- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #86.421
Ayy az da patatesli kaşarlı mi yapsam ne kız bı anda sen böyle sayınca karantina dan 100 kilo olarak cikacaz galibaIspanaklısi patitisli pirasalisi kasarlisi mmmmm
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy az da patatesli kaşarlı mi yapsam ne kız bı anda sen böyle sayınca karantina dan 100 kilo olarak cikacaz galibaIspanaklısi patitisli pirasalisi kasarlisi mmmmm
Utansın cicim utansınBenim sultanımın bebeksi, narin, dolgun, eşsiz, lopez poposunu kevgire çevirenler utansın
Onun poposunu deşmeyin benim popomu deşin diye hemşirelerin ayaklarına kendimi atmak isterdim
Yaaa beni durduk yere gaza getirme şimdigece ki düşündüğüm olayı hamur açarken unlarin arasında filan gerçekleştirmeye kalkarım bak ağzım yüzüm yamulur carpilirim Allah korusunUn savaşı falan yapıp sonra kahkahalar eşliğinde birbinize dönüp gözleriniz ve yakınlaşan dudaklarınız konussun
Ver arkadan romantik muzugu jaahahhshssh
Portakalli ve damla cikolatalii yaptm esim o aksam kalinin yarisini yedi masallah kalani da sabah ise goturdu 2 3 dilim biz yedik kizimla yap sen de tatli iyjdir bende yapayimm iyidiri iyiiHiç hamur çekmiyor da benim canım eşim üç gündür gözleme diye diye başımın etini yedi ondan basina geciyim artık dedim ama şimdi canim kek istedi yapsam mi
Sorma sorma
Ellerimiz hamurlu her yanımız unlu ıspanaklı filan çok romantik dakikalar geçiririz kesin
Evet şuan zepraya şaşırmıyoruz yani o zmn sen doğur anca öyle inanacan heralde daha inanacagin mi kalmış kız biz bile duygulu duygulu olduk koca göbüşünü görünce kiii
Eveett enerji lazım zaten dimi yapalım bence dePortakalli ve damla cikolatalii yaptm esim o aksam kalinin yarisini yedi masallah kalani da sabah ise goturdu 2 3 dilim biz yedik kizimla yap sen de tatli iyjdir bende yapayimm iyidiri iyii
Yapanlar çarpılmıyor sende carpilmazsn korkmaYaaa beni durduk yere gaza getirme şimdigece ki düşündüğüm olayı hamur açarken unlarin arasında filan gerçekleştirmeye kalkarım bak ağzım yüzüm yamulur carpilirim Allah korusun
Vallahi bugün sonuncu kan ilacı tüpüm.Utansın cicim utansın
Sana bişey olmasın sen ilaclarini düzgün iç bak sonra seninki de süzgece döner
Çayım inan hala inanamıyorum. Tekmelerden uyutmuyor sıpa ona rağmen bana bebek gibi gelmiyor
İnsanın içinde nasıl insan olur böyle büyük bir mucizeye gerçekten aklım ermiyor. Düşündükçe insan kafayı yer yani. Nasıl bir hikmet. Ben çıkarana kadar inanmıcam bu işe belli, çıktıktan sonra da sen benim içimde miydin diye inanamıcam. Çocuk 30 yaşına geliyormuş ben hala inanamamışım düşünsene
Kız cicii yoksa geyşa da bu duruma inanamayip ondan mi uzak duruyor senden sen şuan iki insansinya hani o bunu düşünüp düşünüp başka psikolojiye giriyor olmasın sakin
Vallahi inanılmıyor pamuğum. Düşünsene nasıl bir hikmet. İnsanın içinde nasıl insan olabiliyor. Nasıl oluyor böyle birşey vallahi düşün düşün işin içinden çıkılmaz
Senelerdir tanıdığın bildiğin çoğu zaman önemsemediğin bedeninin böyle birşey başarabiliyor olduğuna inanamıcaksın. Hep aynada baktığın dışından ibaret sanıyorsun kendini ama bir içinin de olduğunu keşfedeceksin. Aklın hep içinde olacak. Gerçekten tarifsiz şeyler yaşayınca göreceksin pamuğum
Ben her daim sartliyim kız hazır ve nazırım hemde hepppYapanlar çarpılmıyor sende carpilmazsn korkma
Ahahahhaha
Tamam tamam sen geceye hazırlan kendini gece için sartlandir
Bnmki üçüncü kez baba oluyor hala karnimi elleyemez bakamaz bazen hava alsın çocuk diye gibegeimi açıp pürüzsüz cildime bakiyorm kapat şunu kapat şunu usuttcen çocuğu diye bağırıyor karşıdan
Benim esim bi kere bi arkadaslsrmzla oturuyorduk hamileydim heralde ozaman benim karnimda bebek olsa oylece dururum bisey olacak diye cok korkarim demisti cok sasirmistim gercekten erkeklere de olaganustu geliyor ama nasil destek olacaklarni bilemiyorlar iste
Bana da surekli dikkat et dikkat et derdi
Yapalimm haydeee senin bisuru isin var kiz hamurda acacan gervi bende sarma saracagmEveett enerji lazım zaten dimi yapalım bence de
Ahhhh gençliğimi gördüm gebcligmiBen her daim sartliyim kız hazır ve nazırım hemde heppp
Onlar için daha enteresan ve tuhaf çayım.
Benim esim bi kere bi arkadaslsrmzla oturuyorduk hamileydim heralde ozaman benim karnimda bebek olsa oylece dururum bisey olacak diye cok korkarim demisti cok sasirmistim gercekten erkeklere de olaganustu geliyor ama nasil destek olacaklarni bilemiyorlar iste
Bana da surekli dikkat et dikkat et derdi
Bir günden bişey olmaz korkma bibigim ben senin yanındayımVallahi bugün sonuncu kan ilacı tüpüm.
Yarın da geyşam yok. Nasıl alacağım alamıcam sanırım. Diğer gün artık
Yukarıda çaya yazdığımı oku pamuğumKız cicii yoksa geyşa da bu duruma inanamayip ondan mi uzak duruyor senden sen şuan iki insansinya hani o bunu düşünüp düşünüp başka psikolojiye giriyor olmasın sakin
Ama tam bir mucize gerçekten rabbimin hikmetinden sual olunmaz
Yap kuşum bol enerji versin nasılsa eritirsinizAyy az da patatesli kaşarlı mi yapsam ne kız bı anda sen böyle sayınca karantina dan 100 kilo olarak cikacaz galiba
İşte insan kızsın mı empati mi kursun bilemiyor gülom.Bnmki üçüncü kez baba oluyor hala karnimi elleyemez bakamaz bazen hava alsın çocuk diye gibegeimi açıp pürüzsüz cildime bakiyorm kapat şunu kapat şunu usuttcen çocuğu diye bağırıyor karşıdan
Neden?
Çünkü bakamiyor elleyemiyor artik dönüşleri hareketleri çok keskin çok belli AA bak burası kafası diyirm deme şöyle şeyler diyor ultrasonda bile bakmıyor
Bebeğe hava aldırmak mibazen hava alsın çocuk diye gibegeimi açıp pürüzsüz cildime bakiyorm
Kız bide çok bunaldım yarın babamlara bırakacak eşim beni artık nefret geldi evden,o yüzden belki yapmam,iki gün orda kalacam eşim de nöbete gidecek zaten evde olmayacak,orda kardeşimle yaparız belkiYapalimm haydeee senin bisuru isin var kiz hamurda acacan gervi bende sarma saracagm
Adet olmadnmi sen olcam diyordun haftaya dogru bende olurum tatli asermelerm basladi