70:
Adam hiç değilse 9 ay huzura erme fırsatı bulacak pamuğum bence de bunu değerlendirir :KK70: :KK70:
Bir de bildiğim kadarıyla düşük öyküsü olan ya da tüp bebekle oluşan gebelikle riskli sınıf sayıldığı için 9 ay boyunca progestan kullanıyorlarmış. O ilacı kullandığın müddetçe münasebet olmuyor. Üzmek istemem ama 9 ay sende kuruyabilirsin benim gibi pamuğum :110::KK70::KK70:

Cevaplanması gereken msjlarda 3 sayfa ilerleyip sana öncelik verdim şuan bence beni öpmelisin :KK70: :KK70:
Kutsişim kendin alabilme imkanın varsa kendin al. Ama yoksa eşine aldır. Umutlanmaması için "karnıma sıcak su torbası koymak gebelik varsa sakıncalıymış birde içmem gereken ilaçlar var. Gebeliğin olmadığını kesinleştirip o şekilde almalıyım nolur nolmaz" de. Adam tedbir için yapıyor desin o zaman çok umut bağlamaz kutsişim.
Yalnız dinle cicini predictor marka erken gebelik testi aldır.
Öperim mm😍😍😘😘

bakayım cicim ben almaya çalışayım yoksa umutlanır her şekilde bide artık istemiyo test falan yapmamı

Öperim mm😍😍😘😘

bakayım cicim ben almaya çalışayım yoksa umutlanır her şekilde bide artık istemiyo test falan yapmamı
Yapmadan da olmaz bu işler kutsişim.
Bak şimdi siz sadece bu işi bebeğe odaklanarak yapıyorsunuz ama öyle değil. Gecikmedesin yapman gereken şeyler kullanman gereken ilaçlar olabilir. Ve bunların hepsi gebelik varsa tehlike. O masaj jellerini bile sürmemen lazım gebeyken kimyasal olan hiçbirşeyi.
Eğer gebelik olmadığını bilirsen rahat bir şekilde beline sıcak su torbanı da koyarsın, sıcak duşuna da girersin, masaj jelleriyle masanjnı yapıp vücudunu gevşetir adetinin gelmesini sağlarsın, bitki çayı içersin. Ama bunların hiçbirini gebeyken ya da gebelik şüphesi olduğu sürece yapamazsın.
Böyle hayat mı geçer

Evet ben tanıyamıyorum. Sen kimsin diyesim geliyor adama 😒 doğurduktan sonra inşallah tanışırız yeni baştan :KK70:
Insallah dogumdan sonra normale donse de yeter ben kendm hamilelikte degl lohusalkta cok uzuldgm icin hep bilincaltmda orayla ilgili korku var lohusalik dedgmde oyle 5 6 ayda duzelmedi bende o kafa

Sanki boyle bombos yasiyormusum gbi geliyo sayili gunmus gbu cabuk canuk bitsin jstiyorum hani gene bin sukur her halimizr evimizde sag salimiz sevdiklerimiz sag iyi ama insan genede bazen boguluyor gbi oluyor cani daraliyo 😢
Kesinlikle aynı hisler bende de var bugün kızım artık anneanneme gidelim diye ağladı sıkıntıdan eğlendirecek şeyler yaptık biraz moral oldu ama sanki hiç bitmeyecek bu ev karantinası gibi geliyor bunaldım Rabbim bı an önce feraha çıkarsın insAllah ya bu virüs hemen hemen bitmeyecek orası net ama mutasyon mevzusu var ya o olsa da ölümcül etkisi azalsa rahatlasak artık

Eki Görüntüle 2609193
Sizlere günaydın bana günaymadın kuzularım :mad:
Zaten gece uyuyamıyorum bide sabahın 9 unda yan daire mi üst daire mi kestiremedim, matkapla tadilata başladılar:KK34:
9 dan beri matkap sesine direne direne uyumaya çalışıyorum. Öğleden önce tadilat yapılır mı ya bu ne düşüncesizlik. Ben 12 ile 6 saatleri arası dışında süpürge bile açmıyorum evde. Yarın da aynı şey olursa yönetime şikayet edeceğim. Vallahi sinirlerim bozuldu ya beynimin içinde matkap var şuan :silah:
Sizler nasıl başladınız güne inşallah güzel başlamışsınızdır :KK51:
Akşam saat 21:00 de oyun oynasak saat sizlere uyar mı kuzularım ? İtiraf gecesi yapacağız :KK8:
Kirli çamaşırlarımızı dökeceğiz :sus::KK70:
Oyun ayrıntılarını ilerleyen saatlerde paylaşacağım.
Gün ve saat için fikirlere açığım. Çoğunluğa uysun yeter :KK200:
Kelebeklerim geyşam uyku apnesi ya, yani öyle olduğunu iddia ediyor. O yüzden böyle uykucu olduğunu söylüyor. Geçenlerde uyku labaratuarına yattı sonuçları bekliyoruz bakalım hakkaten uyku apnesi mi. Öyleyse tedavi için ameliyat olacak. Böylece düzeleceğini söylüyor. Bebekle geceleri ilgilenmek istediğini o yüzden tedavi olmak istediğini söylüyor. Hadi bakalım 🤷🏼‍♀️
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
Youlost16 Youlost16
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
@Elhan
kk birinci noteri kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@BBlair
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
@Negoo
@Siyah_incim
Eşinin düşüncesi çok hoşuma gitti ya☺️inşAllah gerçekten ilgilenir😄ben katılamam ki canım eşim evde oluyor akşamları🙁neyse ben de yarın okurum olmaz mı?
Bana uyar cicim inşallah sonradan kocalarımız yazdiklarimizi görmez :ıslık:
Canım kusura bakma merak ettim. Ailenin evine gittiğini yazmıştın. Geri mi döndün?

kız cici zaten korona var millet bus bus bunaldi:KK70: dram yapmayalım yahu🙄🙄

ben akşama kadar cilk dram olmayan bişeyler bulacam:KK70: :KK70:
Sen bulursun şamdanım ben sana güveniyorum :KK70: :KK70:
Kizlar isim degistiremiyor muyuz? Sıkıldım ben Gülnihal den:KK70:
Bilmiyorum ki gülparem muneye bir sor istersen. Ne yapacaksın adını?
Insallah dogumdan sonra normale donse de yeter ben kendm hamilelikte degl lohusalkta cok uzuldgm icin hep bilincaltmda orayla ilgili korku var lohusalik dedgmde oyle 5 6 ayda duzelmedi bende o kafa
Lohusalıkta düzelmedi mi seninki çayım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X