- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #86.461
Ellerine saglik saglikli kadinsemizotu yemeği, kabak dolması:) bide usenmezsem tiramisu:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine saglik saglikli kadinsemizotu yemeği, kabak dolması:) bide usenmezsem tiramisu:)
Ya gerçekten olabilir mi ya suan düşünüyorum ama bence yok gibi gülom ya :/ eşim dışarda suan test al desem bile almaz o bile o kadar umutsuz ki aklından bile gecmiyo benim karnımın belki bebekten böyle olduğuYoulost16 ins vardır biseyler
Fazla da umutlandirmak istemiyirm ama
Bende ilk gebeligimi anlamayın sıcak su torbası koyup bebemi yakiyordum dışardan
O yüzden biseyler varsa koymaaa
Ellerine saglik saglikli kadin
Işınlanma olsaydı bi tabak gönderirdin semizotu yemgini çok severimsemizotu yemeği, kabak dolması:) bide usenmezsem tiramisu:)
1.5 sene oldu her ay hüsrandı ondan alıştım artık olmayacağına da kendimi inandırdım ondan umutlu değilim yaniCookk umutsuzsun seni ve şu psikolojini öyle iyi anlıyorum ki bende hamile kalsam keseyi ve kalp atışlarını duyana kadar inanmam sanırım ama inşallah nasip olmuştur zepram güzel haberler verirsin bize insallah ❤
Peki 3 gün geçikmişsin napmayi planliyorsun? Testte yapmam diyosun iki gün daha bekle ve test yap bence
Evet canım malesef
Işınlanma olsaydı bi tabak gönderirdin semizotu yemgini çok severim
Yaaaa teşekkür ederimyaaaaa sana bi tencere feda olsun nihalim
Hiç umudum yok ki :/ zaten sıcak suyla hayatta duş alamam Eşim kaynar suyla yapıyo nasıl dayanıyor bilmem ben soğuğa yakın ile yapıyorumKoyma daha fazla kutsişim. 3 gün az değil. Sen her şüphede umut bağlama ama yine de gebeymişçesine dikkat et.
Ki gebeymiş gibi dikkat etmek çok zor; çok sıcak duş yapma ılık yap sıcak duş da tehlikeli gebeliklerde düşüğe neden olabiliyor, onu yeme bunu yeme, uzanma hoplama zıplams sürüyle şey var o yüzden bence geç döllenme ihtimaline karşı erken test yap ona göre boşuna bunaltma kendini dikkat edicem diye.
Cevaplanması gereken msjlarda 3 sayfa ilerleyip sana öncelik verdim şuan bence beni öpmelisin1.5 sene oldu her ay hüsrandı ondan alıştım artık olmayacağına da kendimi inandırdım ondan umutlu değilim yani
Ben doğurana kadar inanmıcam
ya aslında eşim dışarda test almdicem amaheveslenmesini istemiyorum bidenem ya
Adam hiç değilse 9 ay huzura erme fırsatı bulacak pamuğum bence de bunu değerlendirirBebeğe bişey olur korkusuyla dokunmuyor dokundurmuyor kısmında oluruz biz kesin oda bebeğe bişey olacak korkusu değil de onun bahanesiyle nefes alacak konuma geleceği için dokunmaz dokundurmaz benim ki
Öperim mmCevaplanması gereken msjlarda 3 sayfa ilerleyip sana öncelik verdim şuan bence beni öpmelisin
Kutsişim kendin alabilme imkanın varsa kendin al. Ama yoksa eşine aldır. Umutlanmaması için "karnıma sıcak su torbası koymak gebelik varsa sakıncalıymış birde içmem gereken ilaçlar var. Gebeliğin olmadığını kesinleştirip o şekilde almalıyım nolur nolmaz" de. Adam tedbir için yapıyor desin o zaman çok umut bağlamaz kutsişim.
Yalnız dinle cicini predictor marka erken gebelik testi aldır.
Evet ben tanıyamıyorum. Sen kimsin diyesim geliyor adama doğurduktan sonra inşallah tanışırız yeni baştanGozlemledigim kadaryla ya hamilelikte ya lohusalikta esini taniyaamadigin bi donem oluyor ...
Yapmadan da olmaz bu işler kutsişim.Öperim mm
bakayım cicim ben almaya çalışayım yoksa umutlanır her şekilde bide artık istemiyo test falan yapmamı
Insallah dogumdan sonra normale donse de yeter ben kendm hamilelikte degl lohusalkta cok uzuldgm icin hep bilincaltmda orayla ilgili korku var lohusalik dedgmde oyle 5 6 ayda duzelmedi bende o kafaEvet ben tanıyamıyorum. Sen kimsin diyesim geliyor adama doğurduktan sonra inşallah tanışırız yeni baştan
Kesinlikle aynı hisler bende de var bugün kızım artık anneanneme gidelim diye ağladı sıkıntıdan eğlendirecek şeyler yaptık biraz moral oldu ama sanki hiç bitmeyecek bu ev karantinası gibi geliyor bunaldım Rabbim bı an önce feraha çıkarsın insAllah ya bu virüs hemen hemen bitmeyecek orası net ama mutasyon mevzusu var ya o olsa da ölümcül etkisi azalsa rahatlasak artıkSanki boyle bombos yasiyormusum gbi geliyo sayili gunmus gbu cabuk canuk bitsin jstiyorum hani gene bin sukur her halimizr evimizde sag salimiz sevdiklerimiz sag iyi ama insan genede bazen boguluyor gbi oluyor cani daraliyo
Eşinin düşüncesi çok hoşuma gitti yainşAllah gerçekten ilgilenirben katılamam ki canım eşim evde oluyor akşamlarıneyse ben de yarın okurum olmaz mı?Eki Görüntüle 2609193
Sizlere günaydın bana günaymadın kuzularım
Zaten gece uyuyamıyorum bide sabahın 9 unda yan daire mi üst daire mi kestiremedim, matkapla tadilata başladılar
9 dan beri matkap sesine direne direne uyumaya çalışıyorum. Öğleden önce tadilat yapılır mı ya bu ne düşüncesizlik. Ben 12 ile 6 saatleri arası dışında süpürge bile açmıyorum evde. Yarın da aynı şey olursa yönetime şikayet edeceğim. Vallahi sinirlerim bozuldu ya beynimin içinde matkap var şuan
Sizler nasıl başladınız güne inşallah güzel başlamışsınızdır
Akşam saat 21:00 de oyun oynasak saat sizlere uyar mı kuzularım ? İtiraf gecesi yapacağız
Kirli çamaşırlarımızı dökeceğiz
Oyun ayrıntılarını ilerleyen saatlerde paylaşacağım.
Gün ve saat için fikirlere açığım. Çoğunluğa uysun yeter
Kelebeklerim geyşam uyku apnesi ya, yani öyle olduğunu iddia ediyor. O yüzden böyle uykucu olduğunu söylüyor. Geçenlerde uyku labaratuarına yattı sonuçları bekliyoruz bakalım hakkaten uyku apnesi mi. Öyleyse tedavi için ameliyat olacak. Böylece düzeleceğini söylüyor. Bebekle geceleri ilgilenmek istediğini o yüzden tedavi olmak istediğini söylüyor. Hadi bakalım
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
Youlost16
Limonsuzzcay
@Elhan
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@BBlair
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
@Negoo
@Siyah_incim
Canım kusura bakma merak ettim. Ailenin evine gittiğini yazmıştın. Geri mi döndün?Bana uyar cicim inşallah sonradan kocalarımız yazdiklarimizi görmez
Sen bulursun şamdanım ben sana güveniyorumkız cici zaten korona var millet bus bus bunaldi dram yapmayalım yahu
ben akşama kadar cilk dram olmayan bişeyler bulacam
Bilmiyorum ki gülparem muneye bir sor istersen. Ne yapacaksın adını?Kizlar isim degistiremiyor muyuz? Sıkıldım ben Gülnihal den
Lohusalıkta düzelmedi mi seninki çayım?Insallah dogumdan sonra normale donse de yeter ben kendm hamilelikte degl lohusalkta cok uzuldgm icin hep bilincaltmda orayla ilgili korku var lohusalik dedgmde oyle 5 6 ayda duzelmedi bende o kafa